Şimdi Ara

--Nitto 1320 Challenge oyun rehberi-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarıda herşey anlatılmış boşuna mesaj yazıp dur mayın
  • ben bu oyunu oynamıcam gıcığına bi aktivasyon kodu gönderdiler ne varsa yazdım büyüttüm küçülttüm doğru yazmama rağmen yanlış dedi en az 20 kere denedim oynamıcam
  • mesaj atıosan söliyiver göremedimö ben o kadar zor mdeğildir umarım sölemek bu arada yapamıosan o snn krlüğün ve beceriksizliğin...
  • bende başlıyorummm
  • arkadaşlar yarışın sonuna doğru yavaşlayın finih çizgisinden sonra firen e basın ve vitesi boşa alın ben öle yaptım you wın deddi
  • yha arkadaşlar bn oyunu indirdim üye felan oldum yarışa girince diğer adamın yeşil ışığı önce yanıyo bnimki sonra yanio. bi türlü anlayamadım bi yardım etsseniz yarışın başında napcaz???
  • sLm MiLLeT oYuN HaKKıNDa SiZleRe eLiMDeN GeLDiği kadar Yardımcı oLcam nitto 1320 oyunundaki nikim "qHaDR" dir Takımımsa "TR PERFORMANCE" dir katılmanızı beklerim. Sorun yaşayanlara "qHaDR@hotmail.com" Dan yardımcı olurum...

işTe GaRaJıM:
     --Nitto 1320 Challenge oyun rehberi--

öNceDen HoNDa CiViC & MaZDa RX-8 & NiSSaN SKyLiNe' m VaRDı HePSiNi SaTıP BuNLaRı aLDıM.
    TaBiKi BeNDe başladığımda oRJiNaL CiVic'im VaRdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qHaDR -- 7 Eylül 2007; 17:33:14 >

• Slm millet:

TR PERFORMANCE iSimLi Takım KuRdum KaTıLıMLaRınızı BeKLeRim...

aYRıCa MoDiFiYeLi SaTLıK aRaBaLaRıMDa VaR...

Carlota Girin Arama Yerine qHaDR Yazın Eğer Başkası Almassa Sonuçlarda Çıkar.

NiTTo 1320 CaRLoTa GiRMeK iÇiN TıKLa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qHaDR -- 25 Eylül 2007; 19:12:57 >
  • ben yarışta fazla ilerleyemedim yardım edin
  • 7 mb mı hemen indiriyom saol

üyelik fln lazımmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 18 Eylül 2007; 21:01:15 >
  • setup da son %99 dayken hata verio yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.