Şimdi Ara

niye silinmiyor? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
23.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    başlığı düzeltmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkmusa

Ankara'da Şaşmaz Oto Sanayi girişinde "Görgülü Kardeşler"...

bu adamlar sadece para almaya bakarlar ustalık işçilik sıfır.onları tavsiye etmek biraz artniyetli olmak demektir.
  • Herkez bir servis ismi yazmış bende yazayım :D

Yaşar Plaza Renault yetkili servisi :P
  • arkadaşlar ben memnun kalmayacağınız bir yer söyleyim size renault uzunsöz.tercih etmenizi tavsiye etmem. sıfır parça takıyoruz diye çıkma parça takıyorlar. olurda mecbur kalırsanız gitmeye sakın arabanızın başından ayrılmayın tuvalete bile gitmeyin benden size tavsiye. nerden bildiğimi sorarsanız 8 ay orada çalıştm
  • KONUNUN ISMINI DUZELTSENIZ IYI OLACAK IYI SERVISLERMI KOTU SERVISLERMI KONUMUZ
  • RENSAN Reno Bayii'nden çok memnunum. ilgileniyorlar.
  • yakın tarihlerde içerenköy demirkollar'a işi düşen oldu mu acaba? eski tarihli mesajlarda genelde tavsiyeler. forumdan maltepe'de güven altan ı önerdiler, bu 2. si arasındayım. bir de yetkili servisler arasında işçilik ücretlerinin değiştiği söyleniyor, telefon açıp öğrenmek lazım sanırım.
  • izmirden özel servis tavsiyesi
  • bostancı-demirkollar renault tavsiye ederim arkadaşlar,2 kere gittim memnun kaldım.
  • Antalya da akdeniz sanayi sitesinde renault özel dakik servisinde Mahmut usta var 16 yıl renault yetkili servisinde çalışmış..Bende yeni buldum işini çok iyi yapıyor ücretinide uygun alıyor..Tavsiye ederim ;) 0 545 844 24 25
  • Bu haftasonu bakım yaptıracağım. Evim ümraniyede Tavsiye edeceğiniz yetkili renault servisi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.