arkadaslar nette cok arastırmama ragmen oyunla ılgılı net bılgıler bulamadım oyunun tam olarak amacı nedır Bıldıklerım: ornegın yarısda bır sanıye yazıyoruz: 12.000 sanıye dıyelım (onıkı sanıye) yarıs sonunda buna en yakın ve ustunu bıtırdıgımızde kazanma sansımız artıyor... yıne ornejk verelım 12.100 ve ustu gıbı bır dereceyle bıtırırsek kazanma sansımzı oluyor. ancak bazı yarıslarda RT dıye bırsey cıkıyor ve bu fark okadar buyuk olmamasına ragmen buyuk gıbı gorunuyor. orneklı analtayım 12.100 sanıyede bıtırıyorsunzu aradakı fark 0.100 sanıye normalde ama baktıgınzı zaman rt dıye bır deger daha cıkıyor ve ustune 0.100 de eklenınce fark 1 sanyenın sutune cıkıyor (1.100 gıbı)... bunun sebebı nedır lutfen yardım edın bıldıklerınzı paylasın lutfen nette hıcbır bılgı bulamadım bu konuyla ılgılı ıyı gunlşer
arkadaslar resımde koyuyorum resımdekı 1,259 yazan seyın ne oldugunu anlamadım gıttı ve buda yarıs sonuclarını etkılıyor dırekt yokmu yardımcı olcaaaaaaaakkk:(:(:(:(
dostum oyunu hiç oynamadım ama bana bir çeşit zamanlama sıralaması gibi geldi. belki vites geçiş süreleri falan gibi şeyler olabilir.
tesekkurler kardesım evet onu bugun bende czodum ılk kalkıs suresı o...ama yınede oyunal gılı ogrenmek gereken bı ton sey var.yokmu hıc oynayan arkdaslar yav:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme