Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Video çok özendirdi yaa..
    Güzel olacak gibi. Keşfetme duygusu için bile yeter.. Var mı psn kardeşi olmak isteyen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay videolarını izledim atmosferi ruhsuz, grafikleri beş para etmez göya en buyuk open world oyun diyorlar bomboş gezegende gez dur aşırı itici bir oyun kuruş para vermem inşallah patlar satış yapamaz o 2000$ veren gerizekalıya da selam olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı oyun xbox a çıkmıyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gameplay videolarını izledim atmosferi ruhsuz, grafikleri beş para etmez göya en buyuk open world oyun diyorlar bomboş gezegende gez dur aşırı itici bir oyun kuruş para vermem inşallah patlar satış yapamaz o 2000$ veren gerizekalıya da selam olsun.

Xbox'a çıksaydı GOTY'di ama dimi
  • quote:

Gameplay videolarını izledim atmosferi ruhsuz, grafikleri beş para etmez göya en buyuk open world oyun diyorlar bomboş gezegende gez dur aşırı itici bir oyun kuruş para vermem inşallah patlar satış yapamaz o 2000$ veren gerizekalıya da selam olsun.

Koydurma simdi bana buraya bitirip 1000 ledigin xbox oyunlarini. Smurfs 2 binlemis biri olarak hic bir oyuna cop diyemezsin sen...

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Anlaşıldı oyun xbox a çıkmıyor sanırım

Bu oyun Xbox One'a gelsin eğer oynarsam en adi şerefsiz fan benim zaten Microsoft da bu oyunun ne kadar çöp olacağını anlamış olacak ki XO'a gelmiyor şükür ki.

• quote:

quote:

Bu oyun Xbox One'a gelsin eğer oynarsam en adi şerefsiz fan benim zaten Microsoft da bu oyunun ne kadar çöp olacağını anlamış olacak ki XO'a gelmiyor şükür ki.

PC de oynarsın sıkıntı etme

• Gereksiz gelmiş yine.

• Oyunda bir senaryo var mı yoksa uzayda geçen bir minecraft mi sadece.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Burak seni ps tarafinda gormeye ben hala alisamadim don xbox i savunmaya. Tamam ps oyna ama xbox i savun boylr yabanclik cekiyorum

• Nınja N kullanıcısına yanıt
    Yazılmış yorumlar sizi fikir sahibi yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Burak seni ps tarafinda gormeye ben hala alisamadim don xbox i savunmaya. Tamam ps oyna ama xbox i savun boylr yabanclik cekiyorum

Savunulacak yani kaldi mi ki

• Oyun gelsin artık ağa ya valla bekle bekle bi hal olduk
  • Böyle gereksizleri anlamış değilim? Cok mu hoşunuza gidiyor 7/24 küfür yemek...
    Yaw he he Xbox çok iyi, onun oyunları taa bi küsel..

• quote:

quote:

sanki oyun şahsına küfür yağdırmış :D ne bu kin nefret bi sakin ol kardeşim bi derin nefes al rahatla.
  • Türkçe olsa iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Oyunda bir senaryo var mı yoksa uzayda geçen bir minecraft mi sadece.

Aslına bakarsan yapan adamlar dışında nasıl bir şey olduğunu pek de bilen yok. Zamanında şöyle bir açıklamaları vardı, "Etkileyici bir single player olacak; ancak beklentiniz gezegenlerde gezdiğiniz shooter sci-fi oyunu ise gidin Destiny oynayın, biz öyle bir şey yapmıyoruz." Kabaca keşfetme ve hayatta kalma üzerine bir oyun, bunları yaparken de arka planda bir hikaye anlatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Oyunda bir senaryo var mı yoksa uzayda geçen bir minecraft mi sadece.

Aslına bakarsan yapan adamlar dışında nasıl bir şey olduğunu pek de bilen yok. Zamanında şöyle bir açıklamaları vardı, "Etkileyici bir single player olacak; ancak beklentiniz gezegenlerde gezdiğiniz shooter sci-fi oyunu ise gidin Destiny oynayın, biz öyle bir şey yapmıyoruz." Kabaca keşfetme ve hayatta kalma üzerine bir oyun, bunları yaparken de arka planda bir hikaye anlatacak.

En spoilersız şekilde şöyle bir katkı yapabilirim bu yoruma oyunun sunduğu "özel" içerikler keşfettiğiniz gezegenin merkezine gidebilmenize bağlı eğer o maceraya atılmaya sabrınız ve vaktiniz varsa şaşıracağınız asıl içerikler gezegenlerin merkez bölgelerinde diyor yapımcılar.

4:09

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Balıklarla da konuşabiliyor muyuz?
  • amazondan pre order verdim indirimlerle 32$ a geldi bakalım nasıl oyun olacak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.