Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

yer yüzünde istasyonlar var, anten gibi birşey var, onun üzerinden save oluyor.

Fark ettim hocam şimdi bu uzaylı istasyonlarını yanında genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertok67 S kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardşm iade kabul edildi ben böyle ilk günden kırılamaz nede olsa tam olmasada bi online alt yapı var diyodum oyun drm free çıktı resmen dolandırılmaya çalışıldık ne deyim ps4 kullananlara geçmiş olsun bunu samimiyetle söylüyorum sonny gibi bi firmanın böyle bi pervasızlığı masıl kabul ettiğine inanamıyorum tek tatmin edici cevap oyun çeşitliliği olmaması bence. Bizi kandıran ve güvendirende bu tavrı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 13 Ağustos 2016; 14:22:43 >
  • Beyler yardım edin çıldırıcam gog sürümümde açılırken hello games logosu gelip kapanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150Tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezegenlerde büyük şehirler yok mu insanların yaşadığı? Bir kaç gezegen gezdim hepsinde gözcüler var 1-2 outpost öyle.

Optimizasyon sorunlarını söylemiyorum bile ayrıca ultra ayarlarda oyun çamur gibi gözüküyor bug mı var ne

Su tabancası ile mi takılıcaz sürekli başka tüfek gibi silah gören var mı

Konsept güzel ama bilmem kaç kentrilton gezegen koyacağına bin tane içeriği dolu gezegen koysalardı keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 13 Ağustos 2016; 15:14:58 >
  • Almadık 150 lira kardayiz,

• Aşağıdaki video da ki gibi olsa 150 değil 250 bile verilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 13 Ağustos 2016; 14:44:55 >
  • Bu sentinel saçmalığı ne bilmiyorum oyunda adam akıllı akıllı yaşam formuna denk gelemezken kim gezegen gezegen gezip sentinel bıraktı

• Ya iyi hoş da o texture'lar nedir öyle abi. Yani tamam çok iyi grafikler beklemiyoruz ama oyun sanki 2008'den çıkagelmiş. En azından gezegenlerin zeminini biraz kaliteli texturelarla kaplasalardı. Ayriyetten her gezegende yaşam-bitki-canlı olması da pek cezbetmiyor. Renk paleti desen çok cicili bicili.

Uzayda yol alırken manzarayı seyretmek sanırım bu oyunun en güzel yanı. Onun dışında craft ve loot sistemi idare eder diyebilirim.

Bu oyun modlanabilirse güzel şeyler ortaya çıkar.
  • Yahu yarim saat oynayip oyun hakkinda ahkam kesenlere nasil guluyorum.

Yaklasik bir 7-8 saat oynadim, daha yildizlar arasi seyehat yapmamis, Atlas in ne oldugunu bilmeyen, Atlas'a henuz erisememis uyelerin yorumlari tek kelime ile komedi. Hayir anlamiyorsunuz, bari yorum yapmayin. Ha oyun teknik manada sıkıntılı mi evet sıkıntılı. Ama bende su ana kadar sadece bir defa oyundan atti. Eski surum bir vc resist yüklemeyi oneriyorlardi, yaptim oyun direk 30 fps den 50 60 fps lere cikti. Yag gibi akiyor deyim yerindeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 13 Ağustos 2016; 15:31:55 >
  • İlk başlangıçta dolaştık bir dünya bulduk lazım olan malzemeleri kalktık üsse gidiliyor ya gittik orada yaratık çıkmadı karşıma(videolardan izlediğim kadarıyla).atlaspass diyor yok her halde bende o. Birşey mi unuttum bir yerde.

• Gt 840m ile oynamayi ümit etmistim :(

• Tam olarak ne yaptın kardeşim anlatsana eski sürüm derken neyi yükledin bende vc++ 2013 var aynı zamanda 2010 da var anlatırsan sevinirim.
  • Hocam reddit te var, biraz arastirirsaniz bulursunuz. Benim pc su an mesgul, telefondan yardimci olamayacagim maalesef...

• dandik 2d dövüş oyunlarının bile boyutu bu oyundan fazla ederi en fazla 30 tl olan bir oyun.

terraria & starbound & spore ın karışımı gibi ve multisi olan bir oyun olsa 150 tl verilirdi.
  • Oyundaki FOV berbat. Onu bile becerememişler.
  • Çıkmadan önce patlayacak demiştim ama beni yanılttı. Bu kadar büyük patlayacağını tahmin etmemiştim açıkçası.

Beklentiyi karşılamadı, optimizasyonu REZALET!, fiyatı kooooomik ve birde erteledilerdi bunlar oyunu dimi? Hatta E3'e de katılmamışlardı oyunu daha iyi yapmak için katılmadık falan dediler. Gülüp geçiyorum ve kendilerine kolay gelsin diyorum.
  • Harddiske çok yükleniyor oyun.
  • Elite dangerous falan bilmeyen ve oynamayan bu oyunu açarsa tabi kötüler :) Oyun uzayda ticaret oyunu,bunun kapsamlısı E.D . Bu birazdaha görsel şova dönüşmüş . Ben bunun yerine e.d oynarım uzayda kaçak keserim insan daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Yahu yarim saat oynayip oyun hakkinda ahkam kesenlere nasil guluyorum.

Yaklasik bir 7-8 saat oynadim, daha yildizlar arasi seyehat yapmamis, Atlas in ne oldugunu bilmeyen, Atlas'a henuz erisememis uyelerin yorumlari tek kelime ile komedi. Hayir anlamiyorsunuz, bari yorum yapmayin. Ha oyun teknik manada sıkıntılı mi evet sıkıntılı. Ama bende su ana kadar sadece bir defa oyundan atti. Eski surum bir vc resist yüklemeyi oneriyorlardi, yaptim oyun direk 30 fps den 50 60 fps lere cikti. Yag gibi akiyor deyim yerindeyse.

Seyahat* türkçene selamlar.

Atlası da keşfetsen zeusu da bulsan kratosla da kanka olsan nirvanaya da ulaşsan oyunun ne olduğu ortada işte pre order verip oyunu nasıl savunacağını şaşıracağına diğer forum üyeleri gibi aldatıldığını kabul edip egonu biraz az beslesen nasıl olur acaba homerın kelinin arkasına yazı yazan kardeş.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.