Merhabalar, Kimsenin çözemediği bir sorundan bahsetmek istiyorum son umudum burası. Acer oyuncu laptobu aldım. 1 yıl kullandıktan sonra durduk yere açtıgımda çat karşıma "no bootable device" hatası verdi. Sürekli reset atıyorum aynı hatayı veriyordu. Biosa girdim bios default ayara çektim aynı hatayı veriyordu. Sonra ertesi gün normal açtıgımda normal bir şekilde açıldı pc. Bir sonraki gün gene aynı hatayı verdi. Format attım w11 denedim w10 denedim ama sorun çözülmedi bazen açılıyor bazen de "no bootable device" hatası veriyordu. Yeni bir ssd aldım ve mevcut ssd yi depo olarak kullanırım dedim windowsu kurdum 1 gün kullandım ve gene aynı hatayı verdi. Bu hatayı verince arkasınsan 100 reset atınca bazen tutuyor ve açılıyor. Bazen de hiç olmadık zamanda açayım dediğimde açılıyor ama açılınca bazen 2 3 saat sonra çat mavi ekran verip aynı hataya dönüyoruz. Bir türlü çözemedim öneriniz var mıdır? *Biosu güncelledim son sürümde. * Ssd sağlık testi yaptım sonuçlar sağlıklı * Pc açıkken stres stesine soktum donanımlar gayet sağlıklı sonuçlar veriyor. *Çift ssd ve bir hdd yuvam var. Farklı ssdlerde denedim ve ssdleri çıkarıp hdd de denedim gene olmadı aynı hata bir süre kullandıktan sonra bu 2 gün veya 10 dk da olabiliyor bir anda kapanıp tekrar açtıgımda "no bootable device" hatası veriyor. *Çok fazla format denedim olmuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 24 Ocak 2024; 21:6:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim