Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafiklerin sonradan gelmeside tam bir rezalet bide işin komik tarafı zaten grafikler çamur gibi onuda düzgün veremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

insalar boş yorum yapmaktan ibaret 1 yıldır bu oyunu takip ediyorum zaten adamlar yapabileceklerinizi oyun çıkamadan önce anlattılar benim tek yandıgım şey multiplayer olmaması çünkü bir konuşmdamlar oyunda mada multiplayermış gibi birbirinizi bulma ihtimaliiniz çok düşük gibi yorumları vardı ekstradan ne bekliyor insanlar merak ediyorum böyle bir oyun arıyodum açıkcası her gezegenin görüntüsü farklı gemi kullanışı biraz daha kompleks olabilirmiş yani çok basit mesela gemiyi düşürme ihtimaliniz yok ama gemi ile gezinmekten aşırı derecede keyif alıyorum her gezegenin atmosferi farklı saat 10 da başladım akşam 8 e kadar oynamışım normalde kattiyen singleplayer oynamayan biriyim beni bu kadar oynattıysa helal olsun.aadencilik-pazar-savaş-keşif var diyolardı aynen o şekildede olmuş ne bekliyorsunuz çok merak ediyorum ki çok fazla easter egg olduğu söyleniyor tam stream yapmalık oyun bence muhabbet sohbet ederken gezinmelik oyun.

Tek koymadıkları şey multiplayer, ne bekliyordunuz diyor ya
    Onca insan sentinellerle savaşmak için pre-order yaptı zaten oyunu değil mi?

Oyun kesinlikle kötü değil bence de, ben de saatlerce oynadım ve bıraktım.
    Ama Witcher 3 ile aynı fiyat bandında bir oyundan bahsediyoruz ve ortaya koyabildiği şeyler malum.
    PC portu bile b.ktan. Nesini savunuyorsun hala anlamış değilim.

Ayrıca oyun HG'nin vadettiği kadar büyük değil. Binalar hep aynı tip, kalıntılar birebir aynı, oyun tamamen bayağı.
    İlerledikçe değişen yahut gelişen HİÇBİR ŞEY yok.

Zaten 2.5 GB'lık oyundan neden bu kadar şey bekledik merak ediyorum

2.5 GB ve 150 TL. Şaka gibi.

Şöyle birşey var multiplayer olarak takip ediyordum ama aldıgım zaman gayet singleplayer olduğunun farkındaydım.ben burda oyunu savunup yada savunmama taraftarı değilim zaten böyle bir durum olucağını pre order yaparken tahmin etmelisiniz ki bende oyun çıkmadan 2 gün önce aldım preorder yapan arkadaşlar için sıkıntı olmuş olabilir ama preorder yapmak zaten nekadar mantıklı ki ? takip et 2 gün öncesinden alıp almayacanı kararını verirsin zaten.Benim burda savunduğum şey insanların beklentilerinin kendilerince çok yüksek olması dediğim gibi ben bi firma tarafından yanıltıcı olay multiplayer olması(ki bunuda multiplayer olucak deyip singleplayer oyun çıkarmadılar) buda seni rahatsız ediyorsa almazsın olur biter onun dışında söyledikleri yerinde diyorum sadece.

dipnot: bukadar tepkiden sonra neden bi multiplayer modu gelmesin ki?

• Ne derseniz deyin, bu oyunun ömrü multiplayersız, kişiden kişiye değişevilir ortalama 1-7 gündür. Sonra sıkıcılaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

Ne derseniz deyin, bu oyunun ömrü multiplayersız, kişiden kişiye değişevilir ortalama 1-7 gündür. Sonra sıkıcılaşır.

1-7 saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Oynadınız mı bilmiyorum ama Witcher 3 olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bende denedim,çok fazla oynama fırsatım olmadı bu akşam devam edeceğim fakat oynadığım kadarı ile tam beklediğim gibi oldu içerik olarak tam anlamıyla kısır bir oyun büyük fakat yapacak birşey yok.Buda ne kadar büyük olursa olsun anlamsız kılıyor.Keşfetmenin yeterli olacağınıda düşünmüyordum oyunda asıl amacımız o,oda yeterli değil.Tam anlamıyla fiyasko bende böyle birşey bekliyordum zaten şaşırtmadı sağolsun fakat atmosferi güzel eğer yapımcılar dediklerini gibi sözlerinde dururlarda oyunu geliştirirlerse iyi birşeyler orataya çıkabilir fakat bu ne kadar zaman alır oda tartışılır çok küçük bir grup yapıyor oyunu birkaç yıla anca adam olur oyun heralde.Umarım hızlı bir şekilde geliştirirlerde zevk almaya başlarız oyundan şu durumda oyun çok boş bir oyun şu hali ile çıkarmanın ne mantığı var anlamış değilim,oyunu yapım sürecine devam edip,içerik olarak zenginleştikten sonra çıkarmaları gerekirdi.Anlam veremedim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 14 Ağustos 2016; 18:09:01 >

• Buna benzer ücretsiz bir oyun vardı. Space bilmemne. Adı neydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımıcısı üs inşaa etme falan ekleyeceğiz diyor, o zaman güzel olur. Beni en çok rahatsız eden "bir" dönecek yerin olmaması. Öyle boşluktasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Buna benzer ücretsiz bir oyun vardı. Space bilmemne. Adı neydi?

space engine
  • herifler resmen milleti kandırdılar.
    aynı bitkileri ve hayvanları sağa sola dağıtmışlar sadece isimlerini değiştirmişler.
    onlarca farklı gemi var ama sadece tipleri farklı,her şeyleri aynı.
    güya milyontane gezegen varmış ama hepsi kopya,hatta yüzeydeki barakalar,yıkıntılar,kaza yapmış gemiler,bitkiler,hayvanlar... her şeyleri aynı. tek farkları bazısı sıcak bazısı soğuk.

hadi her şeyi geçtim, gemim yere konunca beni neden dışarı atıyor,bunu hangi ileri zekalı tasarımcı yapmış sebebi neymiş merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepinizden zekiyim

quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Buna benzer ücretsiz bir oyun vardı. Space bilmemne. Adı neydi?

space engine

Sağol hocam bari onu indireyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Arkadaşlar benm bi Sorununm var Oyunu Açamıyorum 0xc0000142 düzgün şekilde başlatılamadı çalışmayı durdurdu
    diyo 2 gündür piyasadaki legal ve illegal bütün sürümleri denedim nafile Sonuç hüsran Bütün Driver lar ve Windows bileşenleri
    önerilen ve muhtemel sebep bütün güncellmeler visual c++, net Framework vs Güncel Bunun sebebi nedir bilen bir
    arkadaş varsa lütfen cevap verebilirmi..
  • O kadar sorun atlattım çözdüm şuan 25-30 fps civarı alıyorum yüzeyde ama hissedilen 10 12 fps deli edecek bu oyun beni
  • Böyle bi sorunla karşılaştınızmı peki
  • inventory nasıl genişleticez ?
    elimizdeki itemleri satma gibi bir şansımız var mı ?
    bide binaların içinde uzaylılar var onlarla napıyoruz tam olarak ticaret felan mı ?
  • kasma ve donma sorunlarını geçtim oyunun grafikleri sizce de çok berbat değil mi ? 2008-2009 yıllarının oyunları gibi..
  • Orijinal oyun sahipleri 1.03 den sonra yeni bir patch geldi mi steam de support update diye bir yazı var.
  • bazı itemler var kutulardan çıkan mesela dagger filan çıkıyor trade commen filan yazıyor
    bu itemler ne işe yarıyor tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

bazı itemler var kutulardan çıkan mesela dagger filan çıkıyor trade commen filan yazıyor

sadece satmaya yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

bazı itemler var kutulardan çıkan mesela dagger filan çıkıyor trade commen filan yazıyor

sadece satmaya yarıyor.

nerede satabilirim peki bunları uzaydaki space station lara gidiyorum atlas card istiyor
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.