Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

Çok spoilerlık bir şey değil aslında ama genede alıytorum içine.

v1 lerin arkasında genelde suin envanterini genişleten podlar oluyor veya yüksek seviye suit geliştirmeleri. v2 ve 3 lerde warp yakıtları yapmak için gerekli malzemeleri var diyorlar ama kesin bilgi yok/spoiler]

Onlar gezegenlerdeki Atlas Debrislerden çıkıyor v1 pass istiyor.

Benim merak ettiğim Space Stationlardaki ve gezegenlerdeki traidng outpostlardaki v2 ve v3 kapılarının ardında ne olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 15 Ağustos 2016; 13:57:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radgolan

Bugün sevmeyi tekrar denedim olmuyor. Oyunu savunanlar ya HG çalışanı ya da konsol oyuncusu.
    İlk olarak oyunda farklılık yok: dnadaki adenin, timin, guanin ve sitozinin farklı comb.lar ile birleşmesi gibi her şeyin oluşumu, fakat daha kötü.
    Oblivion'la anca yarışacak grafiklere sahip fakat hala optimizasyonu kötü.
    Tüm yapacağımız şey uzayda kapitalizm miydi?

Uzayda kapitalizm de değil. Uzayda inventory space.

İnventory space oyunun bütün amacı gibi bir şey olmuş.

Explore the space for more inentory space.
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    Şu efektler silinince aslında oyunun teknolojik olarak ne kadar geri kaldığı çıkıyor ortaya. Ayıp örtmek için basmışlar efekti.
  • neuro kullanıcısına yanıt

Hazır warpceller var o kapıların arkasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bremond

Oyunu bi ben sevdim herhalde.
    Malum ortamlarda bi deneyeyim dedim 150 TL vermeden, beklediğim her şeyi yapabiliyorum açıkçası çok hoşuma gitti oyun.

Oyunun eksikleri yok demiyorum, eksikleri var fakat bunları düzeltilemeyecek şeyler değil.
    İnsanların beğenmemesinin sebebi bu tarz oyunlar normalde böyle hype yaratmazdı çünkü herkese hitap eden oyunlar değil. Keşif oyunlarının kitlesi çok büyük olmaz genelde ve yaşça büyük insanlar olur, bu oyunda ağır bir hype oluştu insanlar yeni Battlefield oyunu tarzı bir yaklaşımla yaklaştılar ve yanıldılar. Sadece keşif ve uzay tutkunu olduğum için seviyorum bu tarz oyunları, yoksa normal bir oyuncunun uzun süreli oynayacağı oyun değil.

Büyük ihtimalle satın alırım birkaç güne, beni tatmin etti.

Söylediklerine noktasından virgülüne kadar katıldığımı belirtmek istiyorum kardeşim. Özellikle bizler gibi yaşı 30 aşmış insanlar için bu tür oyunlar bulunmaz nimettir. Commodore döneminde buna benzer uzay simulasyonları vardı onlarda bile hayal ederdik grafikleri. Text tabanlı uzay simulasyonları ile büyüdük bilenler bilir. Bu ve benzer yapıda oyunlar ise bir nebze o günleri yad ettirdiğini düşünüyorum. Yani hayalimizde olana bir nebze olsun yaklaştırdı bu tür oyunlar bizleri. Özetle bu tür oyunlar herkesi kendisine bağlamaz kitlesi bellidir. Herkese hitap eden bir oyun değil malesef. O yüzden insanlar istediği şeyi bu oyunda bulamayacaklarına adım gibi eminim...

• Oyunun Steam sürümüne sahip olan ve stutter, fps drop gibi sorunlarla karşılaşan arkadaşlar experimental branch'e geçsinler. Gog'da experimental branch'e nasıl geçiliyor bilmiyorumda. Biraz önce denedim ve bir kere takılma veya fps dropla karşılaşmadım. Aşırı stabil olmuş. Public olarakta 1 hafta içinde yayınlayacaklarmış bu patchi.
  • Beyler ya 2 gündür araştırıyorum opengl hatasını çözemedim. Grafik settings'i açıp monitor ekranım olan 1366 ya 768 yaptım bu sefer de tıklayınca ani bir siyah ekran gelip hemen kayboluyor. Ne yapmam lazım. Bir bilen yardım etsin. O kadar bekledim ama oynayamıyorum
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Olay bence tamamen sandbox olmasından kaynaklanıyor. Star Citizen nasıl olacak bakalım o da az çok bunun gibi olacak ve iddialı grafiklerle geliyor. Gerçi oyun gelene kadar o grafiklerin de modası geçebilir.
  • oyunda yer çekimi sadece bize etki ediyor;

ayrıca oyunda keşif zevki falan yok, çünkü sadece 3 tür uzaylı,4-5 tane gezegen, 4-5 tür hayvan,4-5 tür bitki,4-5 tür maden var.bunları da keşfetmek 2 saat.
    yapımcı milyar tane gezegen var demiş yalan,milyar tane isim türetmiş her şey için,her şey aynı isimler farklı.
    size tavsiyem boşuna tüm gezegenleri gezmekle uğraşmayın, 20-25 gezegen dolaştım,tek farkları biri sıcak biri soğuk biri radyoaktif biri toksin. hepsi bu.
    oyunda görebileceğiniz bir kaç şeyin fotosunu çektim,her yerde bunları göreceksiniz boşa yorulmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Beyler ya 2 gündür araştırıyorum opengl hatasını çözemedim. Grafik settings'i açıp monitor ekranım olan 1366 ya 768 yaptım bu sefer de tıklayınca ani bir siyah ekran gelip hemen kayboluyor. Ne yapmam lazım. Bir bilen yardım etsin. O kadar bekledim ama oynayamıyorum

"At the moment the game crashes on CPUs without SSE 4.1/SSE 4.2 support. Visit site like cpuboss.com to check if your CPU supports those SSE versions."

Belirli işlemcilerde oyun çalışmıyormuş. İşlemcinizin SSE 4.1/SSE 4.2 desteği yoksa biraz beklemeniz gerek. Yama ile düzeltilebilmesi için.
  • quote:

Şu efektler silinince aslında oyunun teknolojik olarak ne kadar geri kaldığı çıkıyor ortaya. Ayıp örtmek için basmışlar efekti.

Effectlerin silimiş haline ait ekran görüntüsü atabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

quote:

Effectlerin silimiş haline ait ekran görüntüsü atabilirmisiniz ?

benim attıklarım da efektsiz ve en yüksek ayarda.onlara bakabilirsin.
  • Steam'de yamayı yapın sorun kalmıyor.
  • Arkadaş almış onun hesabında denedim bu kadar leş bir oyun olmaz tüm gezegenler birbirinin aynısı sadece isimleri farklı 2 saati geçirmedik ve iade etti çocuk
  • Oyun nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Springheel Jack

Oyun nasıl ?

Oynamaya bile değmez. i7 işlemcili bilgisayarda 24 fps alıyorum şaka gibi
  • Oyungezer

• Merhaba
    arkadaşlar betaya katılan amd phenom işlemci kullanan veya idda ettikleri gibi performans düzelmeleri (donma ve fps) gören varmı sse 2 ye kısmen destek verilmiş ve fizik motorundan dolayıda sse 3 istiyomuş youtube a phenom videoları düşmüş çalışıyo diyolar deneyen varsa dönüş yaparsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 16 Ağustos 2016; 0:05:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Oyunun güzei anlarından birini çektim, bunun gibi düzgün gezegenler bulmak için warp drive güçlendirip uzak yıldızlara gitmek gerekiyor.

• Oyunu bir gün boyunca oynadım. Ancak son derece sıkıcı ve tekdüzeydi. Sildim. Tamamen vakit kaybı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.