Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

bazı itemler var kutulardan çıkan mesela dagger filan çıkıyor trade commen filan yazıyor
    bu itemler ne işe yarıyor tam olarak ?

sadece satmaya yarıyor.

nerede satabilirim peki bunları uzaydaki space station lara gidiyorum atlas card istiyor
  • FirstDr3aM kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum windows 10 kullanıyorum bendede aynı sorun var iki gündür uğraşıyorum herşeyi denedim ama olmadı cozumu de yok adam gibi bu sorunu yasayanlarda tek tuk kimse bahsetmiyor bu sorundan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steinless123 S kullanıcısına yanıt
    Hello Games‘in kurucusu Sean Murray, oyuncuların daha iyi oyun deneyimi yaşamaları için birkaç önemli tavsiye verdi. Sean Murray, “İlk olarak ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin.” dedi. Ardından,”Sisteminizin oyunun minimum gereksinimlerini karşılayabileceğinden emin olun.” diye de ekledi. Sean Murray, kendi resmi Twitter sayfasından ise AMD’nin eski Phenom işlemcilerini oyuna uygun hale getirmekle meşgul olduklarını belirtti.

Oyunun Steam destek sayfasına baktığımızdaysa ihtiyacı olan herkese desteğin sağlanacağı ve geri bildirimde bulunulacağından bahsediliyor. Oyundaki hataların düzeltilmesi içinse Hello Games‘in içerisinde özel bir ekip de çalışmaya başladı. Sonuç olarak her yeni çıkan oyun gibi No Man’s Sky da biraz problemli. Ancak zamanla bu problemlerin giderilip oyunun çok daha iyi hale geleceğini düşünüyoruz.

Sean Murray ‏@NoMansSky · 13 Ağu

It's been a very long night, a lot of the team are still here though! We are currently testing fixes for older AMD Phenom CPUs + more :)

Anlaşıldı Sorunun Sebebi Benm İşlemci Phenom ıı x4 ya bu nasıl bir kafadır ki amd nin en çok tutulan serilerinden bi işlemciyi es geçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 15 Ağustos 2016; 0:02:07 >

• FirstDr3aM kullanıcısına yanıt
    Son çıkan patch i denedin mi ?
  • quote:

quote:

quote:

bazı itemler var kutulardan çıkan mesela dagger filan çıkıyor trade commen filan yazıyor
    bu itemler ne işe yarıyor tam olarak ?

sadece satmaya yarıyor.

nerede satabilirim peki bunları uzaydaki space station lara gidiyorum atlas card istiyor

öteki odaya git,satış yeri kitli değil.
  • oyunu oynayan kaldı mı bilmiyorum ama bi sorum var,
    atlas görevini takip ediyorum sürekli taş veriyor,bunu sonu var mı?
    öklit galaksisinden çıkabilen oldu mu,veya başka galaksi var mı?
  • oyunu iade etmiştim bu gün geri aldım sırf bidaha deneyim patch gelmiştir diye nafile adam 13 ünde phenom işlemcilere destek için fix
    yapıyoruz demiş inşallah gelir iade ettim daha da almam 15 dk önce kabul oldu iade gog takılırım çünkü phenom gibi efsane bir
    işlemciyi nasıl görmezden gelirler nasıl bir kafa nasıl bi pervasızlık resmen hakaret ediyorlar oyunculara..
  • quote:

oyunu oynayan kaldı mı bilmiyorum ama bi sorum var,
    atlas görevini takip ediyorum sürekli taş veriyor,bunu sonu var mı?
    öklit galaksisinden çıkabilen oldu mu,veya başka galaksi var mı?

Öklit galaksisi hakkında bilgi yazıcam ama oyunu kendin keşfederek oynamak istiyorsan açma.

Görevlerle ilerledikce o galaxy den çıkıyorsun ve oyun baştan başlıyor gemi tamirine kadar. New game plus gibi.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    1- Kendi envanterini geliştirmek için exosuit upgradeleri var pod halinde gezegenlerde duruyor. Onlara denk gelip genişleteceksin. Ya da uzay istasyonlarında atlas pass ile girilen odalarda yine exo upgradeleri oluyor. Gemiyi genişletmek içinse ya outpostlarda, istasyonlardaki diğer kaşiflerle konuşup unit ile gemilerini satın alabilirsin yada transmission takip edip düşmüş gemileri bulup tamir edip kendine alabilirsin. Multi-toolunun slotunu arttırmak içinse ya yakın olduğun ırktaki uzaylılarla konuşacaksın bazen yeni multi-toollar veriyolar yada outpostlarda falan satın alınmalık duvarda duruyorlar oradan alabilirsin.

2- Elindeki itemleri gezegenlerdeki outpostlarda, trade centerlarda yada uzaya çıkıp uzay istasyonlarındaki Galactic Trade Network'e satabilirsin.

3- Binaların içlerindeki uzaylılarla konuşmak sana o ırkla münasebetini geliştirebilir, sana daha iyi upgrade edilmiş multi-toollar verebilirler yada onların diliyle ilgili sözcükler öğretebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 15 Ağustos 2016; 2:23:18 >

• KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam yarin deniycem bunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sevmeyi tekrar denedim olmuyor. Oyunu savunanlar ya HG çalışanı ya da konsol oyuncusu.
    İlk olarak oyunda farklılık yok: dnadaki adenin, timin, guanin ve sitozinin farklı comb.lar ile birleşmesi gibi her şeyin oluşumu, fakat daha kötü.
    Oblivion'la anca yarışacak grafiklere sahip fakat hala optimizasyonu kötü.
    Tüm yapacağımız şey uzayda kapitalizm miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 15 Ağustos 2016; 2:54:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman kaybı indie bi oyun. Medya tarafından çok şişirildi. Böyle olacağı belliydi agalar. Çok da şeetmemek lazım.
  • Para kasmanın en verimli yolu herhalde venom sac farmlamak. Venom sac bulunan bir gezegende toplayacaklarınızı satacağınız bir mekana gemiyi bırakın. Etraftaki venom sac'leri toplayıp satın. 2-3 tane topladıktan sonra direkt sentinel seviyesi 3 yıldıza çıkıyor lazerli zibidiyi öldürüp peşinizde en az 1 drone kalacak şekilde hepsini temizleyin. Drone sizi takip edeceğinden 3. seviye resetlenmemiş olur ve yeni düşman spawnlanmadan toplamaya devam edersiniz. 1-2 dakika içinde sentinel seviyesi 4'e yükselecek büyük bir sentinel gelecek onu da öldürdükten sonra sentinel seviyesi 5'te kilitli kalacak. Bu noktadan itibaren hiç sentinel gelmeyecek. Rahatça istediğiniz kadar venom sac toplayıp satabilirsiniz. En son işiniz bittiğinde gezegeni 1-2 saniyeliğine terkedip tekrar atmosfere dönün spawnlanacak düşman gemileri despawn olacak ve sentinel seviyesi resetlenecek. 20 venom orb 516k-540k civarı satılıyor. Diğer orblara kıyasla bulması çok daha kolay, uzaktan toplanabiliyor ve sayıları diğerlerine göre fazla. Para kasmak için herhalde şuan en iyi yol bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 15 Ağustos 2016; 6:25:25 >

• Oyunu bi ben sevdim herhalde.
    Malum ortamlarda bi deneyeyim dedim 150 TL vermeden, beklediğim her şeyi yapabiliyorum açıkçası çok hoşuma gitti oyun.

Oyunun eksikleri yok demiyorum, eksikleri var fakat bunları düzeltilemeyecek şeyler değil.
    İnsanların beğenmemesinin sebebi bu tarz oyunlar normalde böyle hype yaratmazdı çünkü herkese hitap eden oyunlar değil. Keşif oyunlarının kitlesi çok büyük olmaz genelde ve yaşça büyük insanlar olur, bu oyunda ağır bir hype oluştu insanlar yeni Battlefield oyunu tarzı bir yaklaşımla yaklaştılar ve yanıldılar. Sadece keşif ve uzay tutkunu olduğum için seviyorum bu tarz oyunları, yoksa normal bir oyuncunun uzun süreli oynayacağı oyun değil.

Büyük ihtimalle satın alırım birkaç güne, beni tatmin etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremond -- 15 Ağustos 2016; 7:59:19 >
  • Şu "Hype" kelimesi de yeni moda oldu. Herkez ağız birliği etmişcesine artık nereden öğrendilerse Bir "Hype" tutturmuşuz gidiyor.

2si1 de Mesut Bey kullanmaya başlamış zırt pırt, youtube da video inceleme çeken bizim Türkler kullanıyor, forumdakiler kullanıyor.

Allah akıl fikir versin.
  • Bremond B kullanıcısına yanıt
    Bu beklentiyi birazda Sony bilinçli yarattı açıkçası. Herkese hitap etmeyeceği çok belli bir oyuna bu kadar reklam yapmak, para dökmek, mainstream hale getirmek iyi sonuçlar doğurmuyor. Satışlardan memnunlardır gerçi de kullanıcı yorumları kısmında negatif bir etkisi olduğu açık. Ek olarak oyunun arcade yönünün yüksek tutulmasıda mainstream bir oyun olması için tuz biber oldu. Yani şimdi Star Citizen yada Elite kadar detaylı bir simülasyon olsaydı eminim çok kişi bu oyuna yaklaşmayacaktı. Hatta Sony bile bu kadar reklamını yapmayabilirdi. Ben severek oynuyorum 25 saati devirdim açıkçası ama türle alakası olmayan, gereksiz hype olan arkadaşlara üzülüyorum biraz. Çünkü daha önce görmedikleri, oynamadıkları bir konsept. Elite 2014'te çıktı yanlış hatırlamıyorsam, çıkışından itibaren 2 yıl geçti hala belki bu oyun kadar içeriği vardır yani. Ama mainstream olmadığından böyle topa tutulmadı. Çünkü türü seven adamlar oynadı sadece. Bu tür oyunlara nasıl eleştiri yapılacağını bilen insanlar oynadı. Bir oyunu eleştirmeden önce aynı türde diğer oyunlara bakılıp ne başarılmış onu görmek lazım, ondan sonra o oyuna eleştiriniz daha sağlıklı olur. Millet bir standart survival fps vari tutumlarla eleştirirlerse bu iş yürümez. Bu oyunun amacı o değil çünkü.

• oyunu malum yerden crekli gog kopyasını indirim ve begendim
    şimdi steam versiyonu satın alsam,eski oyundaki saveleri aktarmanın yolu var mı?
  • Arkadaşlar Atlas Pass v2 ve v3 kapılarının arkasında ne var?

Birisi spoiler olarak cevap verirse ya da pm atarsa sevinirim.
  • Oyundaki iğrenç ignette, scanlines, fake-chromatic aberration efektlerinden kurtulmak için;

https://cdn.discordapp.com/attachments/214374546562744320/214558068694843402/ChromaticNew.pak
    KURULUM
    1-indirdiğiniz dosyanın ismini Z.pak yapın.
    2-No Man's Sky\GAMEDATA\SHADERCACHE klasörünü silin.
    3- Z.pak dosyasını No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS klasörünün içine koyun.

İyi oyunlar

• neuro kullanıcısına yanıt
    Çok spoilerlık bir şey değil aslında ama genede alıytorum içine.

v1 lerin arkasında genelde suin envanterini genişleten podlar oluyor veya yüksek seviye suit geliştirmeleri. v2 ve 3 lerde warp yakıtları yapmak için gerekli malzemeleri var diyorlar ama kesin bilgi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 15 Ağustos 2016; 14:35:41 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.