Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
21
Favori
31.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reviewler çok kötü ama alayı performans üzerine, önerilen sistem özellikleriyle çok alakasız şu an performans
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

reviewler çok kötü ama alayı performans üzerine, önerilen sistem özellikleriyle çok alakasız şu an performans

4790k ile grim yayın yapıyor bildigin işlemci düşmanı oyun.

Oyunun konusu süper ama herkesin bir gezegeni kolonileştirdigi ve multi player şekilde savaşların oldugunu bir oyun olsaydı suan efsane olurdu.
  • Sean murray maldivlere yola cikti kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon tam anlamıyla rezalet 60fps için pc yi beklemiştim ama tam bir fiyasko

Ps4 için alacaktım ama bu rezil firmaya para kazandırmaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu steam dan satın almıştım indirdim ve aşırı kasma nedeni ile oynayamadım pc resmen can çekişti oysa bu pc ile elite dangerous horizons u gayet iyi bir şekilde oynuyordum resmen hayal kırıklığı içindeyim steam dan iade talebi yaptım yazık olmuş....
  • sertok67 S kullanıcısına yanıt
    patch geldi farkettirmedi mi?
  • Tırt mı arkadaşlar oyun. Ne diyorsunuz almayalım mı?
  • Günümüzde yeni çıkan oyunları hemen oynamak büyük hata. :) En az 6 ay beklemek ve oyunların kararlı hale gelmiş, büyük ölçüde sorunları ve bugları yamalanmış olmasını beklemek en iyisi
  • oyun malum yerlerede düşmüş yükle ve başlat diyede not düşmüşler ne ara kırıldı?
  • bir oyunn nasıl böyle sorunlu çıkar anlamadım, hiçmi denemediniz birader oyunu. iniyor şuan birde biz deneyelim kasacakmı bakalım.
  • drm free oyun kırılmasına gerek yok
  • Desene update manyağı olacak oyun.Arkham knight geldi aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

drm free oyun kırılmasına gerek yok

Bu olayı bilmiyorum sakıncası yoksa konuyu açar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 12 Ağustos 2016; 21:52:41 >
  • Şu grafikler ile nasıl kasar anlamıyorum. Steamde %29 lara düştü, kolay kolay toparlayamazlar artık. 2. bir Batman vakası ama onun 1/10 grafikleriyle.
    Neyse RIP Hello Games. (Goodbye games?)
  • 2.5 gb oyun 150 tl fiyat biçmişler oyun ps4 portu belli vay arkadaş böyle vurgun görmedim oyun tarihinde bu kadar boyuta böyle bir fiyat eden oyun hatırlayan varsa alıntılasın beni
    Ayrıca balonları da koyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 12 Ağustos 2016; 21:54:35 >

• 5 dakika sonra oyun iniyo bakalım can run it açmaz diyo açabilcez mi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma gelecek ama oyun PC'de baglı çıkmış olmasın? böyle bir grafikte bide 2.5 gb boyutunda nasıl optimizasyon sorunu olur anlamak güç.
  • oyun 5 yıl geliştirilip 1 haftada pc e portlandı heralde en boktan oyun yapımcıları bile bundan iyi iş çıkartıyor bu kadar sorunlu olması basit bir çözümün olmasına işaret ediyor ama eğer çözülecek bir şey değilse herkese koşulsuz iade hakkı verilmeli + satıştan da kalkmalı
  • size komik birşey söylicem beyler oyunun orjinalinide aldım torrentıda indirdim ve işin komik tarafı torrent inanılmaz bi optimize ile çalışırken orjinalinde sürekli kasmalar var. evet şaka değil torrent kat ve kat daha iyi çalışıyor orjinal oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsSsS

Saçma gelecek ama oyun PC'de baglı çıkmış olmasın? böyle bir grafikte bide 2.5 gb boyutunda nasıl optimizasyon sorunu olur anlamak güç.

Youtube da yaklaşık 1 saat gameplay izledim. Anladığım kadarıyla oyunda belli başlı nesneler modellenmiş, geri kalan herşey anlık olarak üretiliyor. Dosya boyutunun küçük olmasının sebebi bu olabilir diye düşünüyorum. Optimizasyon ise boyuttan farklı bir konu..

Umarım oyun güzeldir, bana bir süre sonra rutine bağlayacakmış ve sıkılacakmışım gibi geldi, her ne kadar hayalimdeki konsept olsa da... Bakalım sizin yorumlarınız neticesinde PS4 e alacağım bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.