Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d3vstator

quote:

Orijinalden alıntı: HighLimit

Tamam nerde burda 30-40 kelimesi güzel kardeşim dijitalde haftalık 30-40 ilan oluyor olmuyor hayal gücünün sponsoru neresi söyler misin? Daha ilk çıktığı gün tamamlanmadan 3-4 tane satılık ilanı konması (ki pri-seci forumsa olarak) o oyunun patladığının göstergesidir. Senle bunu tartışacak halim yok daha da cevap yazıp kirlilik oluşturma çok istiyosan telde görüşelim konuşalım.

Liseliler ile görüşmüyorum güzel kardeşim, hatta forumda bile muhatap olmak zul geliyor. İnşallah bu sana ders olur da, bir daha forumda sallamasyon içeriklerle insanları rahatsız etmezsin. Şimdi yavaşça konuyu terk edebilirsin...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109819213&p=1663#asagigit

Al sana örnek daha 10 dk önce satılığa koymuş ve diğer hakkı forumda. Daha 24 saat içinde en az 10 ilan kondu tek tek hepsini gözüne sokmamı mı istiyosun. Ne insanlar var ya

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109819213&p=1667#asagigit

1 sayfada ard arda 3 no mans sky ilanı var al gözün ilana doysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 11 Ağustos 2016; 22:16:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun balon olacağına inanmak isteyenler var. Valla izlediğim kadarıyla mükemmel olmuş oyun. Keşfedilecek milyon tane yer var. Farklı atmosferler gezegenler. Çok farklı bir oyun olmuş. Kesinlikle alacağım. Umarım torrentede düşmezde şu trollerden kurtuluruz.

Bu arada yapımcının dediğine göre multi gelecekmiş bir süre sonra fakat birbirinizi bulmak hiçte kolay olmayacak diyor. Şans eseri belki bulursunuz diyor. O kadar geniş çaplı birkaç atmosferde gerçekten zor olacak ama zevkli olacak 👍

• Şunun artık anlaşılması lazım: Sandbox oyunlar grafik yönüyle her zaman çağının gerisinde olur.
    Adam sana 18 kentrilyon gezegen sunuyor ve sen grafiklere laf atıyorsan biraz durup aynaya bakman gerekir. Grafikleri zaten kötü değil. Bir de şu tarz oyunlara "hep aynı şeyi mi yapıyoruz" demeyin gerçekten komik oluyor. Aynı şeyi yapmadığın 1 tane oyun gösterebilir misin? İşin özü bunu oyuncunun suratına sokmadan yapabilmekte. Bu oyun zaten bunun için yapıldı. İlgini kısa sürede kaybetmeyesin diye. Senaryo, sinematik gibi gereksiz makyajlarla o yüzden zaman kaybedilmedi çünkü tekrar oynanılabilmesi için. Şunu belirtmekte de fayda var: Herkese hitap eden bir oyun değil. Siz csgo'da bıçaklarınızı seyretmeye, lol sunucularında küfürleşmeye devam edin. Pvp için ölüyorsanızda bu oyunu beklemeyin çünkü bu oyun hiçbir zaman Eve Online, Elite Dangerous ve türevleri gibi olmayacak. Amacı klanlar guildler kurup, sürü halinde gezip 1-2 oyuncu kıstırmak değil.

Son 43 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 11 Ağustos 2016; 0:35:03 >

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    Tamam dediklerine bende katılıyorum fakat şöyle bir durum var;Ben bu oyunu ne olursa olsun genede deneyeceğim/oynayacağım astronomi hastası biri olarak asla es geçemiyeceğim bir oyun,oyunlarda hep aynı şeyi yapıyoruz ona lafım yok,zaten pekte mümkün değil hep farklı şeyleri yapmak,bazı oyunlar vardır aynı şeyi yaparken bile zevk alırsın devam edersin sıkılmadan fakat nms burdaki asıl amaç keşfetmek diyince insan bir durupta düşünmüyor değil.İnsan keşfetme duygusundaki asıl amaç yeni şeyler görebilmektir,insanın hayalinde ne varsa onu arayıp bulmasıdır vs......(keşfetme olayını dahada açabilirsin) bir oyun insana bunu nasıl sunabilir,oyunda o çeşitlilik nasıl sağlanabilir ki özellikle indie bir yapımcı tarafından herkesin aklında bu soru var bence en azından benim için.

Bir oyunun zaten hiçbir zaman grafiğinde değilimdir,olmamda bu oyun ilk duyrulduğundan beri benim asıl kafamda olan soru işareti budur.Zamanla bu soru biraz daha önemi kaybetmeye başladı çünkü yapımcılar oyunu iyi destek vereceklerine dair bir işaret verdiler aynı zamanda okuduğum yorumların bazılarında 50-100 kadar yakın gezegen keşfettim hepsi farklı hissettirdi tarzında yorumlar okuyunca kafamdaki soru işaretleri dağıldı.Tabi ki bu sayı oyunun geneli için bir hiç durumunda fakat gene umutlandırıyor.

Daha oynamadık fakat oyundaki diğer elementler trade,fight vb gözlemlediğim kadarıyla zayıf hissettirdi,yapımcılarda zaten ısrarla keşfetmek asıl amacımız diyede haykırdılar resmen keşşfetme olayı oyunu nedenli götürür hala düşündürüyor.Umarım beklediğim gibi olurda yapımcıları oyunun çok iyi bir şekide destekler,herkes umduğunu bulabilir.Şimdiye kadar yapılan uzay/evren temalı hiçbir oyunda istediğim bulamadım,söylediğim gibi astronomi hastası biri olarak umarım bu oyun evreni derinlemesine bir şekilde bize hissettirir.

• Böyle oyunlar maalesef çok vakit alıyor ve bir sürü kişinin çok vakti yok. Ancak youtubedan ara sıra oynanış videolarına bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian One

Tamam dediklerine bende katılıyorum fakat şöyle bir durum var;Ben bu oyunu ne olursa olsun genede deneyeceğim/oynayacağım astronomi hastası biri olarak asla es geçemiyeceğim bir oyun,oyunlarda hep aynı şeyi yapıyoruz ona lafım yok,zaten pekte mümkün değil hep farklı şeyleri yapmak,bazı oyunlar vardır aynı şeyi yaparken bile zevk alırsın devam edersin sıkılmadan fakat nms burdaki asıl amaç keşfetmek diyince insan bir durupta düşünmüyor değil.İnsan keşfetme duygusundaki asıl amaç yeni şeyler görebilmektir,insanın hayalinde ne varsa onu arayıp bulmasıdır vs......(keşfetme olayını dahada açabilirsin) bir oyun insana bunu nasıl sunabilir,oyunda o çeşitlilik nasıl sağlanabilir ki özellikle indie bir yapımcı tarafından herkesin aklında bu soru var bence en azından benim için.

Bir oyunun zaten hiçbir zaman grafiğinde değilimdir,olmamda bu oyun ilk duyrulduğundan beri benim asıl kafamda olan soru işareti budur.Zamanla bu soru biraz daha önemi kaybetmeye başladı çünkü yapımcılar oyunu iyi destek vereceklerine dair bir işaret verdiler aynı zamanda okuduğum yorumların bazılarında 50-100 kadar yakın gezegen keşfettim hepsi farklı hissettirdi tarzında yorumlar okuyunca kafamdaki soru işaretleri dağıldı.Tabi ki bu sayı oyunun geneli için bir hiç durumunda fakat gene umutlandırıyor.

Daha oynamadık fakat oyundaki diğer elementler trade,fight vb gözlemlediğim kadarıyla zayıf hissettirdi,yapımcılarda zaten ısrarla keşfetmek asıl amacımız diyede haykırdılar resmen keşşfetme olayı oyunu nedenli götürür hala düşündürüyor.Umarım beklediğim gibi olurda yapımcıları oyunun çok iyi bir şekide destekler,herkes umduğunu bulabilir.Şimdiye kadar yapılan uzay/evren temalı hiçbir oyunda istediğim bulamadım,söylediğim gibi astronomi hastası biri olarak umarım bu oyun evreni derinlemesine bir şekilde bize hissettirir.

İşte indie yapımcısının bunu başarabilmesinin altında o tasarladığı kod yatıyor. Adam 4-5 gb oyun içine güzel grafik, çok çeşitte canlı sesleri, küçük bulmacalar, güzel müzikler, ve 18 kentrilyon gezegeni olduğu bir evreni oluşturacak generation sistemi sığdırmış.

Uzay oyunlarında beklediğimizi alamamamızın nedeni bu tarz bir oyunun bugüne kadar yapılamamış olmasıydı. Seni bilmem ama Co-op işini hallederlerse ben 1 haftadır izlediklerimden sonra bu oyunu 500 saat üzeri oynayabileceğime eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 11 Ağustos 2016; 2:59:46 >

• bu eleman 42 slotlu gemi buldu 33milyona ve tabii ki alamadı
    https://www.twitch.tv/joshog

bu eleman ise 48 slotlu exosuit yapmış durumda artık geliştiremiyor. 24 slotlu multitool da bulmuş daha üstü yok.
    https://www.twitch.tv/teawrex

PC için son 34 saat

No Man's Sky (2016) [ANA KONU]
    Fantastik canlılar isimlendirmemiz için bizleri bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 11 Ağustos 2016; 9:30:25 >

• Oyunun bu gece acilmasi gerekmiyor mu, steam deki sureye gore 13 unde acilmis olacak. Umarim bir yanlislik vardir.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    bir yanlışlık yok yarın akşam 8 de global olarak çıkış yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 11 Ağustos 2016; 10:48:34 >
  • Evet ben fazladan birkaç saat dilimi eklemişim, sağol.
  • Alsam mı almasam mı vilemesim. Ps4 e alıcam alırsM alırsM.

• Büyük bir merakla bekliyoruz, güzel çıkacak ben inanıyorum.
  • PS4'e almadım sabırla bekliyorum PC'de başta FOV ayarı için umarım ekstra CPU ve GPU gücü konsol versiyonuna göre procedurally generated sisteme ciddi katkı yapabilir ayrıca uzak çizimi,AA,AF ve kaplama kalitesi konsolda çok iyi değil NMS aslında tam PC'den faydalanacak tipte bir oyun umarım teknik sıkıntıları olmaz.

Ayrıca 13'ünde açılma durumu umarım gerçek olmaz şu anda bekletmeleri bile saçma zaten.
  • ve yüzyılın en büyük balonuna son 1 gün
  • Oyunu beğenmezsin, pahalı bulup bir yorum bırakarak eleştirip gidersin. Ama sayfalarca yorum yazıp oyuna hakaret ederek yapımcıların emeğine saygısızlık edip konuyu baltalamak.. Kusura bakmayın da haklarınızda pek de iyi şeyler düşünüyor değilim. Bu psikoloji ile en iyisi bir doktora görünün diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 11 Ağustos 2016; 17:53:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    Xbox fanı olsa arkadaşlar tamam diyeceğim. Sonuçta kendi sevdiği platforma çıkmıyor bir oyun ve rakip platforma çıkıp çok yüksek notlar alamıyor. Bir fanboy olarak çok rahat ağzına dolarsın, nasıl diyeyim bir saldırı aracı olarak kullanabilirsin. Fanboyun, trollün doğasında bu vardır. Ama bu arkadaşların hepsinin xbox fanı olma gibi bir ihtimalide yok. Nedir bu ölümüne b*k atma sebebi yani. Sen oyunu kötüleyince birileri para mı veriyor anlamak mümkün değil. Fazla takılmamak lazım bu kişilere, kendileri kötüleyip dursunlar. Oynayan arkadaşlarda keyfine, eğlenmesine baksın.

Oyuna yorumuma gelince ağır sci-fi hastası biri olarak şu an bu oyunun muadili yok diyebilirim. Çok açık ve net. An itibariyle tür ve örnek olabilecek en yakın 2 oyun var. Tahmin edebileceğiniz gibi ED ve SC. Kickstarter kampanyalarından itibaren her iki oyuna destekçi biri olsam da şuan bu oyunun yanına yaklaşamıyorlar. Evet her iki oyunda No Man's Sky'a oranla daha simülasyon öğelerinin ağır olması nedeniyle içerik, mekanik üretmek daha uzun zaman alıyor. Elite Dangerous ile bir kıyasa girişecek olursak, evet uzay istasyonları, gezegenlerdeki outpostlar, görev yapısı, GalNet cart curt daha ayrıntılı daha çeşitli ancak atmosferi olmayan bir nevi ölü gezegen diye tabir edebileceğimiz gezegenlere sadece offroad ile inebilmek bir oyuncu açısından etkileşimi çok kısıtlıyor. Star Citizen'a girmiyorum bile onun alması gereken çok yol var, ve ne yazık ki sürekli yeni gemilere odaklandıkları için gelişim süreci yavaş ilerliyor. Bu nedenlerden ötürü şuan bu oyunun çok net bir şekilde muadili yok ve evet bu oyun sadece meraklısına hitap ediyor. Bizim gibi sci-fi sever, okumayı seven, bilinmezliği seven, keşfetmeyi, bir şeyler yaratmayı, ilk kez bulmayı seven insanlar için ağzının sularının akarak oynadığı bir oyun olacak. Kendine has periyodik tablosunun olması bile büyük bir özellik ve artı hane kanımca.

Mantıklı eleştiriler olduğu sürece elbette bende okumak, başkalarının fikirlerini duymak isterim ama hem türe uzak olup hemde yerli yersiz sırf yazmak için eleştiri yapan arkadaşlar yapmasın rica ediyorum çünkü bu taraftan bakınca gerçekten komik duruma düşüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 11 Ağustos 2016; 18:54:29 >

• Oyunun steam forumu güzel olmuş, baya elden geçmiş durumda.
    Son 23 saat
  • preload olmayacakmış
  • Balon patlamış No man's sky
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Hele PC'ye çıksın, 1 hafta içinde steam oyuncularının yapacağı puanlama oyunun vaziyetini gösterecek.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.