Şimdi Ara

--Nitto 1320 Challenge oyun rehberi-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAA BEN OYNADIM AMA TABI OYNA OYNA SIKILDIM SUREKLI HONDA ILE OYNUORUM YETER DEDIM BI YERE KADAR SINIR OLDUM NAPIIM PARA COK ZOR KAZANILIO OYUNDA
  • Nasıl üye olcaz bulamadım
  • öncelikle üye olma siteden değil önce oyunu indirmen lazım indirdikten sora oyundan üye oluyosun ewt oyun sürekli hondayla sıkıcı oyun zor para fazla para kazanmak için bi takıma girmelisin kazandığın parayı sen takıma verdiğinde onlar sana daha fazla para verio mesela ben kendi takımıma 1000$ veya 500$ yatırıyorum kazanabildiğim kdr onlarda bana 10.000$ para veriyolar böle böle birikiyo
  • yaw pekibir takıma nasıl gircem yani şimdi en baştan üye oldum ne yapayım
  • Beyler bende oyuna yeni başladım ama Turk Team diye takım kurdum herkesi beklerim...
  • YAA BEN OYUNU İNDİRDİM UYE OLAMIYORUM..ORDAKİ UYE OL SECENEGİNİ TILIYORUM EMAİL ADRESİMİ YAZIYORUM ERROR VERİYO NE YAPMALIYIM
  • Oyun güzele benziyor indiricem birisi bi team kursunda ona girelim daa cok para kazanırıs
  • Üyyelik alırken ülke felan soruyo hangisini secelim
  • Yarısa baslıyorum arabalar olduğu yerde duruyor hiç bir yere gitmiyolar biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin
  • Tama sonunda yaptım ama tam adamın önüne gectim you lose dedi bitti neden bole oldu 5. vitesdeydim
  • alla alla hep you lose dio neden :S hep surenin altında bitiriom ve adamın onundeyim :S
  • Evet bendede you lose olu ya
  • oley süpppper oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurman

oley süpppper oyun

Oyun süperde bi de yarısı kazanınca you lose demese
  • yrdım plss nasıl yarış yapcam ve para kazanacam :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowz61

yrdım plss nasıl yarış yapcam ve para kazanacam :D

buldum saolun
  • yarışı bitiriom yu lose dior
  • ben bu oyunu oynayamadım ya açamadım
  • hangi tuşlarla oynanıo allah aşkına söleyin yaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.