Bunların birkaç tanesini Sallandıracaksın Bak bakalım kalıyormu Hack-Koxp-Dupe vs vs..
quote:
Orijinalden alıntı: NGabbyNGaGe
götür dekontu ver emniyete onlar kişinin bilgilerine ulaşır 5 milyon yada 5 milyar farketmez hırsızlık hırsızlıktır bir de msn kayıtları varsa onu da bilişim suçlarına yollayın
Aynen öyle,evet. Yanlarına bırakmayın bu yaptıklarını,oyun bu nası olsa 30tl nin peşine düşmezler cebe indiririm o parayı diye düşünüyorlar.İnşallah bunun gibi hırsızlar tez zamanda cezasını çeker.
quote:
Orijinalden alıntı: lamerstyle33
Bunların birkaç tanesini Sallandıracaksın Bak bakalım kalıyormu Hack-Koxp-Dupe vs vs..
abartma .
quote:
Neden başka Bir Online Oyun sitesinin hesap numarasını versinki ? Böyle söyleyip İnsanların sizin hesap numaranızdan Sizi şikayet etmesin diye Caydırmaya çalışıyorsunuz.Ama Yanılıyorsunuz !!! Hepinizin köküne kibrit Suyu..
quote:
Orijinalden alıntı: KiowagEE
Selçuk Hesap Numaralrını kullanmıo bulmazmışınız
Ayrıca ben sadece onun söyledklerini buraya yazıyorum sizin charlarınızdan elime geçen yok hatta ko bıraktım
O hesaap numaraları online oyun sitelerinin hesap numaralarıymış
Bak bana laf atmayı keser misin lütfen benim olayla ilgim yok böyle şeyler yapmıcaktı kendisi ben sadece onun söylediklerini buraya yazıyorum
Bu Forumdaki herkes Biliyor Kim kimin yağveri,Boşver Zaten şikayet edenler Etti Artık bir önemi yok sen veya bir başkası
quote:
quote:
Neden başka Bir Online Oyun sitesinin hesap numarasını versinki ? Böyle söyleyip İnsanların sizin hesap numaranızdan Sizi şikayet etmesin diye Caydırmaya çalışıyorsunuz.Ama Yanılıyorsunuz !!! Hepinizin köküne kibrit Suyu..
quote:
Selçuk Hesap Numaralrını kullanmıo bulmazmışınız
Ayrıca ben sadece onun söyledklerini buraya yazıyorum sizin charlarınızdan elime geçen yok hatta ko bıraktım
O hesaap numaraları online oyun sitelerinin hesap numaralarıymış
Bak bana laf atmayı keser misin lütfen benim olayla ilgim yok böyle şeyler yapmıcaktı kendisi ben sadece onun söylediklerini buraya yazıyorum
Bilal abi , Fırat ,Ben ve Selçuğun tartıştığımız gün ne mal olduğunu anlamalıydın
Arkadaşlar bu kişilerden alanlara açıkcası artık üzülmüyorum. Gerçekten iyi oluyor. Ben o arkadaş hakkındaki düşüncemi kendi konusuna yazdım .. Uyarıda bulundum. O Fiyatlara ürün satışı olmıcanı belirttim. çünki bu işi eskiden beri yapanların başında gelıyorum fiyatları ben biliyorum o adamın yazdığı fiyatlardan belliydi neler olacağı , açıkcası kımse akıllanmaz . Ucuza kaçanın sonu bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme