Şimdi Ara

No bootable device??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle merhaba ben iki hafta once acer aspire one notebook aldım su 8.9" olanlardan performans falan gayet iyi hersey yolunda gidiyor ama bazen bilgisayarın powerr düğmesine basınca acer yazısı cıkıyor ondan sonra xp ekranın gelmesi lazım ama no bootable device falan yazıyo bende kapatıp tekrar acıyorum düzeliyor. sorun nedir acaba harddiski mi görmüyor arada bir. normalmidir bu?? tesekkurler simdiden...

• yok mu bir cevap ??
  • Biostan kontrol ediniz.. Boot device priority menüsünde sistem kurulu hddnizi ilk sıraya taşıyın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarac907

Arkadaslar öncelikle merhaba ben iki hafta once acer aspire one notebook aldım su 8.9" olanlardan performans falan gayet iyi hersey yolunda gidiyor ama bazen bilgisayarın powerr düğmesine basınca acer yazısı cıkıyor ondan sonra xp ekranın gelmesi lazım ama no bootable device falan yazıyo bende kapatıp tekrar acıyorum düzeliyor. sorun nedir acaba harddiski mi görmüyor arada bir. normalmidir bu?? tesekkurler simdiden...

nerden boot ediyordun? harddisk seçiliyse biostan bi kontrol et harddiski görmüyordur belki çıkarıp takman gerekebilir. Olmazsa Acerden destek al derim.
    http://www.acer.com.tr/acer/service.do;jsessionid=6A8FB8CC24ACFD2E532DCA22FEA26DD2.public_a_14c?LanguageISOCtxParam=tr&ctx2.c2att1=26&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=1124456047

• cozum yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.