Şimdi Ara

Niye Herkes Tıp İstiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın aslında uzun süredir uyumadım da tezatlık durumunda kafam karışmış hafiften

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyor musun ben de çok severim. Ne çok ortak noktamız var dikkat ettin değil mi? Düşüncelerimiz, olaylara bakış açımız. İsminiz Eda'ydı galiba. Kız olduğun için söylemiyorum bunları, sankim ikimiz tanışalım diye bu site açılmış. Sankim kaderin cilvesi. Kader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipolar -- 30 Haziran 2015; 8:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipolar

Biliyor musun ben de çok severim. Ne çok ortak noktamız var dikkat ettin değil mi? Düşüncelerimiz, olaylara bakış açımız. İsminiz Eda'ydı galiba. Kız olduğun söylemiyorum bunları, sankim ikimiz tanışalım diye bu site açılmış. Sankim kaderin cilvesi. Kader.

Devam et bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 30 Haziran 2015; 8:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slvsncr

quote:

Vay arkadaş. İdealist Diş Hekimi. Ömrünü milletin diş sağlığına adayan adam. Yeminlen tüylerim tiken tiken oldu. Memleketin sana ihtiyacı var

Eyvallah

Ufak bi düzeltme "Ömrünü milletin diş sağlığına adayan kadın."

Şimdi sen kadın mısın

• Zaten siteye üye olduğumdan beri rumuzunuz olsun, yazdıklarınız olsun hep dikkatimi çekiyordu. Diyordum ki içimden; ne kadar da benim için yaratılmış bir kız bu. Bir insan bu kadar mı mikemmel olur.
    (Töbe yarabbim inşallah suratıma kamyon çarpmaz.) Keşke dedim birlikte salçalı dürüm yiyebilsek ya da ne bileyim mesela bir cafeye gitsek de ben hesap ödeneceği zaman tuvalete gidip 15-20 dakika çıkmasam da hesabı sen ödesen.

Hep böyle hayaller kurdum sizi forumda ilk gördüğümde. Tabi kısmet sonuçta ben elimden geleni yapıyorum şuan Azami gayret gösteriyorum. İnşallah, bakalım n'olcak.

• Garanti meslek olmasa hiçbiri yazmaz bu "insanlara yardım" aşkıyla tutuşanların, herkesin geleceğini garantiye almanın derdinde.

• quote:

Zaten siteye üye olduğumdan beri rumuzunuz olsun, yazdıklarınız olsun hep dikkatimi çekiyordu. Diyordum ki içimden; ne kadar da benim için yaratılmış bir kız bu. Bir insan bu kadar mı mikemmel olur.
    (Töbe yarabbim inşallah suratıma kamyon çarpmaz.) Keşke dedim birlikte salçalı dürüm yiyebilsek ya da ne bileyim mesela bir cafeye gitsek de ben hesap ödeneceği zaman tuvalete gidip 15-20 dakika çıkmasam da hesabı sen ödesen.

Hep böyle hayaller kurdum sizi forumda ilk gördüğümde. Tabi kısmet sonuçta ben elimden geleni yapıyorum şuan Azami gayret gösteriyorum. İnşallah, bakalım n'olcak.

uff salçalı dürüm bayılırım :D hesap sorun değil ben zenginim zaten

3 temmuzda jessie j konseri var ön sıra bilet aldım ama yalnız gideceğim gibi sen de bilet al beraber gidelim 150 tl

• 150. anladım. Ama senin klavye bozuk, yanlışlıkla sıfıra bastın değil mi. 15 lirayı hallederim. O iş bende. Hem zaten ben de çok severim konserler olsun, ne bileyim işte sanatsal faaliyetler. Sanatsız duramam. Böyle de sanatçı bir kişiliğim vardır mesela. Ama işte 15 lira, ayarlarım sorun yok. O iş bende

• quote:

150. anladım. Ama senin klavye bozuk, yanlışlıkla sıfıra bastın değil mi. 15 lirayı hallederim. O iş bende. Hem zaten ben de çok severim konserler olsun, ne bileyim işte sanatsal faaliyetler. Sanatsız duramam. Böyle de sanatçı bir kişiliğim vardır mesela. Ama işte 15 lira, ayarlarım sorun yok. O iş bende

15 lira hazırlayacaksan böbrekleri de gazeteye sarıver uğraştırma beni
  • Kız müneccim çıktı. Böbreklerimi satacağımı nerden anladın.

• quote:

Kız müneccim çıktı. Böbreklerimi satacağımı nerden anladın.

bak işte birbirimizi o kadar anlıyoruz

gerçi neden bir mesaj yazman 15dk sürüyor onu anlamadım ama sanırım cool görünmek için yapıyorsun yani ben böyle tahmin ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

quote:

quote:

Vay arkadaş. İdealist Diş Hekimi. Ömrünü milletin diş sağlığına adayan adam. Yeminlen tüylerim tiken tiken oldu. Memleketin sana ihtiyacı var

Eyvallah

Şimdi sen kadın mısın

Evet öyle,n'olmuş?

• Taktir edersiniz ki çok meşgul biriyim. Popüleritem olsun, çekiciliğim olsun yani ne bileyim işte, birçok üstün özelliğim sebebiyle; sanki bu konu benim için diğer uğraşlarıma nazaran pek kıymetli değilmiş gibisaldfkhasf. Hemen cevap verirsem, dedim, çok istekli görünmiim.

• quote:

Taktir edersiniz ki çok meşgul biriyim. Popüleritem olsun, çekiciliğim olsun yani ne bileyim işte, birçok üstün özelliğim sebebiyle; sanki bu konu benim için diğer uğraşlarıma nazaran pek kıymetli değilmiş gibisaldfkhasf. Hemen cevap verirsem, dedim, çok istekli görünmiim.

O zaman 150 liranı ayır da bi konsere gidelim kafa dağıtırsın. hem maximum kartın varsa 110 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu bi ayırt edelim kazanabilecek olan tıp istiyor :D ama ben ilk 1000e de girsem mühendislik yazarım

• Anadoludan zengin olmanın tek yolu tıp okumak bu yüzden millet akıllı ana baba memur şimdi bu çocuk mühnendis olsa ne yapacak en iyi ihtimal 3000 tl alıp özelde sabah 8 akşam 8 çalıştıracaklar aileniz zengin değilse mühendislik yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 30 Haziran 2015; 9:22:44 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah

Şimdi sen kadın mısın

Evet öyle,n'olmuş?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah

Şimdi sen kadın mısın

Evet öyle,n'olmuş?

Sahibim var benim, hoşt

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah

Şimdi sen kadın mısın

Evet öyle,n'olmuş?

Sahibim var benim, hoşt

Siz bir ürün müsünüz ki sahibiniz olsun?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.