Şimdi Ara

niye silinmiyor? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
23.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üçler renault bursa çok iyi valla ilgi de süperler
  • RENAULT RENDECİ OTOMOTİV ÇİĞLİ / İZMİR

niye silinmiyor?
  • İSTANBUL İMES YOLU ÜSTÜ SESA
  • ZONGULDAK ÖZDEMİR ALIŞIR YETKİLİ SERWİSİ
  • istanbul ataşehir tugmaner
  • İstanbul - Acıbadem/Kemal Tepretoğulları

Zaten arabayı da ordan almıştım. Şimdiye dek 2 kez servise gittim. Biri ilk yıllık bakımdı, 7500 km.deydi araba o zaman. İkinci olarak da 15000km. bakımına gittim. Şimdi 30000km.'ye az kaldı, o zaman gideceğim. Aralar da küçük belli belirsiz sorunlar veya soru ve bilgi amaçlı gittiğim de olmuştur servise. Şahsen memnunum.
  • ben her ay giderim RENAULT MAİS BURSA AŞ ÇOK İYİ ama tente için beni çok beklettiler.neyse ki geldi.genel olarak çok iyi üçler beş para etmez
  • Arkadaşlar ben Mardin de ikamet ediyorum tek servis var ben hep oraya gidiyorum seviste çalışan arkadaşlar gayet ilgililer ve söylediğiniz her sorunla ilgileniyorlar ben çok memnunum RENAULT TUĞMANER çok güzel bir plaza, duyduğum kadarıyla 4 trilyon para harcanarak yapılmış. Servisteki temizlik anlayışı çok hoşuma gitti.ordaki bütün arkadaşlar çok ilgili
  • Bende Haliçteki Flash Otoyu tavsiye ederim
  • arkadaşlar or -ay renault servisinden uzak durun.Dün ugradım adamlar tam bi rezil..sanki bana bedava iş yapıyorlar.içeride 4 tane araba var 5. almıyorlar.adamlar şirketlerle anlaşmış bizler gittigimiz zaman yapmak istemiyorlar.bide ukelalar.sanki uçak tamir ediyolar.ordan ayrıldım altay otmotiv adamlar süper yaaa..ve mehmet usta şahane insan...tavsiye ederim...
  • bizim 2 tane renault yetkili servisimiz var çok şükür.hayırlısıyla 2.sini 3 ay önce faaliyete geçirdik.bu başlığı görünce bildiklerimi yazmak istedim istanbuldakiler hakkında.renault mais te de eğitim aldığımdan bu konuda bazı bilgilere sahibim az çok.

istanbulda servis bakımından

tuğmaner (bildiğim kadarıyla renault bazında dünyanın en iyi 2. cotechi ordaymış )
    kemal tepretoğulları
    bika büyükçekmece
    çizmeci bayrampaşa
    flash - haliç
    bağdatlılar
    behçetoğulları çobançeşme(kuyumcukent arkası)
    elf

çetaş bizim üst bayimiz olsa bile ve bazı elemanlarımızı yetiştirip oraya göndermemize rağmen müşteri memnuniyeti yok denecek kadar az.günlük en az 80 araç girişi oluyor.eleman sayısı fazla olsa bile sürekli olarak hızlı iş yapmaya çalıştıkları için bazı araçlarda son kontrol yapılmadığını gördüm.ama yedekparça alımı ve satış konusunda en iyilerden biridir.

şehir dışında 5-6 yere gittim.çağlayanlar gözümde en iyisi.izmirde yaşar ve mersinden nar oto da çok iyidir.

• evet yaaa or ay renault servisi berbat .......
  • İZMİR MAİS/bornova ağaçlı yol.Ama lpg li araçları almıyolar!!!!

İzmir çamkıran/alsancak fena diil.triger seti ve yağ değiştirmiştim arka balata temizliğinide bedava yapmışlardı.İlgi çok iyiydi.

İzmir yaşarlar-Koçtaş ın karşısında vatan bilgisayar tarafında.
  • Bir kaç kişi K.tepretogulları yazmis.

Ben kemal tepretogulları kadar kötü bir servis görmedim..

1-USTALAR UKALA, BİR SEY SORAMAYIRSUNUZ.
    2-ÇOK YAVAS BİR SERVİS. 10 BAKIMI 6 SAAT SÜRÜYO
    3-ÇOK CİMRİ VE BİR KAPI VİDANIN PARASINI BİLE UTANMADAN İSTEYEBİLİRLER...

BU ve benzeri sebeblerden dolayı KEMAL TEPRETOGULLARI benim kara listemde...

Kimseye tavsiye etmiyorum..
  • Ankara'da Şaşmaz Oto Sanayi girişinde "Görgülü Kardeşler"...
  • BUGÜN KIRŞEHİR ÇAĞLAYANLAR SERVİSİNE SUNROOF PROBLEMİM İÇİN GİTTİM MURAT BEY VE HASAN BEY GERÇEKTEN ÇOK İLGİLİLER. TEŞEKKÜRLER
  • bostancı oto sanayideki renault demirkollar yetkili servisi arabamı tanıdıklar ayrıca
  • izmir gönülşen oto
  • İstanbul, Kadıköy, Tepe Nautilus'un tam karşısında Ayabakan Kardeşler (Yetkili Servis) var. Bende oraya götürüyorum, oldukça memnunum.
  • ÇANAKKALE SARUHAN A.Ş bazen isteklerinize mırın kırın yapabiliyorlar ama eğer arabanızı ordan aldıysanız aldığınız yere küçük bir sitem ve arkasından gelen bey efendiyi üzmeyin yavrum telefonu bütün yolları açıyor özellikle işçilik güzel ve arabnızı gönül rahatlığıyla brakabilorsunuz her konudada yardımcı oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-O-R-D -- 29 Mayıs 2008; 0:54:02 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.