Şimdi Ara

No IDE master H.D.D. detected YARDİM PLZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslarhttp://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1198&l1=3&l2=11&l3=248 bu anakartta baslatirken bu sekilde hata veriyor f1 ebasip dewam ediyordum simdi ise f1 i hatalarda geç diye komut verdim simdi çikmiyor ama bu sorunu komle halletmenin cozumu varmi varsa nedir....??bu arada diskim sata...bios guncellemesi ve hdd jumperlar degiştridim ama yine olmadi ....biosdan yapiliyor ama neresinden ami bios kullanmadim daha once yardimlariniz bekliyorum saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radd -- 9 Nisan 2008; 10:54:54 >

• Dostum öncelikle no ide master hdd deteced demek bana tanıttığın herhangi bir ide kablolu harddisk bulamadım saptayamadım diyor .. sen bios tan hdd yi ide değilde sata sececeksin onu sectinmi zaten sorunun hallolur.. ha ben bios fazla anlamıyorum dersen en azından şunu yapabilirsin del ile bios a girdiğinde load optm. default tıklayıp f10 la save leyip ilk ayarlarına geri döenebilirsin .. bunları dene ve sonucu yaz bekliyorum yemezze başka taktik vecerem
  • kardes o dedigini yaptim olmadi...defult olayi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radd -- 10 Nisan 2008; 14:13:31 >
  • o satayi nasil seciyorsun işte ami bios kullanmadim daha once nerden giricez onu bir solesen daha makbul olur
  • Bios a del ile girip ana menüde IDE HDD AUTO DETECED kısmını seç ordan girip sata şıkkını seç sonra f10 ile save ve çık yeniden başlasın hdd den başlayacaktır.. ve başlarken pc dikkat et bakalım hdd markan ekranda yazacakmı
  • kardeş olmuyor dedigtin yok ztaen sorunda o ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radd -- 10 Nisan 2008; 16:35:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.