Şimdi Ara

NoBody® ile takas (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide 30 tL Çarptı Bana 30 Tl k0ymaz Hakkımı Helal etmıy0rum Kul hakkı s0nuçta Aptallık bizDe kimSe SuÇlu deqiL Banka Dek0tu Elimde Yarın Emniyete qidip Bilişim İşLemlerine Başvurup Şikayette BulunCam bundan Snrada qeriSini Emniyet HalletCek BakaLım bundan snra böyle Şeyleri 6 Ay hapiSde Yattıktan snra ÇıkınCa yapabiLcekmi
  • Arkadaşın kefili : KiowagEE

• quote:

Orijinalden alıntı: Agent911

Arkadaşın kefili : KiowagEE

0da Aynı ... Laciverti KardeŞ
  • Of dostum üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ç1r4K

Of dostum üzüldüm.

Ben Yarın qerekeni YapıCam kardeŞim kimSenini yanına kalmaz
  • Benim adım geçiyor anlamadım :S @Fyrad

Okudum konuşmayı charım duruyor gayette temiz şu an pk dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Tout Le Monde -- 16 Ağustos 2009; 22:00:09 >
  • ii yapıo size hepinizi enayi yerine koydu kac kere hala onunla muhattap oluyorsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zi0n

Benide 30 tL Çarptı Bana 30 Tl k0ymaz Hakkımı Helal etmıy0rum Kul hakkı s0nuçta Aptallık bizDe kimSe SuÇlu deqiL Banka Dek0tu Elimde Yarın Emniyete qidip Bilişim İşLemlerine Başvurup Şikayette BulunCam bundan Snrada qeriSini Emniyet HalletCek BakaLım bundan snra böyle Şeyleri 6 Ay hapiSde Yattıktan snra ÇıkınCa yapabiLcekmi

benimde 30 Tl + Bursada oturuyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrFuRKaN

quote:

Benide 30 tL Çarptı Bana 30 Tl k0ymaz Hakkımı Helal etmıy0rum Kul hakkı s0nuçta Aptallık bizDe kimSe SuÇlu deqiL Banka Dek0tu Elimde Yarın Emniyete qidip Bilişim İşLemlerine Başvurup Şikayette BulunCam bundan Snrada qeriSini Emniyet HalletCek BakaLım bundan snra böyle Şeyleri 6 Ay hapiSde Yattıktan snra ÇıkınCa yapabiLcekmi

benimde 30 Tl + Bursada oturuyorum bende

Yarın BitirCem onun iŞini Hesap Dek0ntu Yanımda YakaLamaLarı 10 dk Sürmez ..

• 75 lvl char icin kenidin küçük düşürüyor anesine kız kardeşine küfür yediriyor hayırlı evlat sonucta bize koymaz bunlar ama hakkımı asla helal etmem bu lavuğa
  • Arkadaşlar hiç bşuna durmayın.Elinizde para yatırdıgınıza dair dekont vardır.Gidin bununla beraber karakola onlar gerekeni yaparlar zaten.
  • 2 kuruş fazla verin sağlam adamlardan alın . Forumda referansı olan bir sürü adam var eskilerden satan. Bunun gibilerle niye uğraşıyorsunuz anlamadım gitti.
  • yaptık bi delilik işte 4 TL ye alıcaktım bu devirde bana en son sana yamuk yok vericem diyordu ama bilmiyorum hadi inşallah diyorum ve bekliyorum evde değilim şuan eve gittiğim anda ilgilenmeye başlıycam inşallah
  • Selçuk Hesap Numaralrını kullanmıo bulmazmışınız

Ayrıca ben sadece onun söyledklerini buraya yazıyorum sizin charlarınızdan elime geçen yok hatta ko bıraktım

O hesaap numaraları online oyun sitelerinin hesap numaralarıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 17 Ağustos 2009; 14:14:12 >
  • quote:

Umarım yaparsın,yaşın küçükse büyük birini al yanına öyle halledin.Şimdiden tutuşmuş etekleri başka hesap no o vs. diye!

quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

Neden başka Bir Online Oyun sitesinin hesap numarasını versinki ?
    Böyle söyleyip İnsanların sizin hesap numaranızdan Sizi şikayet etmesin diye Caydırmaya çalışıyorsunuz.Ama Yanılıyorsunuz !!!
    Hepinizin köküne kibrit Suyu..

Bilgisayar oyunuyla 100 bin TL'lik dolandırıcılık

İZMİR'de internet üzerinden oynanan ‘knightonline’ oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını yine internetten satma vaadinde bulunarak yaklaşık 100 bin TL'lik dolandırıcılık yapan D.A.S. tutuklandı.

Cumhuriyet savcılığına başvuran şikayetçiler, internet üzerinden oynadıkları oyunda dolandırıldıklarını bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Araştırmalar sırasında, oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını 100 ile 750 TL arasındaki fiyatlarda satma vaadinde bulunup, paranın hesabına aktarılmasını sağlayarak dolandırıcılık yapan D.A.S.'nin kimliği belirlendi.(Bu adamın yaptığından farklı değil,hemen bulunmuş adamın yeri)

Yazışmalarında İlkay Erdoğan, rumuzunu kullanan zanlı, alıcı gibi davranan polis ekiplerinin araştırmalarının ardından Hatay semtindeki evinde yakalandı. Bugüne kadar aynı yolla 100 bin TL'lik dolandırıcılık yaptığı belirlenen D.A.S.'nin, sevkedildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Oyun diyip geçmeyin bakın 30-40 önemli değil,üzerine gitmiyeyim derseniz,birikir birikir böyle 100bin tl(milyar) para dolandırırlar.Peşini bırakmayın bu tür dolandırıcıların, bugün size yarın başkasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 17 Ağustos 2009; 16:57:21 >

• Evet N!ghTM@sTeR ile ben Char ve Gb satış konusunda O adamın ne halt yediği hakkında Uyarılarımızı yaptık.İnsanlar kanmasın buna diye ama Mesajlarımız silinmiş nedense.
    Neyse Geçmiş olsun Alışveriş yapanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Selçuk Hesap Numaralrını kullanmıo bulmazmışınız

Ayrıca ben sadece onun söyledklerini buraya yazıyorum sizin charlarınızdan elime geçen yok hatta ko bıraktım

Bozacının şahidi şıracı
  • Neden başka Bir Online Oyun sitesinin hesap numarasını versinki ?
    Böyle söyleyip İnsanların sizin hesap numaranızdan Sizi şikayet etmesin diye Caydırmaya çalışıyorsunuz.Ama Yanılıyorsunuz !!!
    Hepinizin köküne kibrit Suyu..
    quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Selçuk Hesap Numaralrını kullanmıo bulmazmışınız

• Kıvırmaya başlamış ver dekontu karakola gerekeni yaparlar!
  • götür dekontu ver emniyete onlar kişinin bilgilerine ulaşır
    5 milyon yada 5 milyar farketmez hırsızlık hırsızlıktır
    bir de msn kayıtları varsa onu da bilişim suçlarına yollayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.