IGNyoutube Lose yourself in the dystopian world of New York in the year 2329 in Nobody Wants to Die, a new detective noir adventure where immortality comes at a price that someone has to pay. As Detective James Karra, you'll lead the investigation using advanced technology, risking it all in pursuit of a serial killer targeting the city’s elite. Nobody Wants to Die is Coming to PC, Xbox Series X|S, and PlayStation 5 in 2024. https://www.youtube.com/watch?si=whBcY0L6NqJyQc8l&v=PDpsmhRBev8&feature=youtu.beÖlümsüzlüğün ödenmek zorunda olduğu bir bedelle geldiği neo noir dedektif macerası "Kimse Ölmek İstemiyor"da 2329 yılında New York'un distopik dünyasında kendinizi kaybedin. |
Nobody Wants to Die [PC ANA KONU]
-
-
isme gel.
-
Konu hayırlı olsun. Fragman ve tema aşırı ilgi çekici ama gameplay olmadan hype yapmıyorum artık.
-
-
Oyun niyeyse etrafta pek gözükmüyor, konu da hareketlenmemiş. Denemek için aldım, fiyat uygun sayılır, tema ise sevenlere baya güzel gibi.
Bakalım nasıl olacak, bi ara oynayabilirsem fikirlerimi aktaracağım.
-
Oyunun atmosferi, grafikleri enfes ama onun dışında bir şeyi yok maalesef. Tüm oyun boyunca yürüme simler gibi sürekli ipucu toplayıp diyalog seçiyorsunuz. Ben hayal kırıklığına uğradım şahsen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51
Oyunun atmosferi, grafikleri enfes ama onun dışında bir şeyi yok maalesef. Tüm oyun boyunca yürüme simler gibi sürekli ipucu toplayıp diyalog seçiyorsunuz. Ben hayal kırıklığına uğradım şahsen.Başlayıp 3.5 saat geçirmişim.
Evet L.A.Noir miydi, bazen onu oynuyormuş hissine kapıldım. Gerçi onda aksiyon da vardı, bunda da olsa hiç fena olmazmış, evreni, mekanları falan çok da müsait. Hoş, hikayesi "sonra ne olacak, şimdi ne bulacağız" falan diye gidiyor. Zaten çok AAA fiyatı olmadığı için bence grafik, ortamlar vesaire anlamında bir şeyler veriyor, oynatıyor gibi.
Bazı binalarda yazı tipleri falan direkt Bioshock bu arada
Daha fazla aksiyon falan beklemiştim ama dediğin gibi hocam, yürüme simler gibi ama en azından şu "reconstruct" işi falan güzel yapılmış. Merak edip devam ediyorsunuz.
Neyse, fena deneyim değildi, devam ederim herhalde. Tüm oyun boyunca dedin hocam, kısa mı, bitti mi?
-
6 saatte bitirmişim hocam. Baya kısa yani.
-
Hadi ya, ben de bi yerlerde iyice aksiyona gireceğiz herhalde dedim ama yok.
Mesela "polis geliyor hadi çık oradan" dediği yerde önce aceleyle çıkıp gidecektim, sonra bütün mekanı dolaştım. Beklediğimizde polis falan geleceği yok yani
Gerçi tür olarak değişik geldi, bitirir silerim herhalde, gerçi bazı yerlerde bazı kararlar var, diyaloglar değişiyor sonu değişiyor falan diyor ancak oynanış çok ağır aslında, o yüzden bi daha dener miyim bilemedim.
-
Kararlar var ama sona etkisi pek yok gibi hocam. Oyun şahsen bende hayal kırıklığı oldu. Çok iyi makyajlanmış bir yürüme sim ama ben yürüme simleri de sevmeme rağmen oyunun temposunun sürekli aynı seyretmesi aşırı baymıştı beni. Tekrar oynanabilirliği de pek yok gibi.
-
Bitirip hemen iade edelim o zaman
Evet oysa ki olay kurguları şu bu çok da hoş yapılmış ama başka hiç bir şey yapamamak-yapmamak ve bu kadar kısa olması kötü olmuş.
-
Bu tarz oyunlarda hikaye her şey ve bu oyunda hikaye vurucu değil. Olsaydı o zaman başka olurdu ama atmosferi enfes yapmışlar ona lafım yok. Bu arada 2 saat üstü nasıl iade olacak hocam :D Offline oynama işi diyorsanız bilemem.
-
Aa 2 saatti ya pardon tabi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X