Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yaklaşık 1-2 saate yakın 2000 dolar veren kişinin yayınını izledim twitchte, arkadaş oyunda paso gezegen gezip yaratıkları keşfetti o kadar başka hiçbirşey yokki oyunda ne normal adamlarla bir savaş ya da uzaylılarla ne de görev odaklı olaylar vardı beni aşırı baydı oyun, bu salak bunun için mi oyuna 2000tl dolar vermiş dedim kendi kendime, gezegene git yaratığı zoomla diğer gezegene git o yaratığı zoomla bilgi edin bunu yaptı sadece koca oyunda.

Edit: Oyunu alan eleman bu parayı verdiğine pişman olduğunu söylemiş daha sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Ağustos 2016; 13:10:46 >
  • Bağımsız bir stüdyonun oyunu olmasına rağmen 60 dolardan çıkmasına anlam veremiyorum bana kalırsa fiyatını hak eden bir oyun değil.
    20 dolar civarında olsaydı alınıp şans verilebilirdi ancak şuan için bence fiyatı oldukça yüksek zaten izlediğim videolardan bana pek hitap etmediğini hissettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    ilk başta iyi gelirim var,hobilere para harcamayı seviyorum diyordu. Bir de o elemanı izliyorum sadece gezegende bir yerleri patlatıp hayvan tarıyordu başka hiçbir şey yapmadığı için öyle gelmiş olabilir zaten bitirdi o herif oyunu. Açığını bulup hiç trade yapan uzay araçlarına falan saldırdığını görmedim ben. İncelemeler çıkınca ak-kara belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 2 Ağustos 2016; 14:14:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemeler de sağlıklı olmayacak ki, bu tip oynadıkça bir şeylerin öğrenildiği, keşfedildiği oyunlar aslında çok şansız yapımlar. Şimdi her sitenin incelemeyi yayınlamak için belirlediği kısıtlı bir süresi var, oynayan kişi ya da kişiler de kendilerine verilen süre içerisinde oyunu oynayıp değerlendirme yapıyor. O yüzden oyun çıktıktan bir, iki gün sonra ki incelemelerin hiçbiri sağlıklı olmayacak, muhtemelen birçok site yayınladığı incelemeyi güncelleyecek IGN bunu çok yapmıştır. Bununla beraber oyunda 5,10 saat vakit geçirip yorum yapanların bilgileri de sağlıklı olmayacak. Oyunu alan o eleman mesela 30 saatte bitirdiği halde, ki aslında oyundaki bir çeşit açığı kullandı ve üstelik gezip tozmaktan başka bir şey de yapmamış biri ve 30 saat vakit geçirmiş olmasına rağmen onun dahi bilmediği şeyler var. Tek bir şeyden eminim yalnız, kimileri efsane oyun diyecek kimileri çöp, ortası olmayacak bu oyun için.

• aldık bakalım bekliyoz
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle katılıyorum ancak en azından hiçbir bilgi sahibi olmayan oyunu sadece "gezegende gezip,hayvan keşfetme" zannedenlere en azından bir fikir verebilir. Yoksa böyle bir oyun 30 saat zevkli olur sonrası bayağı sıkıcıdır belli olmaz dediğiniz gibi. Oyunu alan eleman açık mı diyelim ne diyelim bilmiyorum onu kullanıp merkeze gitmekten başka bir şey yapmamış ki onun sayesinde bile 30 saatte gidebilmiş diye okumuştum. O elemanı en son izlediğimde gezegende aval aval dolaşıyordu ya da ben denk gelmedim başka bir şeye. Ancak herşeye rağmen oyun bana göre bir ilk olup alınmaya değer bir oyundur. He fiyatını ne kadar hakeder bilemem.

• Oyunun son sürüm olup olmadığı da belli değil.

İnşallah Elite Dangerous gibi olmaz az önce iade ettim oyunu. Oyun ilk başta güzel ama,nereye kadar? Gezegenlere inme geldi denildi atmosfersiz gezegenler.

Onun için de Season Pass 3 alacaksın 100 tlye. Ha bir de onda da bekleyeceksin fps modu tamamlanacak sonra çıkacak. Elite daha geliştirilme aşamasında.

Star Citizen gibi yapsalarmış keşke diyorum hala. Fakat bu adamların açgözlülüğünden mi bilmiyorum herşeyden para alacaklar.

Yorumlar olumsuz olunca da. 2 saatten fazlaya çıkmadım.

X3 serisi en iyisi muhtemelen şimdilik.

No Man's Sky'dan ümidim var.

Adamlar uzaylıların dilini bile yapmışlar yahu
  • Yok abi iç sesimi dinledim ve bu oyunu day 1 almamaya karar verdim bir güç bana uzak dur dedi, param da hazırdı halbuki
    Hocam oyun indie mi? Evet öyleyse niye tam oyun parası veriyoruz?

40 dolardan satılsa. Kimse bu kadar ümitlenmezdi.

Tam oyun parası vereceğiz. Şu an ki düşündüğümüz. Acaba hak eder mi?

Ben uzay hastasıyım çocukluğumda hocalarımı korkutan öğrenciyimdir ben . Ama hiç bir oyun ilgimi çekmiyor ?

Fakat niye kimse çıkıp da. "Bakın nihayet yaptık." Diyemiyor?

Elite her şeyi paraya sürdü
    Star Citizen 'da öyle.

Ula bari X serisinden yeni oyun gelse diyoruz artık o da yok. X Rebirth düzelmiş ama. Onu da söylemeden etmeyeyim :)

Oyunlar artık eskisi gibi 60 dolar edecek cinsten çıkmıyor. Eksik çıkarıyorlar. Bir de 2-3 oyun parası istiyor hayvanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 2 Ağustos 2016; 21:34:54 >

• Yapilan emege saygim var bu oyun icin ama beklentileri cok yukselttiler ve oyuncularinda cogu (ben dahil) oyuna supheyle bakmaya başladık bu ilk izlenimlerden sonra.Bende düşünce güzel ama oyun vasati gecemiyecek diyorum.Aslinda bu adamlar oyunu biraz daha gec cikarip arkalarina buyuk bi firma destegi alsalardi tarih yazabilirlerdi.Uzay temasinda sonsuz sayida oyun var ama kaliteli yapimlar cok az, bu aciktan yararlanabilirlerdi.Oyunu almadan bi bekleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam oyun indie mi? Evet öyleyse niye tam oyun parası veriyoruz?

40 dolardan satılsa. Kimse bu kadar ümitlenmezdi.

Tam oyun parası vereceğiz. Şu an ki düşündüğümüz. Acaba hak eder mi?

Ben uzay hastasıyım çocukluğumda hocalarımı korkutan öğrenciyimdir ben . Ama hiç bir oyun ilgimi çekmiyor ?

Fakat niye kimse çıkıp da. "Bakın nihayet yaptık." Diyemiyor?

Elite her şeyi paraya sürdü
    Star Citizen 'da öyle.

Ula bari X serisinden yeni oyun gelse diyoruz artık o da yok. X Rebirth düzelmiş ama. Onu da söylemeden etmeyeyim :)

Oyunlar artık eskisi gibi 60 dolar edecek cinsten çıkmıyor. Eksik çıkarıyorlar. Bir de 2-3 oyun parası istiyor hayvanlar

Dostum indie diye 40 dolardan çıkacak diye bir kural olamazki ne bağımsız yapımcılar var dev stüdyoların oyunlarına taş çıkartır, diyorum ya içimde bir şüphe var ve dün baya yayını izledim beni sarmadı.

Ben de uzay temalı oyunlara hastayım bunların başında da mass effect gelir bi çıkmadı gitti namussuz bu nesilde, Destiny'i de çok sevmiştim mesela.

Hocam mass effect te kendi hikayeni yazamıyorsun.

Hadi normal hikaye olsun. Öyle kendi geminle gezip trade mining yok. Taraf değiştirmek de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam mass effect te kendi hikayeni yazamıyorsun.

Hadi normal hikaye olsun. Öyle kendi geminle gezip trade mining yok. Taraf değiştirmek de yok.

Çok da güzel şeyler var ama hastasıyım o evrenin, ben uzay hastasıyım deyince örnek verdim no man's sky ile alakası yoktu mesajımın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Ağustos 2016; 21:55:16 >
    O tartışılmaz

Mükemmeldir 3. Oyun hariç tabi.

• Gerçekten de öyle Elite Dangerous'un atmosferi ilk güzeldi ancak uzay gemini geliştir ee başka? Yok hiçbir şey. AA ne güzel landing geliyormuş dedim sanki aya ınıyorsun ve hepsi aynı ındıklerınde nadir zaten. Hadı olsun dedim bir baktım para ile satılıyor. Yani bu oyun bence tam beklediğimiz oyun olabilir. Geri vererek iyi yapmışsınız.

• Aslında etmeyecektim beklerdim bir sürü içerik çıkacaktı. Fakat açgözlülük yapınca firma tamamen caydım. Atmosferli gezegenlere inme 3. Sezona kadar yokmuş.

Ve o atmosferli gezegenlerde yaşam olup olmayacağı da belli değil ohooo

2018 e ancak tamamlanır o zaman alırım full paket ne uğraşayım yahu.

• Oyunun bir tane daha alternatifi yok "procedurally generated" tabanlı oyunların bugüne kadar ki en iyi kodlanmışı olacağı neredeyse kesin üstelik bunu yapan 1-2 tane ana beyin toplamda da 14 kişi var.Oyunu tanıttıklarından beri kimseye RPG yapıyoruz demediler,Destiny'nin Mass Effect'in rakibide demediler adamların dürüst olmayan hiçbir açıklaması yok ancak o multi milyon dolarlık Destiny milyonlarca insana gezegenleri gezebilecekmişsiniz özgürce uzay macerası yapacakmışsınız izlenimini vermişti yani demek istediğim NMS ne vaat ettiyse o kadarı diskte.

Normal bir oyuncunun en az 50 küsür saatini alan o can alıcı olayla ilgili spoiler da yedim videoda izledim oyunun klasik bir sonu yok çünkü sınırsız gezegen olduğu sürece yapacak birşey mutlaka var 12 tane hepsi önceden tasarlanmış gezegen olsa ve bunların noktasına kadar araştırıp bitirdiğinizde oyunda yapacak birşey kalmamış olur fakat NMS'ı 1 sene sonra raftan indirip can sıkıntısından bir gezegen keşfedeyim biraz gezeyim dediğinizde o zamana kadar hiç görmediğiniz veya gördüğünüz en ilginç gezegeni keşfetme şansınız var.

İçerikte öyle yürü yürü dur falan değil hayvan gibi periyodik tablo var bir sürü element toplamanız gerekiyor ki upgrade yapabilesiniz trade'i var crafting'i var hatta spoiler diye yazamıyorum oyunda bir "lore" da var kısacası No Man's Sky'ın an itibariyle 1 tane daha kendisi gibi bir alternatifi yok ve kodladıkları inşa ettikleri alt yapı oyun dünyasının özlediği aradığı yenilikçi şeyler barındırıyor.

Destiny'yi çok mu sevmiştin? Atma oğlum 1 saat belki oynamışsındır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Destiny'yi çok mu sevmiştin? Atma oğlum 1 saat belki oynamışsındır

360ta 50-60 saati aşkin oynadim kamil

• Ilk gun guncellemesiyle yeni ozellikler eklenecekmis.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.