Şimdi Ara

Niye Herkes Tıp İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi soruyorum. Sayısalcıların %99'u rabbül alemin sanki alınlarına Tıp Fakültesi yazmış gibi davranıyor. 2 yaşımdan beri doktor olmak istiyorum, diyenler bile var. Çok hilginç

• Doktorlarda doktor olsa hiçbiri bir halttan anlamıyor boşuna doktor falan olmayın her gün küfür yersiniz işini adam akıllı yapan Türkiye'de bi elin parmaklarını geçmez kalanı sırf hava. Doktora değil kendimi, köpeğimi bile emanet etmem, mecbur kalmadıkça hastaneye gitmem zaten sırf doktorların o mahkeme duvarı gibi suratlarını görmemek için bir halttan anlıyormuş gibi iki saat muayene eder sadece doktorlar değil hemşireler de aynı neyin kafasını yaşıyorlarsa.

Ben ailemi bu doktorlar yüzünden kaybettim biri yanlış tedavi uygular diğeri bir tomografi çektir gel demeye üşenir yada baştan savar veya hiçbir şeyin yok sen sapasağlamsın der babam o kadar acıdan kıvranıyor doktor olacak müsvette bir şeyin yok diyor gazdır falan dedi 2 ilaç yazdı yolladı tam 5 hastane gezdik böyle en sonunda biri şüphelendi ve tomografi çekildi kanser olduğu ortaya çıktı erken teşhis edilseydi belki bir umut vardı ama bu doktor müsvetteleri yüzünden ben babamı kaybettim kemoterapinin bile yanlış uygulandığı bir ülkede yaşıyoruz hastalara insan gibi davranmıyorlar artık yazıklar olsun bu ülkeye. Nefret ediyorum bu ülkeden, birileri hava birileri para bazıları şan şöhret peşinde bırakın şu dünya malını yarına sağ çıkacağınız belli mi biraz insan olun yeter ya şu hayatta üzülecek değer verilecek daha önemli şeyler varken toplumumuz boş şeylerle uğraşıyor.

İlla doktor olacağım diyenler varsa da adam gibi doktor olun biraz insan olun size gelen, gelecek olan hastalar, sizin deney fareleriniz değil. Hastaları baştan savmayın ilgilenin araştırın, suratı asık biri olacağınıza hastalarınıza güler yüzlü davranın burnunuz havada olmasın kendinizi yükseklerde görmeyin başka bir şey istemiyorum sizden.
  • çevre baskısı
  • Çünkü sağlık en önemli şey.
    Konu kilit üye ban.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR MÜHENDİSLİK ÇÖP DÜŞÜNMEYİN BİLE. ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ BİLE OLUR TIP OLSUN DA

• Sayısalcı olmanın ilk kuralı, tıp istemektir. sayısalcı olmanın ikinci kuralı tıp istemektir.

ulan açıklansın artık film film kafayı yiyecez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü iş garantisi var. En azından şimdilik.

• Rakip eleme çabaları vol.82903826152672829727

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ablam Neden Böyle :(
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

ARKADAŞLAR MÜHENDİSLİK ÇÖP DÜŞÜNMEYİN BİLE. ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ BİLE OLUR TIP OLSUN DA

guldurdun

• Bok var...

• quote:

Orijinalden alıntı: billcipher

Bok var...
    Dostum sen ne istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniko1

Dostum sen ne istiyorsun?

Alıntıları Göster
    Yok lan, ben eşit ağırlıkçıyım. Gece gece aklıma takıldı merak ettim
    İnşallah hepiniz doktor olun, olun da sırf havası için de şey etmeyin. İlk zamanlar eğlenceli olur ama 40 yaşınıza geldiğinizde hastalara tezeğe bakar gibi bakmayın.
  • bu üye trolluk yapiyodu 2 gün önce

• Mahalle baskısı

• Uyardığın iyi oldu

@muhammed.12devadam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben diş istiyorum

• helal lan

• dipolar D kullanıcısına yanıt
    hatta tıp bile gelecek yüksek ihtimal ama gelse bile gitmem o derece sevmiyirım
  • Vay arkadaş. İdealist Diş Hekimi. Ömrünü milletin diş sağlığına adayan adam. Yeminlen tüylerim tiken tiken oldu. Memleketin sana ihtiyacı var

• quote:

Orijinalden alıntı: dipolar

Vay arkadaş. İdealist Diş Hekimi. Ömrünü milletin diş sağlığına adayan adam. Yeminlen tüylerim tiken tiken oldu. Memleketin sana ihtiyacı var

Eyvallah

Ufak bi düzeltme "Ömrünü milletin diş sağlığına adayan kadın."

• Hayko'yu görünce demek ki.
    Kahrolsun faşikler, yaşasın feminisim. Ben zaten hep sizi savunuyorum, mesajlarıma da bakabilirsin. Neyse
    (Adam bildiğin kız çıktı la)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.