Şimdi Ara

niye silinmiyor? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
23.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankara balgatta set otoya gidiyordum artık gitmiycem deli etti ordaki tacettin denen ustabaşı

akrabanın tanıdığı sanırım oray daki ayhan usta ona far taktırtacam bu hafta
  • İSTANBUL SİRİNEVLER BAGDATLILAR OTOMOTIV/SERVİS MÜKEMMEL
  • slm..vala biz nerdeyse 8-9 yıldır izmir çiğlideki RENDECİ'ye gidioruz,servisindende oldukça memnunuz...
  • ankarada dizel için önerisi olan varmı
  • arkadaşlar ankarda dizel arabam için özel servis bildiğiniz güvendiğiniz biyer varmı
  • Istanbul Kadikoy ELF oto servis...
  • bi arkadaşımda laguna II var.sağ far yanmıyodu nezirogluna gitmiş.ampülü değiştirmişler 140 milyonunu almışlar faturada xenon ampül değişim yazmışlar ama aracın farlar xenon değil.sokak arasındaki tamircide 10 milyon olan ampülü xenon diye kitlemişler
    quote:

Orjinalden alıntı: srdrmrngz

quote:

Orjinalden alıntı: massai

neziroğlu-ankara

walla neziroğlundan nefret ederim... Sis farından gittim tüplü diye bakmadılar

• bursa--mekanik işlemlerde ÜÇLER RENAULT sevisi(Küçük sanayi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: targocid

bursa--mekanik işlemlerde ÜÇLER RENAULT sevisi(Küçük sanayi)

Üçler'e 60.000 bakım için gittim.Fakat aracımdan parça eksiltmişler.Aracın içinde söktükleri bir parçayı yerine takmamışlar.Bunu kendilerine bildirdiğimde ise o zaten yoktu dediler
    Sonuç olarak durumu müşteri hizmetlerine bildirdim.Konuyla ilgilendiler.Fakat ufacık bir parça için 3 veya 4 sefer Üçler'e gitmek zorunda kaldım.Bir de beni yalancı durumuna düşürmek istediler.Bu sebeple Üçler'i tavsiye edemem..
  • walla istanbul da bizim megane 1 in daimi bakımını ya acar otomotic ya da istinye atacan otomotiv.2side birbirinden ii ama atacan otomotiv parça değişimlerinde biraz daha tutarlı davranıyor.
  • osmaniye yusuf baysal otomotiv
  • İyi niyetli dürüst servis.. En son buji bobini için gittim..Arabamın garantisi bittiği halde..Bir dakika bakalım bu parçanın bir kısmı mais tarafından garantili dediler.Öyleymiş..100 küsur yerine 80 ödedim...Sölemeselerdi bilmiycektim.Daha önemlisi Araç karşılıyan teknisyenler çok bilgili Karşıdan teşhis koyuyor..Hesap işlerini yapan kızlar bile çok bilgili.. 1.5 saat kadar orda kaldım şaşırdım..Çok donanımlı kızlar..Belki onlarda teknisyen bilmiyorum..Motor denen olayı arıza olayını aşmışlar.. Anlatırken derdini olasılık yürütüyorlar..Ve öle çıkıyor..Süper...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UZAKS

İyi niyetli dürüst servis.. En son buji bobini için gittim..Arabamın garantisi bittiği halde..Bir dakika bakalım bu parçanın bir kısmı mais tarafından garantili dediler.Öyleymiş..100 küsur yerine 80 ödedim...Sölemeselerdi bilmiycektim.Daha önemlisi Araç karşılıyan teknisyenler çok bilgili Karşıdan teşhis koyuyor..Hesap işlerini yapan kızlar bile çok bilgili.. 1.5 saat kadar orda kaldım şaşırdım..Çok donanımlı kızlar..Belki onlarda teknisyen bilmiyorum..Motor denen olayı arıza olayını aşmışlar.. Anlatırken derdini olasılık yürütüyorlar..Ve öle çıkıyor..Süper...

Nerden Bahsediyorsun?

quote:

Orjinalden alıntı: fremce

İzmir'de Yaşar renault var. Hep yardımcı olmuşlardır..

dostum bu nerde bi tarif edebilir misin?

• göztepe arılar
    müşteri memnuniyetini esas alan güzel bir servis
  • UZAKS
    Onbaşı

3 Nisan 2007; 21:33:49

ANTALYA SARILAR... ( Özür dilerim nasıl olduysa daha önce yazdığım İSİM çıkmamış.)
    --------------------------------------------------------------------------------

İyi niyetli dürüst servis.. En son buji bobini için gittim..Arabamın garantisi bittiği halde..Bir dakika bakalım bu parçanın bir kısmı mais tarafından garantili dediler.Öyleymiş..100 küsur yerine 80 ödedim...Sölemeselerdi bilmiycektim.Daha önemlisi Araç karşılıyan teknisyenler çok bilgili Karşıdan teşhis koyuyor..Hesap işlerini yapan kızlar bile çok bilgili.. 1.5 saat kadar orda kaldım şaşırdım..Çok donanımlı kızlar..Belki onlarda teknisyen bilmiyorum..Motor denen olayı arıza olayını aşmışlar.. Anlatırken derdini olasılık yürütüyorlar..Ve öle çıkıyor..Süper...

ANTALYA.. SARILAR....

• Adana kozan renault servisi gayet ilgili
  • acıbadem tepretoğlu otomotiv 1998 den buyana üç nesil megan otomun bakımını yaptırdım hiç bir şikayetim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamelih -- 14 Nisan 2007; 22:18:18 >
  • levent mais : başka servis tanımam her şey hakkıyla yapılıyor sadece yogunluk yuzunden bıraz sıkıntı yasanıyo okadar ...
  • MAİS -SÖĞÜTÖZÜ ANKARA
  • istanbul yenibosna bağdatlılar servis güzel hoş, ilgili ve beklediğimden daha ucuza mal ettiler herşeyi, sadeceki kaporta tamiri için ücretler biraz yüksek sanki :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.