hortlasın gerekli konu başlığı düzeltmeni tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: gkmusa
Ankara'da Şaşmaz Oto Sanayi girişinde "Görgülü Kardeşler"...
bu adamlar sadece para almaya bakarlar ustalık işçilik sıfır.onları tavsiye etmek biraz artniyetli olmak demektir.
Herkez bir servis ismi yazmış bende yazayım :D
Yaşar Plaza Renault yetkili servisi :P
arkadaşlar ben memnun kalmayacağınız bir yer söyleyim size renault uzunsöz.tercih etmenizi tavsiye etmem. sıfır parça takıyoruz diye çıkma parça takıyorlar. olurda mecbur kalırsanız gitmeye sakın arabanızın başından ayrılmayın tuvalete bile gitmeyin benden size tavsiye. nerden bildiğimi sorarsanız 8 ay orada çalıştm
KONUNUN ISMINI DUZELTSENIZ IYI OLACAK IYI SERVISLERMI KOTU SERVISLERMI KONUMUZ
RENSAN Reno Bayii'nden çok memnunum. ilgileniyorlar.
yakın tarihlerde içerenköy demirkollar'a işi düşen oldu mu acaba? eski tarihli mesajlarda genelde tavsiyeler. forumdan maltepe'de güven altan ı önerdiler, bu 2. si arasındayım. bir de yetkili servisler arasında işçilik ücretlerinin değiştiği söyleniyor, telefon açıp öğrenmek lazım sanırım.
izmirden özel servis tavsiyesi
bostancı-demirkollar renault tavsiye ederim arkadaşlar,2 kere gittim memnun kaldım.
Antalya da akdeniz sanayi sitesinde renault özel dakik servisinde Mahmut usta var 16 yıl renault yetkili servisinde çalışmış..Bende yeni buldum işini çok iyi yapıyor ücretinide uygun alıyor..Tavsiye ederim ;) 0 545 844 24 25
Bu haftasonu bakım yaptıracağım. Evim ümraniyede Tavsiye edeceğiniz yetkili renault servisi var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme