http://www.evoria.com/nivea-invisible-black-and-white-clear-sprey-dedorant-150-ml.html Kargo 4,90TL En çok 6 adet alınabiliyor. Kadın- erkek 3'er adet alınabiliyor.
Migros satış fiyatı 7,75 TL. Epey sıcak zira 2,80tlye geliyor tanesi, 6 tane alımda. İhtiyaç varsa kaçırılmamalı.
quote:Orijinalden alıntı: padodarcMigros satış fiyatı 7,75 TL. Epey sıcak zira 2,80tlye geliyor tanesi, 6 tane alımda. İhtiyaç varsa kaçırılmamalı.Bende 6 adet aldım. Daha da alsam mı diye düşünüyorum.:)
quote:Orijinalden alıntı: secilburgazBende 6 adet aldım. Daha da alsam mı diye düşünüyorum.:)Alıntıları Göster 6 tanede biz aldık teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: ahcal06quote:Orijinalden alıntı: catalyst Kargo kac euro? 4.90 sabit. Yurtiçi :)Alıntıları Göster bayan deodorant göremedim arkadaşlar link verirmisiniz ?
quote:Orijinalden alıntı: doganaysbayan deodorant göremedim arkadaşlar link verirmisiniz ?Alıntıları Göster deodorant kullanmayın artık. çevreye zararlı. işe de yaramıyor. stick kullanın.
quote:Orijinalden alıntı: doganays bayan deodorant göremedim arkadaşlar link verirmisiniz ? Anasayfada soldaki resme tıklarsan bayan, sağdakine tıklarsan erkek çıkıyor.
quote:Orijinalden alıntı: doganaysbayan deodorant göremedim arkadaşlar link verirmisiniz ?Alıntıları Göster Sitede baska birsey de aradim 50 TL'yi geceyim de kargo ucreti vermeyeyim diye ama bulamadim. 1 yillik deodoranti da bugunden almanin pek anlami yok. Ama firsat sicak orasi gercek :D
sadece black&white modeli 2 lira. diğerleri 9 lira falan. başlıktaki deodorantları kelimesini değiştirmek lazım
quote:Orijinalden alıntı: catalystSitede baska birsey de aradim 50 TL'yi geceyim de kargo ucreti vermeyeyim diye ama bulamadim. 1 yillik deodoranti da bugunden almanin pek anlami yok. Ama firsat sicak orasi gercek :DAlıntıları Göster abi zaten bu deodoranttan kullanıyordum varyaaa patlatırım ben o siteyi ahanda göçettim
quote:Orijinalden alıntı: ahcal06 quote:Orijinalden alıntı: catalyst Kargo kac euro? 4.90 sabit. Yurtiçi :) imza alışveriş uyumu. kaptım 6 adet. teşekkürler konu için.
quote:Orijinalden alıntı: kaan...abi zaten bu deodoranttan kullanıyordum varyaaa patlatırım ben o siteyi ahanda göçettim Alıntıları Göster alamıyoruuummm kim patlattı erkek deo'ları bir adım öne çıksın
quote:Orijinalden alıntı: last_ukquote:Orijinalden alıntı: ahcal06 quote:Orijinalden alıntı: catalyst Kargo kac euro? 4.90 sabit. Yurtiçi :) imza alışveriş uyumu. kaptım 6 adet. teşekkürler konu için.Alıntıları Göster pudralı mı acaba pudralı ise hiç yanaşmam
quote:Orijinalden alıntı: lawyerdempudralı mı acaba pudralı ise hiç yanaşmamAlıntıları Göster Ya 3 Erkek 3 Kadın ekledik, 50'ye tamamlayıp hem 10 lira çek kullanalım hem kargodan kar edelim derken bi baktık erkekten son 2 kalmış..
quote:Orijinalden alıntı: last_ukquote:Orijinalden alıntı: ahcal06 quote:Orijinalden alıntı: catalyst Kargo kac euro? 4.90 sabit. Yurtiçi :) imza alışveriş uyumu. kaptım 6 adet. teşekkürler konu için.Alıntıları Göster erkek deodorantı bitmiş ..
quote:Orijinalden alıntı: M__R__TYa 3 Erkek 3 Kadın ekledik, 50'ye tamamlayıp hem 10 lira çek kullanalım hem kargodan kar edelim derken bi baktık erkekten son 2 kalmış..Alıntıları Göster DH'den de bu beklenirdi zaten...
quote:Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@pDH'den de bu beklenirdi zaten...Alıntıları Göster ne ara bitti arkadaşa söyleyecektim ya la