Şimdi Ara

Company of heroes 2 alınır mı? Yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam yaz indirimleri başladı multiplayer olsun campaing olsun coh 2 sizce nasıl güzel mi alınır mı multiplayer i eğlenceli midir bide alırsam hangi paketini aliyim sizce sadece oyunu mu dijital collector edition mu bide dlc ler almak gerekir mi ? coh 1 mi daha iyidi sizce coh2 mi ? tavsiyelerinizi bekliyorum

• CoH Multiplayer amaçlı bir oyun. Yani camping'i falan var ama oyunun ağır basan tarafı multidir. DLC'leri oyuna birşeyler ekliyor, hangisi ne ekliyor onun hakkında bilgim yok. Eğer ilk Coh'u alacaksan Tales of valor( yani dlcler dahil) kutulu olarak 20 tl'ye bulabilirsin. Coh 2 oynamadım, ama 1 e göre gelişmiş, truesight sistemi, kar fırtınaları falan çok güzel gibi duruyor. Ama dediğim gibi oynamadığım için şunu seç diyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler fakat coh 1 eski olduğu için multisi az olabilir coh 2 almış olanlar dlc çok gereklimidir diye tavsiye verirlerse memnun olurum ne gibi özellikler geliyor ?
  • CoH 2 bence bu yılın en iyi strateji oyunu, tadına doyum olmuyor diyebilirim, koleksiyoncu sürümünde ek araç kamuflajları, ek komutanlar ve Case Blue indirme paketi dahil, diğer iki paketi dahil değil ama onlar da alınır, ek görevler, çatışmalar ve arkadaşınızla oynayabileceğiniz ortak görevler var ve epeyce eğlencelidir, ayrıca koleksiyoncu sürümünde ilk oyunun (CoH 1'in) bütün paketleri de dahildir, oyun şu anda %50 indirimde, daha evvelden %66 indirim olmuştu, yaz kampanyasında %75 indirim gelebilir ama siz yine CoH 2'nin indirim gününü bekleyin, son olarak ayın 24'ünde batı cephesi paketi de geliyor ki çok iyi görünüyor ABD ve OKW (Oberkommando West) sınıfları eklenecek, yeni haritalar yeni çatışmalar vs. oyun epeyce genişlemiş olacak, siz muhakkak koleksiyoncu sürümünü alın CoH 1'e de sahip olmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

CoH 2 bence bu yılın en iyi strateji oyunu, tadına doyum olmuyor diyebilirim, koleksiyoncu sürümünde ek araç kamuflajları, ek komutanlar ve Case Blue indirme paketi dahil, diğer iki paketi dahil değil ama onlar da alınır, ek görevler, çatışmalar ve arkadaşınızla oynayabileceğiniz ortak görevler var ve epeyce eğlencelidir, ayrıca koleksiyoncu sürümünde ilk oyunun (CoH 1'in) bütün paketleri de dahildir, oyun şu anda %50 indirimde, daha evvelden %66 indirim olmuştu, yaz kampanyasında %75 indirim gelebilir ama siz yine CoH 2'nin indirim gününü bekleyin, son olarak ayın 24'ünde batı cephesi paketi de geliyor ki çok iyi görünüyor ABD ve OKW (Oberkommando West) sınıfları eklenecek, yeni haritalar yeni çatışmalar vs. oyun epeyce genişlemiş olacak, siz muhakkak koleksiyoncu sürümünü alın CoH 1'e de sahip olmuş olursunuz.

dijital collector paketi mi coh 1 ve paketini içeren acaba ? bide şu commander dlc leri gördümde dijital collector da kaçtane veriliyor ? bide sizce hemen mi alsam %50 indirimdeyken yoksa beklim mi ya hiç indirim olmassa şansı kaybetmim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricardodiaz -- 21 Haziran 2014; 21:13:59 >

• COH 1 oynuyorum yeni steam versiyonunda sorunlar giderildi

COH 1 oynarken edindiğim arkadaşlarımın profilinde COH 2 oyununa sahip gözüküyorlar. Ama hiç biri COH 2 oynamıyor 7/24 COH 1 deler bu benim kafamı karıştırdı ve COH 2 ye kuşku ile bakmaya başladım
  • hali hazırda coh 1 oynamaya devam ediyorum. automatchde akşam saatlerinde 1 dk den fazla beklediğim olmadı. oyuncu sıkıntısı kesinlikle yok 8 sene geçmiş olmasın rağmen. ancak bu CoH WF standalone dlc ye iyi gözle bakıyorum. 19 dolar değilde daha uygun bi fiyata gelirse almayı düşünüyorum...

geçen alienware coh2 keylerini beleşe dağıttıktan sonra para verip coh2 almak bana mantıklı gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ricardodiaz R kullanıcısına yanıt
    Sorularınızın cevapları iletimde yazıyordu, tekrar yazayım :)
    - Koleksiyoncu sürümünü alırsanız CoH 1'in üç paketini de size hediye ediyor.
    - Hemen almayın, 30 Haziran'a kadar zaten %50 indirimde kalacak ancak günlük indirimlerde en az %66 indirim gelecektir, bir ihtimal %75'de gelebilir.
    - Koleksiyoncu sürümünün içeriği aşağıdaki gibi:

- Commanders
    Soviet Commander: Conscripts Support Tactics
    Soviet Commander: Armored Assault Tactics
    Soviet Commander: Mechanized Support Tactics
    Soviet Commander: Terror Tactics
    Soviet Commander: Anti-Infantry Tactics
    German Commander: Joint Operations Doctrine
    German Commander: Storm Doctrine
    German Commander: Fortified Armor Doctrine
    German Commander: Lightning War Doctrine
    German Commander: Spearhead Doctrine

- Skins
    Three Color Leningrad Front Light
    Three Color Leningrad Front Medium
    Three Color Leningrad Front Heavy
    Winter Cobblestone West Front Heavy
    Two Tone Bryansk Front Heavy
    Winter Whitewash Voronezh Front Light
    Winter Whitewash Voronezh Front Medium
    Winter Whitewash Voronezh Front Heavy
    Three Color Northwestern Front Light
    Three Color Northwestern Front Medium
    Three Color Northwestern Front Heavy
    Late War Factory Pattern Light
    Late War Factory Pattern Medium
    Late War Factory Pattern Heavy
    Field Applied Whitewash Pattern Heavy
    Three Colour Disruptive Pattern Heavy
    Three Color Ambush pattern Light
    Three Color Ambush pattern Medium
    Three Color Ambush pattern Heavy
    Four Color Disruptive Pattern Light
    Four Color Disruptive Pattern Medium
    Four Color Disruptive Pattern Heavy
    Winter Ambush Pattern Light
    Winter Ambush Pattern Medium
    Winter Ambush Pattern Heavy

- Theater of War Mission Pack
    Case Blue

- Faceplate
    Unique Digital Collectors Edition Faceplate

- Additional Content
    Company of Heroes
    Company of Heroes: Opposing Fronts
    Company of Heroes: Tales of Valor

• quote:

Sorularınızın cevapları iletimde yazıyordu, tekrar yazayım :)
    - Koleksiyoncu sürümünü alırsanız CoH 1'in üç paketini de size hediye ediyor.
    - Hemen almayın, 30 Haziran'a kadar zaten %50 indirimde kalacak ancak günlük indirimlerde en az %66 indirim gelecektir, bir ihtimal %75'de gelebilir.
    - Koleksiyoncu sürümünün içeriği aşağıdaki gibi:

- Commanders
    Soviet Commander: Conscripts Support Tactics
    Soviet Commander: Armored Assault Tactics
    Soviet Commander: Mechanized Support Tactics
    Soviet Commander: Terror Tactics
    Soviet Commander: Anti-Infantry Tactics
    German Commander: Joint Operations Doctrine
    German Commander: Storm Doctrine
    German Commander: Fortified Armor Doctrine
    German Commander: Lightning War Doctrine
    German Commander: Spearhead Doctrine

- Skins
    Three Color Leningrad Front Light
    Three Color Leningrad Front Medium
    Three Color Leningrad Front Heavy
    Winter Cobblestone West Front Heavy
    Two Tone Bryansk Front Heavy
    Winter Whitewash Voronezh Front Light
    Winter Whitewash Voronezh Front Medium
    Winter Whitewash Voronezh Front Heavy
    Three Color Northwestern Front Light
    Three Color Northwestern Front Medium
    Three Color Northwestern Front Heavy
    Late War Factory Pattern Light
    Late War Factory Pattern Medium
    Late War Factory Pattern Heavy
    Field Applied Whitewash Pattern Heavy
    Three Colour Disruptive Pattern Heavy
    Three Color Ambush pattern Light
    Three Color Ambush pattern Medium
    Three Color Ambush pattern Heavy
    Four Color Disruptive Pattern Light
    Four Color Disruptive Pattern Medium
    Four Color Disruptive Pattern Heavy
    Winter Ambush Pattern Light
    Winter Ambush Pattern Medium
    Winter Ambush Pattern Heavy

- Theater of War Mission Pack
    Case Blue

- Faceplate
    Unique Digital Collectors Edition Faceplate

- Additional Content
    Company of Heroes
    Company of Heroes: Opposing Fronts
    Company of Heroes: Tales of Valor

teşekkürler bilgiler için yani 29 hazirana kadar almim dimi ozamana kadar indirim gelmesse aliyim ?

Kesinlikle indirim gelir, bekleyin ;)
  • quote:

Kesinlikle indirim gelir, bekleyin ;)

teşekkürler
  • Bu oyun için alınırmı diye bir soru olmaz , şiddetle tavsiye ederim.Çok özel bir seridir.Şayet oynamadıysanız birinci serisinide öneririm.Aldıkları onlarca ödül zaten nasıl bir yapım olduğunu belli ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güzel oyun. Bence alınır.
    Coh 2 %75 indirimde ;) Kaçırmayın, koleksiyoncu sürümünü alın, CoH 1 tam paket olarak beraberinde gelecek ;)
  • quote:

Coh 2 %75 indirimde ;) Kaçırmayın, koleksiyoncu sürümünü alın, CoH 1 tam paket olarak beraberinde gelecek ;)

altda bir DLC paketi var o da olmazsa olmazlardan mı yoksa online keyfi ve ilk aşama için bekletsek olur mu :)
  • collectors edition bulmaya çalışıyorum ama listede öyle bişey yazmıyo bir sürü değişik isim var german soviet falan ama collectors edition yok ?
  • http://store.steampowered.com/app/231430/

Bu sayfada.
    Koleksiyoncu sürümünü aldığınızda Case Blue paketi de beraber geliyor, diğer iki paketi isterseniz alabilirsiniz, tek kişilik ve co-op görevler mevcut.
    İşaretli yerin altındaki ise; Eğer CoH 2'nin normal sürümüne sahipseniz koleksiyoncu sürümüne yükseltmek için, yani sadece işaretli olanı almanız yeterli.

Company of heroes 2 alınır mı? Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahrasa -- 26 Haziran 2014; 0:41:24 >

• Alicam fakat bazi arkafasla 30una kadar indirimde kalacak diyo ama sitede 28 saat yada 28 dk mi orasni anlamadm 28 54 kalan sure yaziyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saybilek kullanıcısına yanıt
    %75 indirim sayaçtaki süre için geçerli, indirim süre saati dolunca 30 Haziran'a kadar %50 indirime dönecek, yani 28 saat içinde alırsanız %75 indirimden faydalanacaksınız, kaçırırsanız 30'una kadar %50 indirim.
  • Oyun çokk zor arkadaşlar!(hem mp si hemde sp si) .. Hele yeni başlıycaklar için Allah kolaylık versin diyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.