Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DRM ile falan alakası yok ben de GOG sürümünü indirip denedim rezalet kasıyor GTX 970'de. Sildim direkt oyunu. Bence satın alanlar da iade etsin. Oyunu adam gibi optimize ettiklerinde artık indirime girince alırım seneye falan belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

Fanboyluk yapmanın anlamı yok. Kazandıkları paranın bir kısmını sana vermiyorlar. verdiğin paranın üzerine su iç demekten başka birşey demiyecem. Ben eleştirimi yaptım. Oyun vaad edileni vermedi...

Oyun neyi vaat etti de oyle gelmedi? Bir tek su oyuncularin birbirini gorememe sorunu var ama onda da suclari yok zira adamlar 2 yildir "bu oyun multiplayer degil" diye g.tunu yirtti. "Biz shooter yapmiyoruz, kesfetme ve hayatta kalma oyunu yapiyoruz" dediler, peki gelen nedir; kesfetme ve hayatta kalma oyunu. Soylenenden ne bir eksik ne bir fazla ne ise o geldi. Sorunu kendinizde arayin, olmadik beklentilere girip yuzlerce saat oynamis gibi elestiriyorsunuz.

PS4 konusunda bana laf söylüyordun "bırak karışma insanların zevkine" diye burada babanın malı gibi savunuyorsun hayırdır

https://www.youtube.com/watch?v=AE0nuW-mQ8A

Al bu videoyu da izle, sana PS4 konusunda da göndermiştim herhalde İngilizcen olmadığı için anlayamadın ya da anlamak işine gelmiyor.
    Adam bir düzine yerde çıkıp multiplayer olacak demiş alenen. Hatta artistliğini de yapmış "Biz koyacaz ama siz nah bulursunuz birbirinizi" diye.

Kime, neye yaranmaya çalışıyorsun anlamıyorum ki. Bu curcuna sırf ön siparişe para yedirdin diyeyse parasını vereyim de sus artık

• Oyunu malum yerden indirdim... 2k çözünürlükte çok rahat oynadım.

Oyuna notum 10 üzeri 5 online özellik gelip içerik biraz daha attırılırsa 10/10 olur oyun... Büyük bir kapasite heba edilmiş resmen...
  • No Man's Sky (2016) [ANA KONU]
    No Man's Sky (2016) [ANA KONU]

Beyler grafikler böyle yüksekte olmasına rağmen çok leş gözüküyor. Nasıl söylesem ki böyle çok keskin duruyor kaplamalar hiç videolarda yayınlarda gördüğüm gibi değil çok tuhaf. Bunu hangi ayarla oynayıp düzeltebilirim ? Yardımlarınız için teşekkürler.

edit: sistem r9 280 ve i5 4590

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 13 Ağustos 2016; 2:59:01 >

• PS4 sürümü ilk çıktığında çoğu oynayan kişi hep kurak, çöl ikliminde gezegenlerde başladığını ve gezdikleri gezegenlerinde çeşitliliğinin az olduğunu söylemişti. Ya ben çok şanslıyım yada bu arkadaşlar biraz fazla abartıyor. 4 tane gezegen gezdim 3ünde göl veya deniz vardı. Özellikle birinde Interstellar'daki gibi neredeyse %99u su olan bir gezegene denk geldim.

İlk keşfettiğim, %99u su olan, küçük adacıklar olan bol toksitli gezegenin denizaltı.

Buda ilk denk geldiğim su canlıları.

Oyunun pc sürümüne yorum yapacak olursam, r9 270 ile oynuyorum, pek bir sıkıntı çekmedim. Arada bir stutter yapıyordu onuda amdnin yeni çıkardığı nms destekleyen driverıyla çözdüm. İnsanların bu kadar ağlanması ilginç.

• II. Todd Howard vakası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım, bu oyunun korsanı nasıl çıktı ki ? Oyunda sürekli online olman gerekmiyor mu ? Sürekli bir servera bağlı değil misin ?

Zaten o server generate etmiyor mu gezegenleri ? Korsanda generate eden ne? Bizim pc mi server oluyor ? Çünkü hazırda bir dünya yok. Torrentte kasmamasının sebebi bıu olabilir belki de?

Birisi de oyunun menüdeyken durdurulabildiğini söylemiş. Yahu anlamadım ben gerçekte. Bu oyun online mı değil mi ? Online ise nasıl oyun durabiliyor ? Değil ise gezegenleri adlandırdığımızda diğer oyuncular nasıl görebiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 13 Ağustos 2016; 4:39:42 >
  • Rezalet bir optimizasyon ve saç baş yolduran teknik problemler. Sinir krizi yaşamak istemiyorsanız patch'ler çıkmadan indirmeyin bile
  • Gog versiyonu ile sıkıntısız oynuyorum ilk ayarlarla oynamayın oyunu fps limiti vs kaldırınca sorun olmuyor.
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Benim anlamadığım, bu oyunun korsanı nasıl çıktı ki ? Oyunda sürekli online olman gerekmiyor mu ? Sürekli bir servera bağlı değil misin ?

Zaten o server generate etmiyor mu gezegenleri ? Korsanda generate eden ne? Bizim pc mi server oluyor ? Çünkü hazırda bir dünya yok. Torrentte kasmamasının sebebi bıu olabilir belki de?

Birisi de oyunun menüdeyken durdurulabildiğini söylemiş. Yahu anlamadım ben gerçekte. Bu oyun online mı değil mi ? Online ise nasıl oyun durabiliyor ? Değil ise gezegenleri adlandırdığımızda diğer oyuncular nasıl görebiliyor ?

Birileri bu oyunu sizlere çok feci hypelamış konudan okuduğum kadarıyla bu böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Ağustos 2016; 5:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

quote:

Benim anlamadığım, bu oyunun korsanı nasıl çıktı ki ? Oyunda sürekli online olman gerekmiyor mu ? Sürekli bir servera bağlı değil misin ?

Birileri bu oyunu sizlere çok feci hypelamış konudan okuduğum kadarıyla bu böyle.

Yahu ben oyunu almadım ki zaten. Sadece merak ettim. Oyun bana içerik olarak feci yetersiz geliyor çünkü ve bu bağımsız yapımcılara güvenmiyorum. Benim anlayamadığım tek şey oyunun online mantığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 13 Ağustos 2016; 5:33:48 >

• Patch beklemek lazım optimizasyon tırt
  • bazıları beta driver ı kurunca düzeldiğini iddia ediyor denemek isteyen için linkhttps://developer.nvidia.com/opengl-driver
  • Oyun nasıl bilmiyorum ama şu an sec hesapları 50 lira ve altına doğru iniyor. Anlaşılan oynayanlar pek de sevmedi.
  • Şu grafiklerde kasacak hiç bir durum yok. Resmen port ve önemsememişler. Düzelene kadar almayın aldırmayın.

• Gece 3 e kadar oynadim, sabahta saat 7:30 da kalkip geri devam ettim. Bagimlilik yapan bir yönü kesinlikle var.

Ancak oyun kesinlikle stabil degil, yamaya ihtiyacı var, sisteminiz iyi degilse oyunda ciddi sıkıntılar yasarsiniz.

Yapilan eleştirilerin buyuk kismi acimazsizca yapiliyor. Birisi online sistemini anlamaz, biri gece yok mu der, öbürü neden uzay renkli der. Uzay konusunda eger merakli ve bilgili degilseniz boyle anlamsiz sorular sormaniz normal, ayrica sanat yonetimi ve teknik kısıtlamalar diye bir sey var.

Oyun bildiginiz manada competitive bir multiplayer a sahip değil, sadece paylasilan bir evren var. Kesfettiginiz yerleri baska insanlarla paylasiyorsunuz olay bu. Zaten koskoca evrende birbirinizi bulmaniz neredeyse imkansiz. Boyle bir beklentiniz varsa bu oyundan uzak durun, kesinlikle seveceginiz bir oyun değil.

Gezegen cesitliligi gayet iyi, kesfedecek bir suru sey ve geliştirecek bir suru teknolojiniz var. Bunun yaninda hem ustunuzdeki kiyafetlerin enerji ihtiyaclari var, hem de kullandiginiz uzay aracinin ihtiyaclari. Bunlar icin surekli bazi elementleri temin etmeniz gerekiyor. Bir noktadan sonra bazılarıniza sıkıcı gelebilir.

Oynayan arkadaslar elementler icin sıkıntıya dusmesin. Ozellikle uzay araci için thamium6 uzayda meteorlarda bolca var. Tabii diger bazi elementleri de rahatca bulabiliyorsunuz.

Kısaca bu kesfetme, crafting uzerine kurulu bir oyun. Klasik bir oyuncuysaniz kesinlikle size gore değil, uzak durun. Bu turden hoslananlar ise sistemlerini gözden gecirsinler, çünkü dusuk sistemli oyunlarda oyunu dogru durust oynamak cok zor. İyi bir sistemle bile sorun yasayacaksiniz, yama ile duzeltilir insallah diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 13 Ağustos 2016; 9:55:51 >

• Yine hype kurbani oldu oyun bir gerci beklentisiz bekleyen yinr aldi alacagini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rastgele atıyor objeleri..saniyoryam objeler değişmiyor sadece görüntüleri değişiyor. Bir gemi uçarken fareyi başka yöne çevirdim sonra gemi kayboldu yerinde koskocaman uçan bir Kaya geldi...sabit yerinde duruyordu. Gittim hemen kamuflaj mı la bu diye taşı parcaladim madenleride topladım... Çok garip bir oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 13 Ağustos 2016; 10:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

DRM ile falan alakası yok ben de GOG sürümünü indirip denedim rezalet kasıyor GTX 970'de. Sildim direkt oyunu. Bence satın alanlar da iade etsin. Oyunu adam gibi optimize ettiklerinde artık indirime girince alırım seneye falan belki.

amd r7260x ve q9400 ile canavar gibi çalışıyor, sıfır kasma.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.