Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elite dangerous horizons sahibi olarak diyebilirim ki ED zaten simulasyon ağırlıklı bir oyun ve sadece atmosferi olmayan ay türü gezegenlere inebiliyoruz fakat bu oyunda 18 kentrilyon gezegenin tamamına inip dilediğin gibi gezebiliyorsun tam istediğimde buydu fakat maalesef olmadı kasmaktan bir iki adım bile gidemedim
    Kaç aydır ED oyununa girmiyorum bile ışık hızında giderken denyo nun biri sizi ışık hızından çıkartıp saldırarak yok etmesi hiç hoş olmuyor doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

1- Sentinel robotlara zorda kalmadıkça bulaşmayın hocam. Scan etmeye geldiğinde element toplamaya falan devam etmeyin sıkıntı çıkarmazlar. Boltcaster koyun multi-toolunuza onla ateş edin. Beam laserden daha fazla vuruyor odağı combat olduğu için.

2- Warpcell için antimatter'ın formülünü bulmanız lazım. Yani önce antimatter yapmanız lazım. Antimatter içinde electron vapour + heridium + zinc gerekiyor falan filan. Oyun size hiçbir şeyi göstermiyor yani. Sadece scan edip civarınızdaki elementleri, soru işaretlerini falan çıkartabilirsiniz. Ben Antimatter'in formülünü bir tane gezegende dolaşırken outpostun birinde buldum. Dolaşmaya devam edin oyun önünüze çıkarır.

3- Herşeyi ileride güçlendirebilmek mümkün. Yaşam desteğin ihtiyaç duyduğu elementleri kolay bulduğumuz için ben pek sıkıntı çekmedim hızlı ve yavaş tükenmiş farketmedi açıkçası.

yok,ya oyunda sıkıntı var ya da bana taktılar.
    yeni bir gezegene indim anında gelip beni taradı saldırdı öldürdüm bitane daha geldi zar zor kaçtım.
    gemime bindim yakıt bitmiş etrafta yakıt arıyorum ama zerresi yok,o sırada hem uçanlar hem de büyük robotlar saldırmaya başladı,sıkıştım kaldım,hem yakıt yok kaçamıyorum hem de sürekli yeni robotlar geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HighLimit

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Yahu yarim saat oynayip oyun hakkinda ahkam kesenlere nasil guluyorum.

Yaklasik bir 7-8 saat oynadim, daha yildizlar arasi seyehat yapmamis, Atlas in ne oldugunu bilmeyen, Atlas'a henuz erisememis uyelerin yorumlari tek kelime ile komedi. Hayir anlamiyorsunuz, bari yorum yapmayin. Ha oyun teknik manada sıkıntılı mi evet sıkıntılı. Ama bende su ana kadar sadece bir defa oyundan atti. Eski surum bir vc resist yüklemeyi oneriyorlardi, yaptim oyun direk 30 fps den 50 60 fps lere cikti. Yag gibi akiyor deyim yerindeyse.

Seyahat* türkçene selamlar.

Atlası da keşfetsen zeusu da bulsan kratosla da kanka olsan nirvanaya da ulaşsan oyunun ne olduğu ortada işte pre order verip oyunu nasıl savunacağını şaşıracağına diğer forum üyeleri gibi aldatıldığını kabul edip egonu biraz az beslesen nasıl olur acaba homerın kelinin arkasına yazı yazan kardeş.

Fiyata bakmadan oyunu ayrı düşününce gayet güzel bence oyun. Gezegen dolaşmak öyle canlı formları görmek iyi. Oyun geliştirilir zamanla.

Ama uzayda geçen gta bekleyenlerin isteği olmayacak tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyun kötü değil fakat tamamı ile sony nin şişirmesinden ibaret o kadar abartıldı reklamı yapıldı ki 89 TL olan oyun 150 TL ye çıktı steamde oyun güzel mi evet sonuçta bağımsız bir yapım ama 150 TL verilirmi kesinlikle hayır
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam ben fiyata kıyasla o yorumu yaptım adam gelmiş şu fiyatı ödediğin oyuna 'ama atlas var keşfetsenize ehe' gibi bi yorum yapınca dayanamadım yoksa uzay keşfi sevenler için en azından yokluk gideren bir oyun fiyatı düşünce almayı düşünüyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

1- Sentinel robotlara zorda kalmadıkça bulaşmayın hocam. Scan etmeye geldiğinde element toplamaya falan devam etmeyin sıkıntı çıkarmazlar. Boltcaster koyun multi-toolunuza onla ateş edin. Beam laserden daha fazla vuruyor odağı combat olduğu için.

2- Warpcell için antimatter'ın formülünü bulmanız lazım. Yani önce antimatter yapmanız lazım. Antimatter içinde electron vapour + heridium + zinc gerekiyor falan filan. Oyun size hiçbir şeyi göstermiyor yani. Sadece scan edip civarınızdaki elementleri, soru işaretlerini falan çıkartabilirsiniz. Ben Antimatter'in formülünü bir tane gezegende dolaşırken outpostun birinde buldum. Dolaşmaya devam edin oyun önünüze çıkarır.

3- Herşeyi ileride güçlendirebilmek mümkün. Yaşam desteğin ihtiyaç duyduğu elementleri kolay bulduğumuz için ben pek sıkıntı çekmedim hızlı ve yavaş tükenmiş farketmedi açıkçası.

yeni bir gezegene indim anında gelip beni taradı saldırdı öldürdüm bitane daha geldi zar zor kaçtım.
    gemime bindim yakıt bitmiş etrafta yakıt arıyorum ama zerresi yok,o sırada hem uçanlar hem de büyük robotlar saldırmaya başladı,sıkıştım kaldım,hem yakıt yok kaçamıyorum hem de sürekli yeni robotlar geliyor.

Madem mi topluyorsun ona da saldırıyorlar hemen

• Oyunu yapan firmadan dolayı patlıycağını düşünmüştüm.Oyuna sahip değilim,çünkü daha önce büyük bir oyun yapmamış firmanın oyununa 150 TL veremem malesef.Oyun o kadar kötüde değil iyide değil.Oyunda bir amaç yok doğru düzgün gördüğüm kadarı ile.Oyun çok boş yapılmış.İçeriklerle doldurabilirlerdi ama yapmamışlar.Şuan tek ön sipariş geçebiliceğim oyun dishonored veya battlefield 1.Böyle doğru düzgün oyunu bulunmayan firmaların oyunlarına ön sipariş vermeyin bence.Çünkü ne çıkacağını bilemessiniz,ya elinizde patlar yada patlamaz şanş işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HighLimit

Tabi ki hocam ben fiyata kıyasla o yorumu yaptım adam gelmiş şu fiyatı ödediğin oyuna 'ama atlas var keşfetsenize ehe' gibi bi yorum yapınca dayanamadım yoksa uzay keşfi sevenler için en azından yokluk gideren bir oyun fiyatı düşünce almayı düşünüyorum ben de.

Anladım. Ben de korsan indirdim denemek için. Zaten sistemim çok iyi değil ama orta halli bir kasma var.
    Oyunu geliştirsinler fiyatı da biraz insin ben de alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

quote:

Madem mi topluyorsun ona da saldırıyorlar hemen

hayır bişey yapmadan iner inmez saldırdılar. belkide bazı gezegenlerde böylelerdir bilemiyorum,çok can sıkıcı bu durum.
    gtadaki 5yıldız olayı gibi sürekli yeniden daha çok geliyorlar.

tuhaf bişey daha var,tamam hayvanlar çeşitli ama bitkiler nerdeyse her yerde aynı, ve sanırım herkes oclid galaxy içinde dolaşıyor

• Oyunun başlarındayım ilk defa bir aya denk geldim çok güzel manzara ortaya çıkıyor aydan bakınca.

• full ayarlarda 50-60 fps alıyorum, bir sıkıntı yok şimdilik, oyun orijinal değil,

exosuit slotunu nasıl artırabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Ağustos 2016; 17:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

full ayarlarda 50-60 fps alıyorum, bir sıkıntı yok şimdilik, oyun orijinal değil,

exosuit slotunu nasıl artırabiliriz?

orijinal olmasının veya korsan olmasının artı-eksileri nelerdir?
  • Oyunu denedim. Ne bir kasma ne de başka saçma bir durum olmadı. Gayet de güzel olmuş oyun. Eğlenerek oynuyorum. İçeriğin az olduğundan korkuyordum ama içerik oranı da gayet iyi şimdilik.

Ben beğendim oyunu.
  • 60 fps aldım ve gayet beğendim.

• Türümün son temsilcisi gibi hissediyorum. Oyunda ciddi manada yalnızlık hissediliyor.
    Ortalama bir uzay gemisi + mürettabat daha iyi bir başlangıç olabilirdi.

İçine karışabileceğimiz, ticaret işlerini içinden yapabileceğimiz "mass efffect- citadel" tarzı topluluklar güzel olurdu.
    Mass effect'in ilk oyununda indiğimiz gezegenler gerçekten de gezegen gibi hissettiriyor, güzel manzaralar ortaya çıkartıyordu.
    Ancak bu oyunca cicili bicili, garip bir renk paletli ortamlar var ne yazık ki.

• trainer şart .ani fps düşüşleri yaşadım bide
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

DRM ile falan alakası yok ben de GOG sürümünü indirip denedim rezalet kasıyor GTX 970'de. Sildim direkt oyunu. Bence satın alanlar da iade etsin. Oyunu adam gibi optimize ettiklerinde artık indirime girince alırım seneye falan belki.

amd r7260x ve q9400 ile canavar gibi çalışıyor, sıfır kasma.

Hocam r7265 ve fx4300 ile oynayabilir miyim sizce oyunu?
  • Deli Komutan kullanıcısına yanıt
    Bir kaç kişi orijinal kopyanın kastığını, diğerinde sorun olmadığını söylemişti, ona binaen.

• Dünya'nın en balon oyunu hakkında bu kadar tartışmaya gerek yok. Sadece bazılarınızda 150 tl'nin kuyruk acısı var. Neyse oynayın ya zaman geçirtir.
  • Altyazıları açın ,

https://www.youtube.com/watch?v=Mgfxo3CLdNM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 13 Ağustos 2016; 19:49:16 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.