YAA BEN OYNADIM AMA TABI OYNA OYNA SIKILDIM SUREKLI HONDA ILE OYNUORUM YETER DEDIM BI YERE KADAR SINIR OLDUM NAPIIM PARA COK ZOR KAZANILIO OYUNDA
Nasıl üye olcaz bulamadım
öncelikle üye olma siteden değil önce oyunu indirmen lazım indirdikten sora oyundan üye oluyosun ewt oyun sürekli hondayla sıkıcı oyun zor para fazla para kazanmak için bi takıma girmelisin kazandığın parayı sen takıma verdiğinde onlar sana daha fazla para verio mesela ben kendi takımıma 1000$ veya 500$ yatırıyorum kazanabildiğim kdr onlarda bana 10.000$ para veriyolar böle böle birikiyo
yaw pekibir takıma nasıl gircem yani şimdi en baştan üye oldum ne yapayım
Beyler bende oyuna yeni başladım ama Turk Team diye takım kurdum herkesi beklerim...
YAA BEN OYUNU İNDİRDİM UYE OLAMIYORUM..ORDAKİ UYE OL SECENEGİNİ TILIYORUM EMAİL ADRESİMİ YAZIYORUM ERROR VERİYO NE YAPMALIYIM
Oyun güzele benziyor indiricem birisi bi team kursunda ona girelim daa cok para kazanırıs
Üyyelik alırken ülke felan soruyo hangisini secelim
Yarısa baslıyorum arabalar olduğu yerde duruyor hiç bir yere gitmiyolar biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin
Tama sonunda yaptım ama tam adamın önüne gectim you lose dedi bitti neden bole oldu 5. vitesdeydim
alla alla hep you lose dio neden :S hep surenin altında bitiriom ve adamın onundeyim :S
Evet bendede you lose olu ya
oley süpppper oyun
quote:
Orjinalden alıntı: umurman
oley süpppper oyun
Oyun süperde bi de yarısı kazanınca you lose demese
yrdım plss nasıl yarış yapcam ve para kazanacam :D
quote:
Orjinalden alıntı: shadowz61
yrdım plss nasıl yarış yapcam ve para kazanacam :D