Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
864
Cevap
21
Favori
31.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimde harika olduğu söylenemez kısaca google çeviriden performans sorunları yüzünden iade etmek istiyorum yazsan sıkıntı olmaz heralde i want a refund for poor performance, game is unplayable falan yaz anlar adam kabul etmezse de reddit konusunu atarsın bunları kabul etmişsiniz falan diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 28 Ağustos 2016; 19:07:59 >
  • andelip kullanıcısına yanıt
    Bu tarz hatalar en baba oyun firmalarının oyunlarında da oluyor. Bknz; Ubisoft.
    Bu kadar da gömmeyin oyunu. Içerik olarak tamam boş olabilir ama grafiksel olarak böyle şeyler olabilir. Bağımsız bir yapımcı oyunu sonuçta.
    Dedikleri gibi dlcler ücretsiz gelir ve oyun gelişirse o zaman konuşalım bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de 2 saat ve daha az süre oyunu oynayanlar aldiklari oyunları iade edebiliyorlardı No Man's Sky için bu kural esnetilmis ve daha uzun sure oynayanlar içinde iade kabul ediliyormuş

http://fraghero.com/steam-is-now-refunding-no-mans-sky-players-even-if-they-have-played-for-more-than-2-hours

• yazar11 kullanıcısına yanıt
    Firmanın ubisoft veya başkası olması bizi aldatmasına izin vermez.bu paylaşımları sırf bu hello games denen sahtekarlar için paylaşım gereği duydum ve gram vicdanım sizlamadi.ortada cidiid bir aldatmaca mevcut.bunun hesabını vermeli bunun gibi ukala firmalar.evet bundan daha beterini ubisoft ve activision gibi firmalarda yapıyor ve bizde gerekli karşılıgi elimizden geldiğince yapıyoruz.iade,dalga geçen paylaşılmlar vs gibi.cunku bizde bunlara verdiğimiz paraları alın terimizle kazanıyoruz.hukuki bir ortamda aramak isterim ama sanırım su an mahkemeler bu kadar gelişmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda gemi almak için gezegen gezegen gezmeye gerek yok. asteriodlerden çıkan copper iridyum gibi madenleri satıp 2-3 saate 2 milyon para yaptım. Daha iyisi mağaralarda çıkan küpleri toplayıp satınca paraya ihtiyaç kalmıyor. 10 tanesi 250 bin civarı ediyor daha da fazla olabilir.

oyun 5-6 saatte anlamsızlaştı..

• Ulan Sean Murray ne adamsın be bütün dünyayı trolledin.Oyun tarihinde en çok refund yiyen oyun olarak tarihe geçmiştir herhalde artık.Böyle büyük çapta bir dolandırıcılığı yapmak her yiğidin harcı değil gerçi.Neyse bende kendi çapımda bir trollük yapıcam oyunu alıp negative review bırakıp geri iade edicem.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Çıkan haberlerden sonra iade talepleri patlamış olsa ki adamlar özel yazı koymuşlar, e yuh!
  • oyun divisiondan daha hızlı unutuldu. yazık.
  • No mans sky icin 2 eylulde bir update gelmis.bir faydasi oldu mu acaba? Deneyimleyen var mi?

• update 4 ile deneyen varsa yorum alıntılasın pls
  • Update 50 den sonra ancak bakar forumdaşlar
  • Şu oyunu hiç mi beğenen yok acaba? Çok ilgimi çekmişti ve hala tutar bir yerini arıyorum ama umut yok gibi..

• Oyunun reklamı iyi yapıldı. Çıktığı gibi daldı millet. Hatta ilk çıktığı gün ekip lideri Sean Murray sürekli Tweet atıyordu "Wuhuu ne kadar da fazla insan oynuyor böyle?!?" falan diye. Ama sonra ne oldu? İnsanlar o kadar reklamı yapılan "sınırsız & devasa & uçsuz bucaksız" dünyaların boş olduğunu gördüler. Fikir iyi ama uygulamada çöp maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius Julius -- 12 Ekim 2016; 23:34:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayginDogan

Şu oyunu hiç mi beğenen yok acaba? Çok ilgimi çekmişti ve hala tutar bir yerini arıyorum ama umut yok gibi..

Valla hocam ben malum yerlerden edinip denedim. Satın almayı kesinlikle düşünmedim . Haa ama humblle da 1 dolarlık paketin içinde alırım. Tabi yanında 1-2 güzel eski oyunlardan verirlerse yoksa olmaz
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Son yılların en balon oyunu. Steam de dibe vurmaya devam ediyor.

• Daha bedava vermeye başlamadılar mı bu oyunu.

• Bence bu oyun milleti programcılığa teşvik etmek amacıyla yapılmış.Birkaç programlama dilini iyi seviyede öğrendikten sonra sizde ortaya böyle bir şaheser çıkarabilirsiniz millette balıklama atlar.Ve hoop milyoner oldunuz.Hadi daha küçük çaplı bir oyun yapıp birkaç bin yüz dolar kazandınız diyelim o da olumlu Korkmanıza gerek yok oyun endüstrisinde illegal diye bir şey yok istediğiniz gibi false-advertising yapıp tek ayak üstünde 100 tane yalan söyleyebilirsiniz.Çok ilginç millet sizin yaptığınız bu dolandırıcılığı bile savunur.Ez money ez life sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 17 Kasım 2016; 18:6:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.