Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun multi mi single mi ? yorumlardan anlayamadım. oyun multi duruyor ama oyunda kimseyle iletişime geçemiyor musun ?
  • Beyler malum yerden indirdim ama tam oyuna girerken oyundan atıyo ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu elestirenlerdenim, malum yerden indirip denemek istedim, performans konusunda bir sıkıntım olmadı.
    Totichture gezegenini geziyorum bir kaç saattir, gemi vs tamir edildi, ayrılmak üzereyim, %37 complete diyor, sanirim kesfedebildigim.
    fiyatı dışında oyun güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

No Man's Sky (2016) [ANA KONU]
    No Man's Sky (2016) [ANA KONU]

Beyler grafikler böyle yüksekte olmasına rağmen çok leş gözüküyor. Nasıl söylesem ki böyle çok keskin duruyor kaplamalar hiç videolarda yayınlarda gördüğüm gibi değil çok tuhaf. Bunu hangi ayarla oynayıp düzeltebilirim ? Yardımlarınız için teşekkürler.

edit: sistem r9 280 ve i5 4590

Yok mu bilen ?

• OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Kaç fps alıyosn kardşm eve gidinve ilk işim steam hack gog drm free ve bendeki yasal sürümü denemek olacak olmadı repack fixlenmiş sürümlere bakacağım valla kusura bakmasınlar korsan dahi iyi çalışsın iade edeceğim gog drm free ne demek yaa küfür gibi (şuan dıyduklarım beni hayrete düşürüyor gog sürümü 15-20 fps daha hızlı diyolar ve droplar minimalmiş. Pişman olacağım nerdeyse pre order yapmıştım uzun bi aradan sonra yaptığım ilk ön siparişti.

• biraz da oyun içi mevzulara cevap bulsak fena olmaz.

1-madenci robotlarla nasıl başediyorsunuz,sürekli saldırıyorlar
    2-hiperatlama için warpcell bul diyor ama yerini göstermiyor,nerede bu?
    3-yaşam destek çok çabuk tükeniyor,bunu daha ilerdemi güçlendirebiliyoruz
  • FirstDr3aM kullanıcısına yanıt
    orjinal oyunu iade ettikten sonra bende denedim korsan sürümleri iki farklı sürüm denedim onlarda aynı bir değişiklik yok yinede sen bir dene oynayanlar nasıl oynuyor anlamadım oynanacak gibi değil kasım kasım kasılıyor oyun sanki pc için olmayan bir oyunu pc de oynamaya çalışıyoruz.
  • İlk kullanıcı yorumları kötü gözüküyor ortalık biraz daha sakinleşin patch ler cıksın bakalım neler olacak. Bendeki hype ı dindirdi bu olaylar.
  • sertok67 S kullanıcısına yanıt
    An itibari ile iadeyi verdim steamden arkadaşta iade etmiş amd driver işe uaramış belli oranda 10 15 fps iyileşme ve droplar sadece gezegene girerken oluyo diyo gog sürüme yönelmiş inanmazsın ama fps yüksekken o oyun kasıyo havası azaldı diyo multisi çıkarsa bir şans daha veririm ama bu sorunlarla ve drm free hakareti, umursamazlıkları 150 tl ağlıyo resmen yazık çok yazk.

• FirstDr3aM kullanıcısına yanıt
    işten çıkarken adama ingilizce dam günü yağ
  • Gog sürümü Drm Free olarak indirdim. 4gb 290x ekran kartı ile 2.5gblık grafik yoksunu oyunu saçmasapan fps düşmeleriyle oynayamıyorum.Yüzyılın balonu diyebileceğim bu oyunu 150TL'ye satma sahtekarlığında bulunan ''Hello Games'' firmasına ''Bye Bye'' diyorum and also Go Hell diyorum.
  • Gog versiyon save olayini bilen varmi ? Ilk gezegeni gezdim maden topladim gezegenden ayrilmadan kapattim oyunu save yapmamis.

• zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    1- Sentinel robotlara zorda kalmadıkça bulaşmayın hocam. Scan etmeye geldiğinde element toplamaya falan devam etmeyin sıkıntı çıkarmazlar. Boltcaster koyun multi-toolunuza onla ateş edin. Beam laserden daha fazla vuruyor odağı combat olduğu için.

2- Warpcell için antimatter'ın formülünü bulmanız lazım. Yani önce antimatter yapmanız lazım. Antimatter içinde electron vapour + heridium + zinc gerekiyor falan filan. Oyun size hiçbir şeyi göstermiyor yani. Sadece scan edip civarınızdaki elementleri, soru işaretlerini falan çıkartabilirsiniz. Ben Antimatter'in formülünü bir tane gezegende dolaşırken outpostun birinde buldum. Dolaşmaya devam edin oyun önünüze çıkarır.

3- Herşeyi ileride güçlendirebilmek mümkün. Yaşam desteğin ihtiyaç duyduğu elementleri kolay bulduğumuz için ben pek sıkıntı çekmedim hızlı ve yavaş tükenmiş farketmedi açıkçası.

• Oyun iyi hoş ama keyif vermiyor.
    Bunun sebebi de özgürce dolaşamamak. Ben sandım ki o gezegen senin bu gezegen benim gezeceğim ama sürekli bir sorun.

Yok şu bitti bu elementi topla yakıt bitti bundan al getir. Adam akıllı gezemeden sürekli sorun çıkıyor. Yok bilmem neyin enerjisi bitti git craft et. Bunlarla uğraşmaktan zevk alamadım vallahi.

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    bu tür şeyler için hileler/trainerlar falan çıkar yakında. sonuçta single oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Ağustos 2016; 13:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bu tür şeyler için hileler/trainerlar falan çıkar yakında. sonuçta single oyun

İnşallah çıkar. Belki seveni vardır ama bu sekilde hiç benlik değil.
    Ayrıca Save olayını çözemedim

• Oyun çıkmadan evvel ki düşüncem tamamen o idi. Craft yapma derdine item toplamak yerine gezegen keşfetmeye odaklanacaktım.Item işini trainerla yapacaktım.Lakin gel gör ki oyun donmaktan oynanmıyor.Gerçekten hayalkırıklığı 150TL.
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    yer yüzünde istasyonlar var, anten gibi birşey var, onun üzerinden save oluyor.
  • 2-3 saat oynadım, sonra tekrar oynar mıyım emin değilim, muhtemelen oynamam.
  • Görev yokmu bu oyunda boyuna keşif mi yapıcaz keşif yap yap nereye kadar?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.