Şimdi Ara

NOBRE FENERBAHÇE DE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: soho

sow'dan nobre'ye

Ömer Temelli:1 yerli 1 yabancı forvet alacağız.

Hadi şimdi yol al

http://inciswf.com/ermanhoca.swf

Ya hocam Fenerliyim ama hömkürerek güldüm be

• quote:

Orijinalden alıntı: FromNewYork

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

sow'dan nobre'ye

Ömer Temelli:1 yerli 1 yabancı forvet alacağız.

Hadi şimdi yol al

http://inciswf.com/ermanhoca.swf

Ya hocam Fenerliyim ama hömkürerek güldüm be

Hocam varya 2 gün önce buldum her böyle atar yapan adama koyucam bunu.

• Güzelmiş ama hiç beklemiyordum açıkcası o diyalogta o linkin öyle olacağını erman toroğlu felan Sevmemde ermanı açıkcası ama komik oldu
  • bu konuyu rezerv ediyoruz.transferler olunca piyasaya süreriz
  • Nobre olmadı, gözler Sow'da

Mersin İdman Yurdu'ndan eski futbolcusu Nobre'nin transferinde sonuç alamayan Fenerbahçe yönetimi, Teknik direktör Aykut Kocaman'ın transfer listesinde 1 numarada yer alan Musa Sow için bir kez daha Lille kulübünün kapısını çaldı.

Asbaşkan Ali Yıldırım ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya, sabah saatlerinde Fransa'ya giderken, daha önce prensip anlaşmasına varılan Lille kulübüne son teklifini ilettiği belirlendi. Sarı lacivertlilerin teklifini 11 milyon euroya kadar yükselttiği öğrenilirken 2 gün içinde bu transferi bitirmeyi bekledikleri ifade edildi.

Fenerbahçe'de son saniyede alınan Manisaspor galibiyetinin sevinci yaşanırken, bir iyi haber de kaptan Alex'ten geldi. Sakatlığı nedeniyle Manisa'da forma giyemeyen Alex'in cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçına yetişeceği açıklandı.

Bu arada cuma günü vefat eden Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane ismi Lefter Küçükandonyadis anısına hazırlanan dev Fenerbahçe forması Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda imzaya açıldı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile futbolcuların imzalayacağı forma, 21 Ocak Cumartesi günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Kayserispor maçında açılacak.

Kaynak: Ligtv

• Kayseri maçında yeni forvetin olması lazım artık.
  • Aykut Kocaman da Nobre'yi istiyoruz ama daha kesin değil felan gibilerinden bir açıklama yapmış,dinlemiştim tam aklımda kalmamış.Yaşı ve şöhreti geçmiş bir oyuncu,daha hayır gelmez diye düşünüyorum.
  • quote:

sow'dan nobre'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Yahu arkadaş ne Sow'u...
    Bu haberlere nasıl inanabiliyorsunuz anlamakta zorlanıyorum. Fenerbahçe hakkında bir karar verilmemişken ve verilecek karar da küme düşürülme olacakken hangi yönetim yabancı bir oyuncuya 10 milyon euro bonservis verir? 25 milyon Türk Lirasından bahsediyoruz. Üstelik bu sadece bonservis. Yönetimden biri kendi cebinden verecek olsa bile o parayı sonraya saklasın. Çöpe atılmış para olacak.

Nobre bu şartlarda alınabilecek en iyi isimdir Bobosu şuyu buyu dahil. Keşke alabilseler nasıl katkı sağlayacağını herkes görse.

Böyle biz inanıyoruz işte ne yaparsın züğürt tesellisi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.