Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
863
Cevap
21
Favori
31.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gayet güzel düşük makinalarda oynanmaz ama.
  • fov ayarı bile bozukmuş artislik yapıyorlardı fov u koyduk tabiki bir daha sorarsanız silecez falan yav he he goodbye games
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Ağustos 2016; 1:13:05 >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    PS4 yayınlarına baktımda grafikler bana pek iyi gelmedi bide kaplamalar sonradan geliyor. :S

İndiriyorum şuan i5 6600k ve 1070 ile deneyeceğim bakalım nasılmış.
  • Rezillik bu arada işlemci ve ekran kartınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsSsS

PS4 yayınlarına baktımda grafikler bana pek iyi gelmedi bide kaplamalar sonradan geliyor. :S

İndiriyorum şuan i5 6600k ve 1070 ile deneyeceğim bakalım nasılmış.

Evet ben de fark ettim, pek iyi gelmedi.

Bilgisayarda gtx 580, 4 gb 1200 mhz ram, q9550 3.4 ghz sistem var, ramden kaybederim gibi geliyor ama torrent çekiyorum şuan
  • i7 6700k,msi gtx 1070
  • Gerçekten mantık dışı bir durum adamlar oyunu bu şekilde nasıl sunabiliyorlar? tam bir fiyasko.
  • 1080 sli ile test etmişler oyunu galiba
  • ben birazdan gtx 765m deniyecem minumum gereksinimden bile düşük bakalım 3 fps mi 5 fps mi alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

1080 sli ile test etmişler oyunu galiba

TotalBiscuit 1080 sli kullanıyor, adam ragequit attı twitch üzerinde, 25k izlenmesi vardı.
  • Bende grafikler kötü pc açar diye gt645m ile deneyecektim
  • 640*480 low oynanıyo sorun yok
  • Oyun hâlen satışta ve anasayfada kocaman reklamı var.

Bence acilen satıştan kalkmalı .Çok kötü konsol portu olduğu ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 12 Ağustos 2016; 22:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iade ettim oyunu steam den almıştım iade talebi yaptım kabul ettiler oynanmayacak durumda oyun arkadaşlar.
  • Yuh artık oyunu insan hiç mi denemez arkadaş nasıl çalışıyor diye nasıl bu şekilde oyunu çıkartabilirler akıl alır gibi değil birde erteldiler oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 12 Ağustos 2016; 23:05:35 >
  • Tamamen PS4 için yaptıkları her yerinden belli oluyor maalesef, PC tarafı oldukça baştan sağma olsun.

R9 290 trix, i5 4590

Vsync kapalı, ortalama 70,80fps'de çalışıyor ama ara ara çok ciddi fps düşüşleri gerçekleşiyor.
  • Rahatça para verebileceğimiz oyun çıkmaz mı arkadaş Allah'tan geçmişte canımız yandı akıllandık artık ön sipariş vermek saçmalık.
  • Sırf sistemde nasıl bir performans verecek diye indiriyorum bakalım.

AMD 16.8.2 sürücü çıktı az önce bu oyun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Ağustos 2016; 23:24:35 >
  • twitterda sürücü mürücü güncelleyin diyor. bakın hele.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.