Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.03 yamasını incelediğim kadarıyla oyun mükemmel olmuş gezegen atmosferindeki ölçeklendirme sıkıntısı giderilmiş yani gemi atmosferden çıkınca hemen çıkmıyor artık bide kaplamaların geç yüklenmesi sorunuda giderilmiş canlilar dahada artmış mutlaka denk gelionuz of of süper ya yeni gemiler şu sinavlar olmazsa varya yoksa baya zaman geçirilir şu oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu oyuna nasıl bu kadar fiyat biçerler anlamakta zorlanıyorum ederi en fazla 70 80 tl o da maksimum oyun firmaları iyice aştı kendini fiyat konusunda.
  • Ertelendiğinden beri patlayacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı. Bu arada oyunu alacak arkadaşlar acele etmeyin. Yorumları, incelemeleri bekleyin hemde indirimleri. Bu devirde hiç bir oyun 100 lira üzeri etmez. Gta hariç
  • AMA yapmışlar baş elemanla.

https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4wtcet/sean_murrays_ama_summarized/

PC de FOV ayarı varmış detaylı, en azından o kısımları atlamamışlar. Yalnız her bu soruyo aldıklarında bir ayar siliyorlarmış aman diyeyim sormayın
  • 50 Dakikalık Oynanış Videosu
  • Çıkış traileri

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    0.48 deki gemi ne öyle subliminal mesaj mı
  • Yayınlara bakıyorum, insan izlerken sıkılıyor.
  • şu an herkes minecraft tadında oynuyor bende seyrederken acayip sıkıldım.
  • OGZ video atmış

• NinovaAir N kullanıcısına yanıt
    Coop var mı ki?
  • Bana A+++ bir oyun gibi gelmedi indie oyunlara benziyor 60 liradan fazla vermezdim
  • Forumda oynayan mı yok neden kimse yorum yapmıyor dicem de satılık sayfası daha ilk gününde bunun ilanlarıyla kaynıyor

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    Oyun daha çıkmadı ki PC ye....
  • Pc ile ilgili hiçbişi demedim ki¿? Ps4 e bu sabah çıkmasına rağmen satılığa koyanlar oldu PS4 TE OYUNU ALAN kimsenin ağzını bıçak açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 10 Ağustos 2016; 1:46:01 >
    Pc konusuna bunu;''Forumda oynayan mı yok neden kimse yorum yapmıyor'' yazarsan başka ne anlaşılabilir ki... ps4 konusuna bunu yazan anlarımda buraya daha çıkmadığı halde yazman garip.

Edit:Sen dedikten sonra bi ps4 konusuna bakıyım dedimde,oynayan arkadaşlar yorumlarını yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 10 Ağustos 2016; 2:04:23 >
  • Ederi Max 60.
    Yılın balonu olmaya aday.
    Gereksiz şişirdiler

• Evet ben hata yapmışım direk google a oyun ismini aratıp girdim ama ilk sayfada platformlarda ps4 e3 2014 vidyosu görünce doğru konu zannettim bu da benim hatam değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    2. el forumuna baktım 1 kişi satıyor. Spam yapıp 3 başlık açmış 1 kişide almak için başlık açmış. Yorum yapılmamasının nedeni milletin hörül hörül oyunu oynamasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.