Şimdi Ara

Niye herkes aramda hızlıca bitirmeye uğraşıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 yılın başı nasus gelmiş, ap oynuyorum. Millet 10 dakikada bitirme hevesinde. Yani zevk alamıyorum böyle herifler yüzünden. Sanki aramı çabuk bitirince madalya takacaklar. Bu kadar hırslıysan yürü ranked gir. Ne bu acele? Böyle bir saçmalık olmaz. Bu aramı biraz zorlaştırmalılar bu yüzden, 30 dakikadan önce bitirmek çok zor olsun. Ne la bu? Takım elbiseli resmi adamlar oyun zevkimizin içine ediyorlar.

• İyi de zaten millet ARAM'ı kısa sürüyor diye oynuyor, getirilme amaçlarından biri o zaten. 1-2 el hemen ARAM atıp çıkayım mantığında oynayan çok insan var ve hak veriyorum. Kafa dağıtmalık kısa süreli bir mod işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Mart 2020; 1:1:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

İyi de zaten millet ARAM'ı kısa sürüyor diye oynuyor, getirilme amaçlarından biri o zaten. 1-2 el hemen ARAM atıp çıkayım mantığında oynayan çok insan var ve hak veriyorum. Kafa dağıtmalık kısa süreli bir mod işte.
    İyi de maksat kazanmak değil ki aramda. Doğru düzgün savaşmadan, 2 tane ulti bile atmadan, troll build denemeden bitirmenin anlamı ne? Takım elbiseliler istila etmiş oyunu resmen Bababa sanki adamlar toplantıdan toplantıya giriyor çıkıyor.
    Kendi lol private serverımı kurcam yakında bu ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 17 Mart 2020; 1:18:24 >
  • Onlar da kazanmaktan zevk alıyordur
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Rekabet içeren her oyunun temel amacı kazanmaktır zaten?
    Kendince bulduğun maksatlar, sadece senin için geçerli olsun. Başkaları için bir beklentiye girme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Rekabet içeren her oyunun temel amacı kazanmaktır zaten?
    Kendince bulduğun maksatlar, sadece senin için geçerli olsun. Başkaları için bir beklentiye girme bence.
    Benim için amaç eğlenmektir. Sevdiğim bir heroyla uzun uzun yeni şeyler denemek eğlenmektir. Aramda kazanmakla kaybetmek arasında ne fark var? Aslında hiç. İnsanlar buna çok önem yüklüyor.

Önceden insanlar normalde troll build denerlerdi şimdi kimse yapmıyor.
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Daha çok öldürdüğüm zaman, skor alabildiğim zaman tabii ki daha çok eğleniyorum. Bile bile kaybedeceğim pozisyonlara sokmam kendimi. Dümdüz koşup ölmek, ya da "full ap" çıkmak bana eğlenceli gelmiyor.

Senin için bir anlamı olmaması, başkaları için olmayacağı anlamına gelmiyor.

Mesela ben aramda sadece can doldurmayı seviyorum. Rünleri/eşyaları ona göre alıyorum sadece, fazla can doldurabilmek adına.

Mesela benim "Ağğbi janna oynuyorsan, niye full AP oynuyorsunuz? al destek eşyalarını, bas kefareti sürekli, aç ultiyi sürekli can doldur. Ap oynayacaksan niye Lüküs almadın?" demem kadar saçma bu dediğin şey.

Herkesin eğlenme biçimi farklı. Oyunun ana mantığı, kazanmak üzerine olduğunu düşünürsek, en olağan durum kazanmak olmalı. Haricinde, kimsenin kimseden bir beklentisi olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 18 Mart 2020; 1:52:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.