Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gezegen buldum saatlerdir oradayım. Okyanus desen var, yeşil bitki örtüsü desen o da var, çeşit çeşit hayvanlarda var Daha ne olsun Gezegenin suyunu çıkardım. :))
  • Alt tab yapınca oyuna tekrar dönemiyorum sizdede varmı bu sorun? birde Tps olarak görme şansımız yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Alt tab yapınca oyuna tekrar dönemiyorum sizdede varmı bu sorun? birde Tps olarak görme şansımız yokmu ?

Görev yöneticisinden oyunun simgesine sağ tıklayıp genişlet de ve açılan diğer simgeye sağ tıklayıp geçiş yap dediğinde geri dönebilirsin oyuna bende de bu sorun var öyle hallediyorum kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Alt tab yapınca oyuna tekrar dönemiyorum sizdede varmı bu sorun? birde Tps olarak görme şansımız yokmu ?

Aynı sorunu bende yaşıyordum. Ayarlardan borderless moda alarak problemi giderebilirsin.
  • Grafikler çok kötü bende 1920x1080 High'da oynuyorum ama yine de çok kötü. Bu sorunu yaşayan var mı? FPS sorunlarından vs. bahsetmiyorum bile. Oyun PC'ye rezil bir şekilde çıktı.
  • R7 265, FX4300 ve 8GB ram ile high med arası 40 fps civarı oynuyorum açıkçası ama daha da iyi olmalıydı. Oyun öyle ahım şahım değil, ha gelir indirimden 19 liraya alırız alınır ama 150 lira verilmez yahu.

FPS sorunu için şunu önermişler reddit'de:https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4xgw82/pc_users_incredible_fps_fix/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 14 Ağustos 2016; 0:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Grafikler çok kötü bende 1920x1080 High'da oynuyorum ama yine de çok kötü. Bu sorunu yaşayan var mı? FPS sorunlarından vs. bahsetmiyorum bile. Oyun PC'ye rezil bir şekilde çıktı.

Evet evet o ben de var. Grafikler çok yavan kalıyor resimdekilere göre sanki PS3 de oyun oynuyormuş gibi.
  • Arkadaş şu oyunun yapımcısına bir kuruş para kazandırmayın ne olursun 150 TL böyle bir oyuna ayıp yazık günah.Üstteki bir video da da gördünüz adam çok güzel anlatmış.Yada alın karta refund yaptırın Steamdan Sean Murray'a trollük olsun
  • M tuşu galaktik haritayı açıyor. M ye basmama rağmen harita açılmıyor. Sorun ne olabilir ?
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Gezegende olduğun için. Haritayı açabilmen için gezegen içinde olmaman lazım.
  • bu oyun teknoloji demosu gibi olmuş, ileride çıkacak oyunlar için güzel şeyler vadediyor ama elimizde olan boş maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plutonium elementinin Galactic average'dan %98 daha değerli olduğu bir uzay istasyonu buldum. Yörüngesinde durduğu gezegendede hayvan gibi Plutonium rezervi var. Yaklaşık 10 dakikada bir 500k unit veriyor, her turda yani. Oyunu exploit etmeden, güzel bir unit kasacak noktaya denk geldim.
  • Oyun açılırken alta atma yada kapanma sorunu yaşayanlar buyurun sorunun çözümü bulunmuş. Şöyle ki...

Linkte bulunan ilk linkten programı indirip kuruyorsunuz.Kurulduğu yerdeki "OpenGL32.dll" dosyasını, oyunun kurulu olduğu yerde "Binaries" klasörüne atıyorsunuz. İkinci linke sağ tıklayıp "bağlantıyı farklı kaydet" diyerek ini dosyası olarak indiriyorsunuz. Onuda "Binaries" klasörüne atıyorsunuz.

https://np.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4xk0od/fix_for_video_card_without_opengl_45/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 14 Ağustos 2016; 2:47:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Grafikler çok kötü bende 1920x1080 High'da oynuyorum ama yine de çok kötü. Bu sorunu yaşayan var mı? FPS sorunlarından vs. bahsetmiyorum bile. Oyun PC'ye rezil bir şekilde çıktı.

Aynı sorun bendede var nası çözeriz bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

Plutonium elementinin Galactic average'dan %98 daha değerli olduğu bir uzay istasyonu buldum. Yörüngesinde durduğu gezegendede hayvan gibi Plutonium rezervi var. Yaklaşık 10 dakikada bir 500k unit veriyor, her turda yani. Oyunu exploit etmeden, güzel bir unit kasacak noktaya denk geldim.

Maalesef bu da bi' oyun hatası olsa gerek, sanırım normalde oradaki fiyatlar yakın gezegendeki rezervlere göre biçimlenmeliydi (mantıken).

Zaten halihazırda çok hata var bu da normal karşılanmalı herhalde :)
  • Oyunu "indirdim", kısmen FPS sorununu hallettim birkaç saat oynadım.

-- Spoiler içerebilir --

Öncelikle oyun fena değil.. Yani FPS drop, ekran kayması, b.ktan portlama, Sean Murray gibi birkaç kriteri saymazsak en azından ben oynadığım süre zarfında zevk aldım.
    Grafikler pek iyi değil. Yani sanatsal anlamda da iyi değiller. Her şey High'da oynamama rağmen pek tat veremedi. Ben çok çorak bi' bölgeye düştüm, belki de ondan olmuştur :)
    Aynı galaksi içerisindeki tüm gezegenler benzer, hatta neredeyse aynı. Zaten tek tip uzaylı var sanıyorum bir galaksi içerisinde. Bu da bir süre sonra can sıkıyor.
    Galaksiyi terk edemediğim için diğer gezegenlerde durumu bilmiyorum ama inşallah öyle değildir, öyleyse oyunu satın alanlara cidden yazık olur çünkü banallaşmaması mümkün değil oyunun.

Oyunun hızını "KASTEN" yavaş yapmışlar ve size çok ipucu vermiyorlar. Ne yapmanız gerektiğini söylüyorlar ama amaca giden yolda tamamen yalnızsınız.
    Çok büyük ihtimalle oyunun hemen bayağılaşacağını bildikleri için sonraki aşamaya geçme konusunda zorluyorlar sizi. En basitinden bulunduğunuz gezegenden çıkmak için bile kırk takla atıyorsunuz. Ha ben saatlerce oynadım başka galaksiye bile geçemedim. Geçmek için gerekli aleti yapsanız da onu şarj etmeniz gerekiyor. Şarj edecek "hücreyi" bulamadım, hücre için gereken maddeleri de bulamadım, o maddeleri bir araya getirmek için gereken şeyler de çok pahalı ve paranız da olsa blueprint denen şeyler olmadığından birleştiremiyorsunuz parçaları.

Şu zamana kadar oyunu keskin bir dille eleştirdim ve gerçekten halen daha haksız olmadığımı düşünüyorum. Özellikle şu haliyle 150 lira değil 50 lira dahi etmez bu oyun.
    Güzel düşünülen birçok nokta var ama şu envanter sistemi bile baştan aşağı saçma. Oyundaki tüm kusurları bir kenara bırakırsanız bir kere şu bayağılaşma problemini çözmek mümkün değil gibi.

Multiplayer koysalardı biraz telafi olurdu belki. Ama onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Kısacası demo niyetine indirip birkaç saat zevkini almanızı tavsiye ederim. Ama kesinlikle para vermenizi tavsiye etmem zira büyük bir meblağı çöpe atmış olursunuz.

• NVIDIA kullanıcıları:

-Oyunun içerisinden VSYNC'i kapatın.

-Oyun içerisinde FPS limitini MAX olarak ayarlayın.

-No Man's Sky\Binaries\SETTINGS klasöründeki "TKGRAPHICSSETTINGS.MXML" dosyasını wordpad ile açıp <Property name="GSync" value="false" /> bölümünün false olmasına dikkat edin.

-NVIDIA Denetim Masasını açın Program Ayarları bölümünden nms.exe'yi bulup "düşey senkronizasyon" ayarını "uyarlamalı" yapın.Eşyönlü süzmeyide 16x'e getirebilirsiniz.

GTX1070 ile saçma sapan yerlerde 30fps ye kilitleniyordu oyun ve shutter oluyordu tam olarak bu ayarlarla en yüksek seçeneklerde çakılı 60fps alıyorum şimdi ve oyunda saatler boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Günümüzde kasmayan oyuna oyun demiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Yöntem işe yarıyor teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsSsS

Oyunu nasıl oynuyorsunuz her gezegeni sömürüyor musunuz?

Gezegen çok büyük öyle geldim sömürdüm olmuyor. Zaten sentinel varsa birşey yapamıyorsun bir alarm verdi mi kamyonla adam yığıyor oraya.

Oyundaki madenler belli zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.