Şimdi Ara

Niye Hep Headshot Yiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden bak, oyunu uzun süre önce almıştım. Toplam bir kaç saat oynamışımdır. Şimdi başlıyoruz daha el yeni herkeste fakir tabanca var. Adamla karşı karşıya geldiğimizde böyle ilk görüşte aşk gibi, ben bunu delik deşik ediyorum 2 saniye sonra tak kafadan yolcuyum.

Hayır 1 kere olan şey de değil oynadığım oyunda neredeyse her el ilk ben ölüyorum. Bi kere çakallık yaptım saklandım. Takım öldü bu sefer ben giriştim yine headshot yedim. Hayır yani çok üzülüyorum niye böyle oluyo. Arkadaşlarla oynadım onlar kill alıyo, ben yine geleneği bozmayıp headshot yiyorum. Genel de skorlarım 1-12 tarzı oluyor o civarlarda. Kill alınca ayağa kalkıp kendimi alkışlıyorum artık. En son silmiştim ama yukleyesim var gene. Yok mu şöyle bi oda sırf ezik olan benim gibi, headshot yememem lazım artık. Çatışarak ölsem sorun yok ha niye headshot yani. Kafamı korumanın yolu yok mu, elimle korusam böyle adam ateş ederken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çiçeğim elinin alışmasıyla alakalı dm gir elin alışsın silahların geri tepmelerini filan öğren çok rahat edersin adamın seni vurmasını önlemenin yolu yok tek yolu sen onu daha önce vuracaksın ayrıca koşarak ateş etmeye çalışma bazı istisna silahların dışında ölümünü geciktirirsin sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight tonight tonight

çiçeğim elinin alışmasıyla alakalı dm gir elin alışsın silahların geri tepmelerini filan öğren çok rahat edersin adamın seni vurmasını önlemenin yolu yok tek yolu sen onu daha önce vuracaksın ayrıca koşarak ateş etmeye çalışma bazı istisna silahların dışında ölümünü geciktirirsin sadece
    "ben bunu delik deşik ediyorum"
    siz de kafaya aim tutarsanız belki hs atarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksquawk

"ben bunu delik deşik ediyorum"
    siz de kafaya aim tutarsanız belki hs atarsınız

Ben kafaya aim alınca adam ayağından hasar alıyor, adam gökyüzüne bi tane kurşun sallıyo geliyor o kurşun bi şekilde benim kafamı buluyor. Bide mesela ben adamı görüyorum arkasından ilerliyorum ama fazla ara yok. Adam döner dönmez headshot atıyor bana. Lan ne ara döndün de gördün de headshot attın. Napıyon yani. Ne bu ben anlamıyorum. Hiç para kalmıyo bu sefer, garip garip silahlar alıyorum. Aim aldıgım yere sıkıyorum, aim bi anda gökyüzüne cıkıyor ben aşağı indirene kadar headshot yiyorum yine

• sen bi mge dmg filan ol nasil hs yeniyomus öğrenirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

sen bi mge dmg filan ol nasil hs yeniyomus öğrenirsin
    Mesela ben esea için konuşayım bu aralar milletin HS oranı %50 ama benim öldüğüm ellerde bana atılan HS oranı %100. Esea'da son 3 günde Hakan kardeşiniz asla ama asla 3.mermi'yi göremiyor ta tak, öldün. Banana'nın başında T merdivenlere, planttan pit'e her yerdden hs atıyorlar.

Adamlar mirage'dan atıyor ben inferno'da vuruluyorum.
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    "Adamlar mirage'dan atıyor ben inferno'da vuruluyorum."

hahahhahaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugusuu -- 25 Nisan 2015; 11:20:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugusuu

"Adamlar mirage'dan atıyor ben inferno'da vuruluyorum."

hahahhahaa
    DM girmeye çalış 40 - 50 saat böylece aimin gittikçe iyileşecek ve 10 rekabetçi maçını tamamla seni bir kümeye atar seviyene uygun orda yavaş yavaş öğrenirsin öyle herkes annesinin karnında öğrenmedi oyunu, 500 - 1000 saatlik oynamayla öğreniyor herkes.

Yayıncı olarak tavsiyemde tarih_tv izlersen bir şeyler kaparsın buyur buda linki ;http://www.twitch.tv/tarik_tv

• The_North_Face kullanıcısına yanıt
    :D valve de bide hack ekleniyor üstüne :D
    çıkmadan hs yi atıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

çıkmadan hs yi atıyorlar

Geçen girdim dual baretta ile hs'yi gördüm kapattım oyunu onla mı uğraşıcam bide hadi orada hack diyoruz da ESEA'da olmaması gerekiyor dedik her gün şüphelerim artıyor.

İlerleyen saatlerde buraya bir video koyarım görürsünüz ben ne diyeceğimi bilemiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

çıkmadan hs yi atıyorlar

Geçen girdim dual baretta ile hs'yi gördüm kapattım oyunu onla mı uğraşıcam bide hadi orada hack diyoruz da ESEA'da olmaması gerekiyor dedik her gün şüphelerim artıyor.

İlerleyen saatlerde buraya bir video koyarım görürsünüz ben ne diyeceğimi bilemiyorum artık.

Şimdi koysana meraklandırdın :(

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan bana yazsana la steamden. Oynariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Furkan bana yazsana la steamden. Oynariz
    57 win 120 küsür saat nova 4 global elite beni bekler gelde erdemle az alıştırak seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

57 win 120 küsür saat nova 4 global elite beni bekler gelde erdemle az alıştırak seni

Benim de 107 win Global Elite
  • quote:

Kesin emekle yapmışsındır

Edit: Akşam indiririm gelcem 2 kişi bana headshot atmayı öğretin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Nisan 2015; 13:47:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Aldığı bir kill var. Net wh olduğunu gösterir nitelikte. fast trade, good person but wh yazıyorlar steam hesabına

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

quote:

quote:

Aldığı bir kill var. Net wh olduğunu gösterir nitelikte. fast trade, good person but wh yazıyorlar steam hesabına

Öyle zaten, masum görünümlü sinsi. Sözde emekle kasıyo ama aslında hileyle akıyor. Çakal bu tilki. Kurtlar sofrasındayız

Çok survivor izliyom bu aralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

quote:

quote:

Öyle zaten, masum görünümlü sinsi. Sözde emekle kasıyo ama aslında hileyle akıyor. Çakal bu tilki. Kurtlar sofrasındayız

Çok survivor izliyom bu aralar

Alıntıları Göster
    sisin içinden random kill aldım tam bir WH ciddi manada Wh gibi. montage yapıcaktım banlanırım diye yapamıyorum

Erdem profile gidipte wh falan yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 25 Nisan 2015; 14:10:24 >

• quote:

sisin içinden random kill aldım tam bir WH ciddi manada Wh gibi. montage yapıcaktım banlanırım diye yapamıyorum

Erdem profile gidipte wh falan yazma

Senin için lucky or hack? Videosu yapacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.