Şimdi Ara

Ekran kartı dolandırıcısı dikkat edin. ya..n e.e ertu..n, tu..ba ertu..n

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Ekran kartı dolandırıcısı dikkat edin. ya..n e.e ertu..n, tu..ba ertu..n

Mağduru varsa bana ulaşsın yardımcı olurum.

Arkadaşlar genelde 1070 ve 1660 ti titpi kart ilanları ile dolandırıcılık yapıyor. Genelde eşi Tu..ba ertu..n iban nosu ile işlem yapıyor.

kullandığı telefon noları 053. 9.0 58 5. ve 0.43 143 5. 58

Kendisinin adres, tc kimlik işgal vb. tüm bilgileri bende mevcut mağduru varsa iletişime geçerseniz yardımcı olurum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu şekilde paylaşımlarda sizin başınız agrir.

Dosyanizi hazırlayıp savcılığa verin. Telno ve fotoyu kaldırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası bu adam beni bu şekilde şikayet etmeye kalksa başına neler geleceğini biliyor diyeyim :D

• Bu ülkede hirsizlar mahkemede hep haklidir. Kendi isini kendin gorecen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt

bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egokam -- 20 Ocak 2022; 10:32:6 >

• konuyu öne çıkardım,kimse mağdur olmasın.

• hocam biraz ayrinti yazaydin bizim forumla alakası yok galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de canım yandı hocam bu ekran kartı dolandırıcılığında malesef(sarı sitede),en ağır cezayı alır umarım

• MrWest kullanıcısına yanıt

ustam eşinin annesi aradı beni letgo, donanımhaber, sahibinden hepsinden kurbanı varmış dediğine göre ama sahibinden kimi düşürdü bilemiyorum.

• egokam E kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, sarı sitede bu tarz olaylar çok oluyor resmen dolandırıcı kaynıyor. Bir anakart almıştım param güvende ile ödeme yapmak istedim kabul etmedi, sonra bir bayan adına iban nosu verdi 200 TL.'lik bir meblağ olduğu için heralde bu kadar paraya tenezzül edip dolandırmaz diye gönderdim. Sonuç 4-5 gün oyaladı sonrada aldığım anakart ile hiç alakası olmayan hurda tamir görmüş her tarafı lehim yapılmış bir anakartı bana gönderdi. Sarı siteye şikayet ettim hiçbirşey yapmıyorlar 'geçmiş olsun savcılığa verin'' deyip geçiyorlar, sadece başkasının canını yakmasın diye hesabını kapattırıp 200TL. nin üzerine bir bardak su içtim...

• turanX kullanıcısına yanıt

deliller varsa elinizde seri no aldıysanız tutmuyorsa direk savcılığa verin. Çözülüyor ama zaman alıyor yeterli delininiz varsa da kişi de tespit edilebiliyorsa avukat parasını vb. kişi öder , kişi ceza alır. Aslında çözülüyor bunlar ama zaman alıyor.

• kardeşim sorma bu numara benide dolandırdı , çok dikkat edilmeli , toplanıp şikayette bulunalım meslek edinmiş bu şahıs

• bende mağdurum nasıl yardımcı olabilirisiniz bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.