Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
21
Favori
31.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hocam elite dangerous'ta sadece uzaydasın gezegen sistemi hoş değil bide soyguncu ekibi orası ayrı mesele no man sky'elite gibi olsun demiyorum ama bence fizikleri iyileştirilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kısa süre önce Sean Murray Abimizden gelecek olan güncelleme hakkında detay verilmiş kaynak burda

http://www.no-mans-sky.com/2016/08/update-1-03/

• ''Next up we’re adding the ability to build bases and own giant space freighters. Temporal AA and my new cloud rendering tech should be coming soon too. It will really change the game again, and enhance it visually.''

Demek ki Oyunu dahada geliştirecekler ,bu oyun olacak sanırım,hekes beklediğini/aradığı şeyi çıkınca bulamazsa bile ilerlerde birşeyler olacak gibi.Oyunu görünce aklıma gelen ilk şeylerden biri devasa uzay savaşlarıydı,capital ship kullanımı filan bir sonraki update'de buda geliyor.Oyunu dahada geliştireceklerini yazmışlar zaten umutlandırdı.
  • 1. gün güncellemesinin bu kadar kapsamlı olmasını beklemiyordum harika şeyler var. Evrenin 10 kat genişlemesi, gezegenlere aylar eklenmesi, ölümcül iklimler, satın alabileceğimiz büyük gemiler eklenmiş nihayet, gemi ve suit envanterleri geliştirilmiş, alçak irfita uçuşlarda harita generate hızı 2 kat hızlandırılmış.

Bir sonraki güncellemede de güzel şeyler var. Base kurma, yeni bulut render etme, bizi takip edecek büyük bir gemi satın alabilecekmişiz (x rebirth'de ki gibi olacak herhalde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 7 Ağustos 2016; 23:46:26 >
  • Bakalım oyun çok hoş yanlız izlemesi sıkıcı twitch tv'den baktığım kadarıyla arkadaşlarla oynamak daha zevkli olucak gibi

• Aksiyon yapan elemanların yayınlarını izlemek çok keyifli. Boş boş dolaşanları izlemesi sıkıyor yeterince gördük etrafı. İstasyona, kargo gemilerine vs saldırmadan oynuyor bazıları. Bazı yayınlarda da şansa sıradışı ve ilginç gezegenler denk geliyor. gökyüzü adaları, sualtı üssü, yağmalamalık değişik binalar ve ilginç canlılar oluyor. Uçan yaratıklar vs. Oyunun güzelliği burada zaten zaman zaman bizi şaşırtmaya devam edecek.

Yapacak bişey yok sıkıntıdan izliyorum bende. izleyecek dizi oynayacak oyun kalmadı nms yayını izleyip chat kısmında vakit öldürüyorum trolleri reportluyorum işte öyle bekliyoruz çıkmasını topluca.
  • ingilizce gereksinimi yüksek mi, diyaloglar filan var mı?
    Topladığımiz madenlerle ne yapıyoruz, adam karbonu topluyor sonra bir yerde harcıyor, yapılan nedir?
    craft sisteminden gına geldi artık.

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    İngilizce gerekmiyor altı üstü bir seçenek seçeceksin dialog penceresinde. Zaten bazıları rasgele seçim yapmayı gerektiriyor. Sıfır ingilizce ile tabii oynanmaz ama öyle çatır çatır herşeyi anlamaya da gerek yok işte buy, sell, trade gibi temel şeyleri bilerek çok rahat oynanabilecek bir oyun. Gerektiğinde google translate çevirir zaten nadiren tamamını anlamadığın ve yazının tamamını anlaman gereken bir durum olursa diye diyorum.
    Örneğin istasyonun kapısını patlatıp giriyorsun terminalde yazan şu "istasyon geri sayıma ayarlanmış" seçenekler gerisayımı bekle, verileri kurtar. O an yazıyı anlamış olsan düşüneceğin şey "ben bu kapıyı patlattım herhalde burası kendini yokediyor dur şu verileri kurtarayım" bunu anlamadan da yapabilirsin ama %50 şans işte. Bu tarz şeyler zaten oyunda tekrar tekrar karşına çıkacak. 1. de yanlış şıkkı seçsen 2. defa hatırlayıp diğerini seçersin. Deneme yanılma yoluyla bile olur yani zaman içinde.

Madenler upgradelerde gerekiyor, karbon gibi bazı şeyleri istasyonda terminali kullanırken baştan istiyor. Plutonium gibi bazı elementleri yakıt olarak ve mermi olarak hatta kalkanları recharge etmede falan kullanabiliyorsun. Kolay bulunan şeyler zaten. İstasyonlar ankesörlü telefonun jeton istemesi gibi carbon istiyor. Birde npcler arada birşeyler istiyor karşılığında dil öğretiyor veya teknoloji blueprinti veriyor. Oyunda birde para birimi var özellikle gemi takaslarken gerekiyor.

*bu arada nms yayını kalmadı izlemek isteyenler twitch'de beehive diye aratıp bulabilir adam banlandıkça yeni hesaptan giriyor şuan 22. hesabından yayında:https://www.twitch.tv/beehivemind

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 8 Ağustos 2016; 11:04:49 >

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler

• Şu an canlı yayında var birisi, yeni 1.03 yaması ile oynuyor.
    Oyun çıkmadan yamalar birikti

https://www.youtube.com/watch?v=bkCH8Eb5xHA
  • Çıksın diye bekliyorum özellikle son bir haftadır. Keşfetmenin bu kadar sınırsız olduğu başka bir oyun bilmiyorum. Umarim daima ulaşabileceğimiz hedefler olur ve oyun uzun süre ayakta kalır. Güncellemelerle bunu yapabileceklerine inanıyorum...
  • Ya arkadaşlar bu renk paleti çok mu koyu banamı öyle geliyor ben hiç iç açıcı bir atmosfer görmedim hepsi koyu bide fazla yaratık yok karamsar sessiz bir oyunmuş hissi veriyor uykum geldi yeminle

• patch 1.03 yamasinda arkadaslarinizi bulma sansiniz cok daha fazla olacak. Yildiz haritasindan arkadasinizin nerde oldugunu gorebileceksiniz. Bir diger onemli haber ise , bir sonra ki patch de OUTPOST larin kurulup buyuk savas gemilerin alinmasi var.
  • Oyunu alan yok heralde aramızda... Bu kadar çok oynayan var şuan, insan bir sabırsızlanıyor...
  • Aldık beklemedeyiz Hiç ilgimi çekmemişti oyun şu son 2-3 ay öncesine kadar. ' Gez dolaş nereye kadar ' kafasındaydım ama detaylı araştırınca potansiyelinin inanılmaz olduğunu fark ettim. Dün day one patch notlarını ve sonraki patchlerde ekleyeceklerini duyunca zaten oyunun her türlü beklentileri karşılayacağı belli oldu. Ve NMS ekibi yanlış hatırlamıyorsam 15 kişi kadarlar, yani inanılmaz bir iş yapıyorlar bu kadar az kişi ile. Ayrıca Sean Murray' in aşırı samimi olması ve bir oyuncu gözünden olayları görebilmesi de büyük bir artı. Açıkçası exploration/survival/open world odaklı oyunlardan çok haz almayan biri olarak büyük bir hevesle bekliyorum oyunu ve sırf yapımcılara destek olmak ve ilerleyen zamanlarda neler yapabileceklerini görmek için oyunu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 8 Ağustos 2016; 17:23:22 >

• 2 tane "explorers edition" aldim pc icin beklemedeyim...:)
  • 150 liraya alma konusunda gelip gidiyorum

Değer mi acaba yahu

• Oyunda resmi olarak Türkçe dil desteği olsaydı gözüm kapalı ön sipariş verirdim.Umarım Türkçe çevirisini yapan bir grup çıkar.
  • NinovaAir N kullanıcısına yanıt
    Koyu mu? Bana da tam tersine aşırı renkli geliyor. Uzay bile pembe vs. Gezegenler desen renk cümbüşü.

• Almayacağım almayacağım almayacağım

Tutun beni YGS LYS sınavım var biri telefonumu elimden alsın

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.