Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu pc için ucuza alabileceğim bi yer var mı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 10 Ağustos 2016; 6:27:41 >
  • Oyunlar kaç tane element var.? Yada maden türü diyelim... Ben 4-5 tane falan gördüm. Sürekli aynı şeyleri topluyor.
  • kategori edilmiş 5 tane falan var kategori edilmemiş bir 4-5 tane daha var birde bilinmeyen 4-5 tane var belki dahada çıkar bilmiyorum

diğer üsteki mesaja cevap oyun bağımsız bir yapım olduğu için öyle herkese key dağıtımı yok ondan ucuza bulmanın yoluda yok anca steam cüzdanını nakite çevirenlerden %20-30 indirimle alınabilir

bu arada bence oyun 60$ olduğu için bu kadar tepki çekiyor fiyatı daha makul olsa o fiyattaki oyunlarla kıyaslanır süper oyun derler
  • 5 tane ana element dalı var, bunların altında da 10 dan fazla ufak element varmış. Ayrıca daha önce 2 elementi karıştırarak yeni bileşikler üretebiliyormuşuz.
  • Oyunla ilgili tüyolar ve yayınlarda gözlemlediğim hatalar:

1- Galaksi haritasına çıktığınızda oyunun gösterdiği yolu takip edin. Bulunduğunuz sistemden bir sonraki sisteme çizgi olacak. Bu yolu takip ettiğinizde eninde sonunda içinde anomali bulunan bir sisteme denk geleceksiniz. Anomali içerisinde "Atlass Pass" var (npc veriyormuş). Civarda Atlas Station görürseniz anomaly aramak yerine oraya gidin. Atlas istasyonları çok daha avantajlı.

2- Her zaman geminize geri dönebileceğiniz şekilde hareket edin, bodozlama mağaralara girmeyin , su altına dalmayın, uçurumlardan atlamayın. Geminizden aşırı uzaklaşmayın çıkacak fırtınalara hazırlıklı olun.

3- Her önünüze geleni toplayıp envanterinizi doldurmayın. Planlı şekilde oynayıp upgrade'leri takip edin ve gerekli materyalleri toplamaya odaklanın.

4- Envanter dolduğunda direkt eşya silmeye başlamayın. Önce yaşam destek ünitesi, maden lazeri şarjı, eneri kalkanı şarjı gibi doldurulabilir teknolojileri doldurarak biriken madenleri tüketmeye bakın.

5-Gezegenleri tertekmek için acele etmeyin. Ziyaret ettiğiniz gezegenleri iyice dolaşın. Acele ederek çok fazla şey kaçırıyorsunuz. Civarda keşfedilmeyi bekleyen çok fazla mekan var.

6- Yayınlarda 20 dakikada 800k para kasanlar var. Adam mağaraya giriyor "vortex cube" toplayıp istasyona satıyor. Bu şekilde kasabilmek için tabi önce uygun mekanı bulmak gerekiyor.

7- Uzay istasyonuna giderken yanınza fazla titanium alabilirsiniz bir çok satıcı titanyumu 2 katı fiyata satın alıyor.

8-20 slot ve üzeri gemilere istasyonlarda 2-5 milyon arası fiyatlarda rastlamak mümkün. 30 slot üstü gemilerin fiyatı 10 milyonu geçiyor. Uygun fiyatlı gemileri kollayın her geminin fiyatı uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 10 Ağustos 2016; 11:53:58 >

• Torrent düşermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Torrent düşermi acaba

Bu kadar ses getiren, nefret edilen ve dijital koruması olmayan bir oyunun torente düşmeme gibi bir ihtimal yok en geç 2 güne torenti çıkar diyorum. Bakalım ne kadar sürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 10 Ağustos 2016; 12:13:09 >
  • konsolda obje çizimleri çok geç oluyor yanına gelince ne olduğunu görüyorsun, umarım pcde bunu düzeltirler
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    1. gün güncellemesiyle düzelttiler bu sorunu zaten. Patch sonrası sorun görmedim ben.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Düzeltirler ya güç bela yetiştirdiler oyunu çıkış tarihine zaten.
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    Olsa bile birbirinizi bulmak zor olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Man's Sky - 30 Dakika İlk İzlenim/Merli'nin Kazanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighLimit

Pc ile ilgili hiçbişi demedim ki¿? Ps4 e bu sabah çıkmasına rağmen satılığa koyanlar oldu PS4 TE OYUNU ALAN kimsenin ağzını bıçak açmıyor

Hocam neredeymiş bu hemen satılığa çıkartanların şu meşhur ilanları? Şimdi baktım ikinci el bölümüne, desteksiz sallamışsınız. Yok öyle bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

quote:

Pc ile ilgili hiçbişi demedim ki¿? Ps4 e bu sabah çıkmasına rağmen satılığa koyanlar oldu PS4 TE OYUNU ALAN kimsenin ağzını bıçak açmıyor

Hocam neredeymiş bu hemen satılığa çıkartanların şu meşhur ilanları? Şimdi baktım ikinci el bölümüne, desteksiz sallamışsınız. Yok öyle bir şey...

Ps4 dijital ilanlar satılık bölümünde bugün 1 tane daha kondu. Dün 2 primary 1 sec ilanı vardı. Bana öyle attığın iftirayı da aynen iade ediyorum sen benim hakkımda desteksiz şekilde salladın.

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    Primary elinde tutuyor adam, secondary'sini satıyor veya tam tersi, bunda anormal bir durum yok. Sizin kasdettiğiniz şekilde oyunu ilk gün alıp satışa koyan birinin ilanının koyun, kimin kime iftira attığı netleşsin. Bir de öyle yazmışsınız ki, sanki 30-40 tane satılık oyun ilanı var. Forumdasınız diye atış serbest bir durum yok, iddianızı ispatla mükellefsiniz...
  • Adam diğer hak FORUMDA yazmış kocaman benim ağzımdan 30-40 diye bişi çıktı mı? Çok şey derim de şimdi istersen özelden telimi vereyim bi konuşalım?

Forumdaki yerini söyledim daha neyi ispatlıycam daha ilk gününden satanlar oldu dedim açıp bakarsın bi zahmet ispat istiyosan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 10 Ağustos 2016; 19:43:11 >
  • quote:

Adam diğer hak FORUMDA yazmış kocaman benim ağzımdan 30-40 diye bişi çıktı mı? Çok şey derim de şimdi istersen özelden telimi vereyim bi konuşalım?

Forumdaki yerini söyledim daha neyi ispatlıycam daha ilk gününden satanlar oldu dedim açıp bakarsın bi zahmet ispat istiyosan

Ne yapacan telefonumu alıp, bordo klavyeli misin?

Aha bu da yazdığın mesaj, sallama, ekleme kelimelerle kurtaracak pozisyonda değilsin, gol oldu...

quote:

Hayırlısı ile okullar açılsa da, kafamızı dinlesek...

• Tamam nerde burda 30-40 kelimesi güzel kardeşim dijitalde haftalık 30-40 ilan oluyor olmuyor hayal gücünün sponsoru neresi söyler misin? Daha ilk çıktığı gün tamamlanmadan 3-4 tane satılık ilanı konması (ki pri-seci forumsa olarak) o oyunun patladığının göstergesidir. Senle bunu tartışacak halim yok daha da cevap yazıp kirlilik oluşturma çok istiyosan telde görüşelim konuşalım.

• quote:

Tamam nerde burda 30-40 kelimesi güzel kardeşim dijitalde haftalık 30-40 ilan oluyor olmuyor hayal gücünün sponsoru neresi söyler misin? Daha ilk çıktığı gün tamamlanmadan 3-4 tane satılık ilanı konması (ki pri-seci forumsa olarak) o oyunun patladığının göstergesidir. Senle bunu tartışacak halim yok daha da cevap yazıp kirlilik oluşturma çok istiyosan telde görüşelim konuşalım.

Liseliler ile görüşmüyorum güzel kardeşim, hatta forumda bile muhatap olmak zul geliyor. İnşallah bu sana ders olur da, bir daha forumda sallamasyon içeriklerle insanları rahatsız etmezsin. Şimdi yavaşça konuyu terk edebilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.