Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

satıcı amazon olacak hocam

Siz kutulu versiyondan mi bahsediyorsunuz? Ben orada dijital versiyonu var onu Turkiyeye satmiyorlar dedim.

napıcan hocam dijital al kutulu keyfine bak :D

Dijitalde kardeslik yapiyorsun. Kutulu alacak kadar zengin degilim malesef. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah44 kullanıcısına yanıt
    Öyle evet ama benim anlatmak istediğim hani bilmeyen olur Tr Psn'de kullanmak ister ama olmaz onun için bilgilendireyim dedim yinede :)

En iyisi dostum.

• Cuma günü depoya gelecek diye muhabbet var, akşam üstü akarız.
  • Oyun güzel dursa da bu ayki önceliğim Deus Ex, incelemeleri bekleyelim bakalım çok iyi çıkarsa beklemeden alırım.

• Stok bilgisi öğrendiğinde haber verirsen sevinirim.

• Elin titremeyecek mi şu zaman kaybı oyuna para verırken?

• quote:

Orijinalden alıntı: Borgess

Balıklarla da konuşabiliyor muyuz?

Sürekli gece ve yağmurlu olan bir gezegen keşfedersem Batfleck koyacağım adını.
  • valla nasıl bir oyun çıkacak karşımızsa tam emin değiliz bence önsipariş falan yapmayın daha doğrusu yapmamışsınızdır umarım çünkü tam olarak nasıl bir oyun olacağını kimse bilmiyor adamlardan başka.Bütün oyun boyunca sağa sola uçup dolaşacaz mı?Bu mu oyun?Malzemeler,maden toplama,yiyecekler, temel ihtiyaç unsurları,geminin yakıtı,gezegende yakıt arama,değişik yaşam formu bulup inceleme gibi şeyler var mı?Yoksa dolaş dur mu?
  • quote:

valla nasıl bir oyun çıkacak karşımızsa tam emin değiliz bence önsipariş falan yapmayın daha doğrusu yapmamışsınızdır umarım çünkü tam olarak nasıl bir oyun olacağını kimse bilmiyor adamlardan başka.Bütün oyun boyunca sağa sola uçup dolaşacaz mı?Bu mu oyun?Malzemeler,maden toplama,yiyecekler, temel ihtiyaç unsurları,geminin yakıtı,gezegende yakıt arama,değişik yaşam formu bulup inceleme gibi şeyler var mı?Yoksa dolaş dur mu?

Oyunda sadece gezegen gezip fotoğraf çekiyoruz hala oyunun bundan ibaret olduğunu sanan varsa hiç araştırmıyor demektir.

Crafting oyundaki en önemli unsur öyle elinizi kolunuzu sallayarak -150 derece sıcaklığı bulunan bir gezegende dolaşamıyorsunuz bunun için gerekli bir gear var o gearı üretmek içinde yine başka gezegenleri gezip farklı elementler toplamak gerekiyor.Her gezegende farklı yaşam formları var yukarıda paylaştığım videoya bakabilirsiniz.Warp için yakıt aramak,para edecek mineralleri toplayıp trade yapan yerlerde satmak hatta bir gezegende ortalığı fazla yıkıp dökmeye başlarsanız Sentinel deninel güvenliklerle savaşmak gibi unsurlar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

valla nasıl bir oyun çıkacak karşımızsa tam emin değiliz bence önsipariş falan yapmayın daha doğrusu yapmamışsınızdır umarım çünkü tam olarak nasıl bir oyun olacağını kimse bilmiyor adamlardan başka.Bütün oyun boyunca sağa sola uçup dolaşacaz mı?Bu mu oyun?Malzemeler,maden toplama,yiyecekler, temel ihtiyaç unsurları,geminin yakıtı,gezegende yakıt arama,değişik yaşam formu bulup inceleme gibi şeyler var mı?Yoksa dolaş dur mu?

Oyunda sadece gezegen gezip fotoğraf çekiyoruz hala oyunun bundan ibaret olduğunu sanan varsa hiç araştırmıyor demektir.

Crafting oyundaki en önemli unsur öyle elinizi kolunuzu sallayarak -150 derece sıcaklığı bulunan bir gezegende dolaşamıyorsunuz bunun için gerekli bir gear var o gearı üretmek içinde yine başka gezegenleri gezip farklı elementler toplamak gerekiyor.Her gezegende farklı yaşam formları var yukarıda paylaştığım videoya bakabilirsiniz.Warp için yakıt aramak,para edecek mineralleri toplayıp trade yapan yerlerde satmak hatta bir gezegende ortalığı fazla yıkıp dökmeye başlarsanız Sentinel deninel güvenliklerle savaşmak gibi unsurlar mevcut.

hm yok oyun hakkında araştırma yapmadım zaten sadece sağdan soldan duyduğum şeylerle yazdım mesajımı.O zaman oyunda silahlı kapışmalarda yani aksiyon falan da var değil mi?ve gerçekten sınırsız sayıda mı gezegen var

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Craft bu oyunun olmazsa olmazı. Uzayda savaş var. 3 sınıf olacak ve bunlar; Fighter,Adventurer ve Trader olmak üzere 3 sınıfımız var. Ticaret yapabileceksiniz,Ticaret yapanlara saldırıp taşıdıkları malzemeleri çalıp öyle gelısebıleceksınız ya da legal yol ile mining yapıp elementler bulup onları satıp kendinizi gelıstırebıleceksınız tabı bunlar oyuna nasıl yedırılecek bunu oyun çıktığında göreceğiz.

• Oyunu alan meşhur eleman canlı yayında.

https://www.twitch.tv/daymeeuhn
  • Oyunu bitirme süresi 30 saat civarıymış ama her yeri keşfetmek 100-200 saat arası sürer sanırım. Kimse Uncharted gibi hemen oynayıp bitireyim havasına girmez herhalde. Ben oyunun farklılığı ve vaad ettiği dünyayı çok iyi buldum ve ön sipariş verdim ama bu oyunu bile Witcher ile kıyaslayacak insanlar olacaktır yine, takmayın bunu. Oyunu karşılaştırabileceğimiz bir başka oyun yok bildiğim kadarıyla. O yüzden ayrıca değerlendirmek gerek.
    Oyunu bitirme süresi 30 saat değil. Yani oynayan eleman 30 saatte bitirmiş o da bir açık sayesinde. Aslında daha uzun surelı bir oyun. Bakalım bir güncelleme falan alacak mı bunun için yoksa 30 saat bence az. Oyundaki gezegenleri ve herşeyi kesfetmek insan ömrüne sığmayacak diyorlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 2 Ağustos 2016; 11:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Oyunu bitirme süresi 30 saat değil. Yani oynayan eleman 30 saatte bitirmiş o da bir açık sayesinde. Aslında daha uzun surelı bir oyun. Bakalım bir güncelleme falan alacak mı bunun için yoksa 30 saat bence az. Oyundaki gezegenleri ve herşeyi kesfetmek insan ömrüne sığmayacak diyorlar. :)

Doğrudur. Zaten Haziran 21'deki haliyle bitirmiş. 2 ay geçti şimdiye birçok açık ve bug'ı halletmişlerdir. Ben o elemanın yalancısıyım. :)
    Aynen ben de reddit yalancısıyım. Kaldı 8 gün göreceğiz bakalım nasıl olmuş. Sen nereden aldın us psn mi?

• Ben Rusya Psn'den aldım. 165 TL'ye geldi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.