Şimdi Ara

NKolay Davet Et 500 TL Kazan Dostluk Gününe Özel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
4.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atarmısın hocam kodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kişinin 400 tl si gönderildi

• Kazanılan para başka banka hesaplarına aktarılabiliyor mu?

• mor1989 kullanıcısına yanıt
    Ödeme için teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nkolay üyesi değilim kampanya devam ediyorsa güvenilir bir arkadaştan 400 tl karşılığı üye olurum burdan özelden yazabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Dün bitti hocam kampanya, devam ediyor ama 200 liraya duştü sanırım

• Dün müşteri olundu ama görüntülü görüşme olmadı bir türlü bugüne kaldı kazanım ne olacak bilgisi olan var mı

• 100 tl karsiliginda davet kodu gonderebilirim

• @Loma denilen herifin davet koduyla Nkolay hesabı açtım.
    Dostluk kampanyası olduğu için davet kodu girildiğinde kod sahibinin sanal kartına 500 tl yükleniyor. Kendisinin davet kodu üzerinden hesap açtım. 410 tl vereceğini söyledi. Dünden beridir mesajlarıma cevap vermiyor.
    Kimse bu herifin davet kodu üzerinden hesap açmasın. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

• mor1989 kullanıcısına yanıt

Ödeme için teşekkürler hocam.

• legionsturan L kullanıcısına yanıt

Nkolay şikayet et

• Geçen gün üye oldum daha kimseye davet kodu yollamadım da faydalanmadım da. Davet kodu kampanyası 200 TL sınırlı, kampanyaya katılacak olana hediye tanımlandığı an da 100 TL sini gönderirim 100 TL de benim olur. Davet kodumu isteyen olursa özelden yazabilir, sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 12 Ağustos 2024; 18:48:17 >
  • Loma L kullanıcısına yanıt
    Allah affetsin, mekanı cennet olsun. Mesajlarıma niye cevap vermiyorsun? Oradan konuşalım.

• N KOLAY DAVET KODUM 👉👉 O05M9JYG

Kampanya Koşulları

Davet kodunu paylaştığın arkadaşına, görüntülü görüşme ya da kurye ile kimlik tespit sürecini tamamlayarak hesap açılışı sonrasında 30 gün içerisinde gönderdiğin kodu sisteme girmesi gerektiğini söylemeyi unutma!

Kazancın, arkadaşın kodu girdikten sonraki gün sanal kartına yüklenecek. Henüz bir sanal kartın yoksa Kartlar menüsünden oluşturabilirsin. Kazanılan ödülün yüklenebilmesi için sanal kartını oluşturman gerekmektedir.

Kazandıracağın her arkadaşın için 200 TL, toplamda 10 kişiyle paylaşarak en fazla 2.000 TL kazanabilirsin. Kampanya ödülü sadece arkadaşını davet eden kişinin sanal kartına yüklenecektir.

Arkadaşını Davet Et kampanyasında daha önce 10 arkadaşını davet etmiş veya 2.000 TL ödül kazananlar kampanyadan faydalanamayacaktır.

Davet ettiğin arkadaşın 24 yaşından küçük, 55 yaşından büyük olmamalıdır.

N Kolay bir Aktif Bank markası olduğundan davet kodunu paylaştığın arkadaşın halihazırda Aktif Bank müşterisi ise girilen kod üzerinden ödül kazanamayacaksın.

Ödül kazanabilmen için, davet ettiğin arkadaşının müşteri olma tarihi, davet kodunu oluşturduğun tarihten sonra olmalıdır. (Kampanya başlangıç tarihi 21 Temmuz 2022'dir. Bu tarihten önce davet edilen arkadaşlar için ödül kazanılmayacaktır.)

Davet ettiğin arkadaşın hesabını 1 yıl içinde kapatırsa, sanal kartına yatırılan ödül tutarı geri alınacaktır. Sanal kartında yeterli tutar olmaması durumunda, sanal kartına bakiye yüklediğinde tutar otomatik olarak çekilecektir.

N Kolay bir Aktif Bank markası olup, Aktif Bank'ın kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canercik34 -- 24 Eylül 2024; 17:26:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nier

Geçen gün üye oldum daha kimseye davet kodu yollamadım da faydalanmadım da. Davet kodu kampanyası 200 TL sınırlı, kampanyaya katılacak olana hediye tanımlandığı an da 100 TL sini gönderirim 100 TL de benim olur. Davet kodumu isteyen olursa özelden yazabilir, sağlıcakla kalın.

Güncel olarak 200 tl veriyor davet kodu ile davt edenlere.

Kodum ;

Sen de hemen N Kolay'ı indir ve müşteri ol, tüm bankacılık işlemlerini ücretsiz ve kolay gerçekleştir. https://apps.apple.com/tr/app/n-kolay-dijital-bankac%C4%B1l%C4%B1k/id1449491530?l=tr "Arkadaşını Davet Et" menüsünden bana özel D36OAYWJ davet kodunu girebilirsin.

Kullanacak kişiye gelen 200 tl nin 100 tl sini yollayacağım.

24-55 yaş arası ve aktifbank ile alakalı hiç bir ürünü kullanmama şartı var.

@EnemyTerritory Kodum ile üye oldu ve 200 tl anında geldi. 100 tl sini kendisine yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 11 Ekim 2024; 16:5:54 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.