Şimdi Ara

Niye hala vestel almakta inatlaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aldım inat ettim aldım. Yerli dedim aldım. Biz kazanalım dedim aldım. Ucuz dedim aldım iki yüzlü olmuyum. Berbat bir akıllı tv. Tarayıcı performansı aşırı berbat. Kitlenmeler ise sürekli var smart bölümünde.Güncelleme hiç yok tamamen bozulmadıysa.
    Ekranı gerçekci değil karakterler telefon kamerasında ki gibi güzelleştirmeden sonra bize yansıyor. Ben herkesi 10 yaş daha genç görüyorum. Çalışıyor yalan yok ama zamanında 200 tl az diye almanın zararını belki 5 yıl belki 10 yıl çekiyoruz. Hiç bir markaya düşmanlık etmedim şimdiye kadar ama vestel düşmanımsın her yerde seni kötüleyecem. Almayın , aldırmayın

• Hangi modeli aldınız?
  • oldu peki... kötülediğiniz firma Avrupa'nın en büyük TV üreticisi... bilin istedim...https://www.youtube.com/watch?v=Wf4s7bafTTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

oldu peki... kötülediğiniz firma Avrupa'nın en büyük TV üreticisi... bilin istedim...https://www.youtube.com/watch?v=Wf4s7bafTTE

Aga bi saçmalamayın ya. en büyük diye kaliteli mi? Git bi tekno markete en sönük cansız görüntü veren tv lere uzaktan bak sonra yanına git Vestel olduğunu görürsün. Bence de kesinlikle bulaşmayın. Vestel tv lerin önünde perde var gibi görüntüleri var. Beyaz eşyada hep yerli malı alırım çünkü güzel yapıyorlar. Ama telefon, tv gibi ürünlerde yerli markalar rezalet ne yazık ki. Almayın ki matah birşey yapmadıklarını anlasınlar. Bu ülkenin insanları bu kalitesiz ürünleri haketmiyor bence.

• Düşmanımın başına vestel vermesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam tersine,
    bende 3 adet vestel var,
    ama hepsi 9xxx serisi,
    gider giriş seviyesi ucuz 4xx,5xx,6xxx,7xxx serisi alırsanız ağlarsınız tabi.

55” 9550 curve 4K kullanıyorum, isteyenin tv si ile çarpıştırırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 2 Mart 2018; 22:15:43 >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    Dediğinjz model diğer markalarda hangi modelin eşdeğeri acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK NEDEN ZOR ULAN?!?!?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kısaca yazarsak,
    samsung 7000 ve üzeri
    Lg 700 ve üzeri
    Vestel 9000 ve üzeri paneller kaliteli görüntü verir.
    bunların altındakiler piyasada bulunmak için üretilen ucuz modellerdir.

bunun için yeni tv arayışımda bunlara dikkat ediyorum.
    sadece 70” in büyüklüğüne ve hesaplı olmasına kanarak LG 70” 675 serisine de baktım.
    yoksa alacağım 2. 4K tv olarak saydıklarımdan 65 ve 75” lere bakıyorum.
    1. vestel 55” curve 9550 çalışma odasında olacak,
    2. 65” veya 75” salonda.

halen vaktim var, ama çok da beklememek lazım, çünkü yeni seriler mayısta gelmeden almalı, stokta kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 2 Mart 2018; 22:15:15 >
  • bahsettiğim 55” 9550 vestel deneyimleri şu;

https://forum.donanimhaber.com/vestel-55ca9550-4k-curve-tv-deneyimler-testler--116430790

• Yine alan alacak o ayrı.. avrupanın en büyüğüymüş o gazlamı alalım yani ...smartta hiç önem vermiyor kullandığım tv ise 48ua9300 sahte görüntü var arkadaş gerçekci değil hala diyor çarpıştırırım aç netten film izle bakalım ne olacak...tarayıcı hep kitleniyor benden daha eski model olan lgde kitlenmiyor 2016 da aldım dediğim lg 2014 üretimi ...Kimse kusura bakmasın herkese söylüyorum 100 200 de fazla olsa verin arkadaş zaten takside giren gariban insanlarız 1 ay daha taksit ödeyin

• nabu kullanıcısına yanıt
    48ua9300

• internetten film izleyen arkadaş,
    senin bilgin varmı bu konuda?

dizi/film izlenen serverlar, her ne kadar HD, FullHD yazsa da, bitrate düşürerek verirler videoyu, görüntü çamur olur.
    ayrıca, takılmasının tv ile alakası yoktur, internet servis sağlayıcınızın hizmet kalitesine bağlıdır.
    24mbit veriyorum derler ama ölçtüğünde 16 anca gçrürsün,
    ayrıca bağlantın bakır kablo ise yanmışsın, gelen datanın zaman zaman sıkışması ve atlaması kaçınılmaz.

bak ne yazmışım, panel kalitesi derken, tüm yerli üreticiler\montajcılar, panel piyasasında hep ucuzu ararlar, senin 49ua seriside vasat panellerden, aynı dönemde 47” veya 55” ua 9xxx serisi vardı da neden almadın? çünkü daha ucuzdu değil mi?

son olarak, tv ler adı üstünde görüntü içindir, bilgisayar değildir.
    eğer bilgisayar gibi kullanacaksan çözüm kolay.

koyacaksın yanına bir pc, bağlayacaksın ekrana, home theatre olarak kullanacaksın.
    veya,
    hdmi bağlantılı bir android tv box takacaksın.
    yada,
    ios tablet/telefon/atv ile yansıma yapacaksın.
    hepsi bende var ve hiç sıkıntım yok,
    tek sıkıntım internet bağlantım, mahallede bakır kablo ile gelen ttnet 24mbir kotalı var.
    ancak,
    önümüzdeki ay yeni eve taşındığımda, 50mbit kotasız cat6 kablolu internetim olacak,
    işte o zaman sorun kalmayacak.

sanırım anlatabildim.

hala iddalıyım, gel izmire , bir kahvemi iç, 55”9550 vestelin kalitesini ve kullanım kolaylıklarını gör.
    bakalım seçimim ve iddaam doğrumuymuş.

sana bir kolaylık yolu.
    youtube netflix gibi servisleri tv nin smart yazılımıyla değil, servislerin direk görüntü yolladığı ip tanıma yoluyla izlersen, daha kolay ve kaliteli olur. anlatması uzun ancak yapacağın iş, bir tabletten youtube/netflixe girip menüden tv de izlemek için verilen kodu girerek tv nin servise tanımlanmasını yapacaksın. artık tel/tabletten bu servise girince tek tıkla görüntüyü tv internetten kendi alacak.

• Vestel sana donanımhaberde reklam yaptığın içinde extra prim veriyormu sevgili vestel çalışanı arkadaş?Gelip burada ciddi ciddi vesteli övmesi için bir er kişinin ciddi sorunları olması lazım.Avrupanın en büyük tv üreticisi demişsin..Ne diyeceğimi bilemedim çıktım balkona bir sigara yaktım boş boş uzaklara bakıyorum şu an..Sadece modül üretmek ne zamandan beri tv üretmek olarak kabul görmeye başladı?Kolay değil o işler o kadar.Paneli işlemciyi arka aydınlatmayı korelilerden al tak bir modül aha bak tv ürettim.. Usb ye koyun bir dikey kayan görüntü demosu tv nin nasıl kalp krizi geçirdiğini görün,sonra gelin tekrar yazın..

• Vestel smart konusunda iyileştirme yapmadıkça maalesef almayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.