Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balon patlasa ne yazar adamlar vurgunu yaptı o değil de şu Deus Ex hala çıkmadı arkadaş bitmiyor günler
  • matrix999 M kullanıcısına yanıt
    Heh! Deus Ex Balon Divided. Silahla sıka sıka ilerle crysis ve division çakması oyun. Tam balon hemde. Ciddi ciddi 30 liralık oyun 150 liradan geliyor Multisi bile yok. Yapay zeka yerlerde sürünüyor. Grafikleri de rezalet oyunun vidyolarında bina içlerinde ışıklandırmadaki, gölgelendirmedeki yapaylığa bak. Doom 3'ün dandik ışıklandırması kadar var. Asıl balon geliyor 11 gün kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 11 Ağustos 2016; 23:11:24 >
  • Oyun balon çıktı.

Sebebi online değil.Sadece keşif kısmı için online. Onda da oyuncuları göremiyorsun. İletişime dahi geçemiyorsun. Bunun yanı sıra içerik sıfır. Bildiğin boş boş geziyorsun. Maden topla sat yada araç yap. Bunları hepsini de npc lerle yapıyorsun. Yani bildiğin boş boş takılıyorsun.. Eee en iyi gemiyi aldın.? Peki bundan sonra ne olacak.? Koca bir hiç...

Oyunu olabildiğince inceldim.. Hiç bir olumlu tarafı yok. İyi ki almamışım.

Deus Ex: Mankind Divided bekleyeceğiz.
  • Oyunun sinleplayer ağırlıklı olması yeni ortaya çıkan birşey değil. Keşif oyununda gezilir evet tıpkı senin deus ex: fanboys divided'da boş boş etrafa sıkacağın gibi. Crysis çakması kıyafetinle etrafta kurşun yiyerek boş boş koşuşturmak koca bir hiç değilde evrende dolaşmak yeni yerler keşfetmek mi hiç oluyor. Her oyun herkes için değildir siz crysis çakması oyununuzu oynayın bizde boş boş gezeriz merak etmeyin.
  • Oyunun bir albenisi var ama sanki tekrar eden ortamlardan/aktiviteleden dolayi 1 haftaya ilgincligini yitirecek gibi duruyor. Bu yuzden fiyatinin yuksek oldugunu dusunuyorum. Sanki buyuk pazarlama kampayansi ile oyunu 60$ ya da 150 TLye satarak, paralari toplayip, emekliligini ilan edip, Maldivlere yerlesecekler gibi duruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbl2010 -- 11 Ağustos 2016; 23:57:17 >
  • Bu oyunun bu kadar şişirilmesinin asıl sebebi Sony'dir. E3 2014'den bu yana Sony desteği ve reklamları ile gereksiz pohpohlandı.

Sony cephesi öyle bir Hype oluşturdu ki, sanırsın oyun bağımsız bir stüdyo tarafında geliştirilmiyor. Bildiğin AAA diyebileceğimiz havaya soktular aşırı tanıtım ve reklamlarla.

Oynamadan daha fazla eleştirmek istemiyorum fakat şu haliyle içerik anlamında yetersiz bir oyun görünümünde. Steam yorumları ve olası indirimleri takip edip kararımı vericem bende.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Reklamlardan ziyade bu tarz bir oyunun daha önce yapılmamış olmasından kaynaklanıyor.

Oyun şuan ps4'te çok yetersiz fakat potansiyeli yüksek ve geleceği parlak gözüküyor.
    Atmosfersiz gezegen olmaması, her gezegende yaşam olması, bütün gezegenlerde sadece fırtına çıkması gibi monotonluklar giderilecektir. coop ve mod desteğinin akıbeti de çok önemli. Hiçbir destek getirmeyip, paracıkları toplayıp, kıytırık güncellemelerle oyunu heba etmeleri de mümkün. Sonuçta bağımsız yapımcı. Önsiparişin veya yeni çıkmış bir oyunu almanın tehlikesi burada zaten; Riske girip oyunu desteklemek ve orjinal oyun deneyimi yaşamak.
    PC için son 18 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 12 Ağustos 2016; 1:35:40 >

• Gamespot 8.2/10
    Amazon 3.7/5
    IGN 8.7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 12 Ağustos 2016; 1:53:47 >

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    Fanboyluk yapmanın anlamı yok. Kazandıkları paranın bir kısmını sana vermiyorlar. verdiğin paranın üzerine su iç demekten başka birşey demiyecem. Ben eleştirimi yaptım. Oyun vaad edileni vermedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multi dlc olarak gelip parayla satarlarsa hiç şaşırmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

Fanboyluk yapmanın anlamı yok. Kazandıkları paranın bir kısmını sana vermiyorlar. verdiğin paranın üzerine su iç demekten başka birşey demiyecem. Ben eleştirimi yaptım. Oyun vaad edileni vermedi...

Oyunun içi çok boş insanlarda uzay hasreti var ve reklamlarla bunu kullandılar multi olacak dediler yok zaten videolardan çok net anlaşılıyordu bir gemi ile ordan buraya burdan oraya bir de maden topla aha bu kadar başka bi şey yok oyunda bir de bağımsız firmasın şu oyuna 150 tl fiyat biçiyorsun kutulardaki online multiplayer kısmına etiket vuruyorsun dolandırıcılıktan başka bir şey değildir bu oyun ilerde de düzeltebilecekleri hiçbir şey yok iade edebilen etsin.

• Ben beğenmezsem iade ederim orasını merak etme. Para düşüneceksen o crysis/division çakmasına verdiğin parayı düşün. Bu oyunun torenti zaten kısa sürede çıkacaktır.

Sorun burada zaten: Sen eleştiri yaptığını zannediyorsun. Buraya gelipte "İçerik sıfır, oyun boş, oyun balon, gemiyi aldın noldu, madeni kazdın ne oldu, oyunu oynadın ne oldu, bilgisayarını açtın ne oldu, ee en iyi gemiyi aldın? Koca bir hiç..." gibi şeyler yazman eleştiri olmuyor. Eğer eleştiri yapmak bu olsaydı ben de gelir o senin beklediğin oyunun konusuna yazardım "Silahla gezdin ne oldu, kurşun yedin ölmedin ne oldu, sıka sıka ilerledin ne oldu, multisi bile olmayan crysis çakmasına 150 lira verdin ne oldu" diye. Senin yaptığın eleştirmek değil oyunu alanlara sataşmak oluyor. Oyunu eleştirirken ses efektleri, müzikleri, grafikleri, içeriği vs çeşitli yönleriyle ele alman gerekir. Buraya gelip "Balon yeaa .s.s.s " yazman eleştiri olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 12 Ağustos 2016; 6:23:11 >

• Oyun ön siparişte iken 89 lira idi.Bir süre sonra oynayış tekrara düşeceğinden şüphe duyduğumdan almadım o gün.Ertesi gün 150 liraya fırladı fiyat.

Oyunun yarın sabah GoG sürümü torrente düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sean Murray 5 saat önce twitter'da oyunun pc için önyüklemesinin olmayacağını ve boyutun 2.6 GB olduğunu açıkladı.

Galaksinin merkezini görmek isteyenler şu vidyoda 15:30'dan itibaren izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 12 Ağustos 2016; 7:39:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bu oyunun bu kadar şişirilmesinin asıl sebebi Sony'dir. E3 2014'den bu yana Sony desteği ve reklamları ile gereksiz pohpohlandı.

Sony cephesi öyle bir Hype oluşturdu ki, sanırsın oyun bağımsız bir stüdyo tarafında geliştirilmiyor. Bildiğin AAA diyebileceğimiz havaya soktular aşırı tanıtım ve reklamlarla.

Oynamadan daha fazla eleştirmek istemiyorum fakat şu haliyle içerik anlamında yetersiz bir oyun görünümünde. Steam yorumları ve olası indirimleri takip edip kararımı vericem bende.

Katılıyorum. PS'ye çok b.ktan bir oyun bile çıkış yapsa 50 tane haberi yapılıyor, insanların algısında bu oyunun aslında güzel olduğu aşılanıyor. Geçen günlerde Tomb Raider'in PS'ye geleceği duyuruldu ve Tomb Raider ilk Xbox'a çıktığında bile bu kadar çok haberi yapılmadı.
    Ama bu bir eleştiri değil. Xbox'da bassın parayı yapsın reklamını.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    İnsanlar oyunlardan ne bekleyeceklerini bilemiyor artık. Tamam NMS nin çok reklamı yapıldı "hype" olsun iyice diye ama videolar, makaleler hep keşif ve hayatta kalma üzerineydi ağırlıkla. Uzay savaşları bile minumum gösterildi. Multi hakkında zaten "sıfıra yakın" dediler en iyi ihtimalle.
    Bune rağmen sivri oyuncu kitlemiz bu oyun Elite Dangerous+ Star Citizen+ Spore tarzı bir şeyler bekliyorlar. Anlamadan etmeden bir sürü para verip sonra da ağlıyorlar forumlarda.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Videoları var. Kendi ağızı ile söyledi. Git bak araştırırsan 'görmek istersen' görürsün.. Millet online olacak diye bekledi.Sonra kıvırmalar falan..ağız kenarıyla eh işte falan... Sonra ne oldu.? Koca bir yalan... Her sefer birbirlerini görebilecek dedi...

En önemli insanlar için 'online' kısmı idi. Oda patladı. Benim içinde öyle.
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sinirlenmene gerek yok. Para vermeyecekler sana.

Ayrıca crysis çakması dediğin oyun 2000 yılından beri var.

Şunu belirtmek isterim ki ben bahsettiğin oyunları da savunmuyorum.. Kendi kafanda uydurup sanki ben yazmışım gibi birde cevap veriyorsun.
  • 10.5 saat kaldi, eller havaya
  • Valla şu oyunu azıcık takip eden birisi online özellik olacak diye umut etmişse afedersiniz ama saftır en iyi ihtimal ile. Adamlar tek kişiye yönelik oyun yapıyoruz diye bağırıyorlardı en baştan beri.

taaa 2014 yılından bir makale.

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/12/10/stop-thinking-of-no-man-s-sky-as-a-multiplayer-game.aspx
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.