Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
21
Favori
31.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu hakkında gercekten bilgisi olan varmi No man's sky xbox one a gelirmi yada gelicek mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murio -- 3 Ağustos 2016; 17:17:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murio M kullanıcısına yanıt
    Allah büyük.
  • Sızıntıları izlediniz mi ne düşünüyorsunuz oyun hakkında? Bir de fiyatı cidden çok fazla. Torenti ne zaman çıkar dersiniz?
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    Gereksiz hpye yaptı insanlar, ben şahsen sızıntılarda aradığımı buldum, keşif ve gelişme üzerine bir oyun. PC versiyonu çıksın, problemleri azsa ve FOV sliderı vars alacağım yoksa beklerim. Özellikle FOV u facia benim için, videolarda bile başım ağrıdı.
    Fiyatı cidden abartı, G2A, Kinguin gibi sitelerde bile pahalı(hatta steamden pahalı) Tükiye şartlarında iyice lüks olmaya başladı orjinal oyunlar...

Denuvo yoksa bir iki günde ortamlara düşer.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Fov ayarı artık en patates 3d oyunda bile oluyor. Bence olmamasına imkan yok. Ben multimonitor oynama peşindeyim. Doğal çoklu monitör desteği yoksa bile zamanla wsgf'de (widescreengamingforum) bir çaresi bulunur. Maalesef fiyatlar gün geçtikçe zıvanadan çıkıyor. Oyunu çok uzun zamandır bekliyorum, alırken fiyatı da çok can yaktı. Hala "oyun çıksın bir buçuk saat oynayayım belki refund ederim" diye düşünüyorum. Sızıntılardan gördüğüm kadarıyla ben de aradığımı buldum. Tam beklediğim gibi uzun saatler keyifle oynayabileceğim bir oyun. Korsan oyunların kendine özgü problemlerinin olması, daha geç çıkması, güncellemeleri geriden takip etmesi ve çevrimiçi özelliklerden yararlanamaması da madalyonun diğer yüzü. Hem böyle oyunları orjinal oynayıp destek olmakta da yarar var.

Denuvo konusunu biraz araştırdım.
    "Considering this game is on GOG, it'll be DRM free and wont use Denuvo. Highly highly unlikely."

https://www.reddit.com/r/CrackStatus/comments/4pxd0k/upcoming_games_without_denuvo/
    Reddit'te ise denuvo olmayacağı kesin gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 4 Ağustos 2016; 9:17:24 >

• https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4w13k3/nms_coop_playstation_official_magazine_uk/

Hopppala. Co-Op geliyor gibi beyler

Bir yerden duydum mod desteği de olabilir diyorlar
  • PC için illa modlar çıkacaktır tam bir destek olmasa bile. Modcularımız çılgın iyice artık.

Bu arada o derginin tam sayfası şu şekilde.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Hocam mobilim imgur giremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4w13k3/nms_coop_playstation_official_magazine_uk/

Hopppala. Co-Op geliyor gibi beyler

Bir yerden duydum mod desteği de olabilir diyorlar

Zaten mod destegi olmazsa yazik olur gibime geliyor
    Nede olsa kocaman bi dunya var ve insanlar akillarina yatan modlarla oynamali.

• oyunun içi çok boş geliyor gözüme tamam gezegen uzay teması falan güzelde içi boş gözüktü videolardan bakalım ne çıkacak
  • Twitch'te bir sürü nms yayını var şuan. İlgilenen, izlemek isteyen kaçırmasın.

Render mesafesi baya düşük umarım bilgisayarda da bu kadar vasat olmaz. İzlerken bile rahatsız etti 100 metreye kadar görüntü net sonrasında herşey 90'lı yılların oyunları gibi. Özellikle alçak irtifa uçarken harita 2 adım önünde generate oluyor. Bilgisayarda da böyle olursa yandık.

eleman atlas istasyonunda gemileri inceliyor satın alacak birşeyler:https://www.twitch.tv/nomansskythrowaway

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 5 Ağustos 2016; 8:03:58 >
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    aynen o mevzu çok kötü görünüyor cidden bende kaç yıldır bekliyorum bu oyunu ama laptop kullandığım için büyük ihtimal oynayamıcam düşük ayarlarda da o görüş mesafesi hiç çekilmez
  • OYUN PC YE 12 AGUSTOSDA DUSUYOR ARKADASLAR,

Twitchde oyunun yayinini yapacagim gelmek isteyenleri beklerim

www.twitch.tv/turknukem
  • https://youtu.be/jqmjEv7l3u0

• Oyun çıktı mı, twitch de yayınlar başlamış.
    https://www.twitch.tv/directory/game/No%20Man's%20Sky
  • arkadaşalar psnde kardeşlik ile oyun almak isteyen irtibata geçsin . beraber alıp oynayalım
  • Arkadaşlar oyun ile ilgili izlenimlerimi sunmak istiyorum oyunda crafting sistemi bulunmakta ve keşfetmeye dayalı oyunun en beğendiğim yanı ise gezegenlerin birbirine benzememesi ve bir çok şeyin parçalanabilmesi ayrıca gezegenlerdeki hava döngüsü çok hoşuma gitti sıcaklık değişken buda sizin durumunuza etki ediyor.

Beğenmediğim yönleri ise gezegenlerin atmosferine girerken ciddi bir ölçeklendirme sıkıntısı var hemen gezegenin yüzeyini görebiliyorsunuz ayrıca gezegen yüzeyine yaklaşınca kaplamaların yüklenmesi rahatsız edici bir diğer sevmediğim yanı ise geminin fizikleri hiç gerçekçi değil kalkış yaparken hemen kalkıyor buda gerçeklik hissiyatını düşürmüş aynı şey iniş ve dönüşler içinde geçerli

Edit:geminin fizikleri çatışırken nekadar zevk verir bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinovaAir -- 6 Ağustos 2016; 15:45:27 >

• An itibari ile twitch tv de ban yağmuru var

• Twitch'de çok yayın banladılar ama gaming.youtube.com'da şuan 18 canlı yayın var. Twitch'ten çıkan youtube'a geçti herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 6 Ağustos 2016; 20:34:39 >
  • NinovaAir N kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun Arcade o yüzden öyle müthiş fizik beklentisi kurmayın bence.

Kuruyorsanız da elite dangerous var. Fizikleri çok iyi. Ona bakın bence.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.