Esruhuma fenerbahce kimsesiz cocuklara yardım yaptı desen
Şike yaptılar isimlerini temize çıkarmak istiyorlar der
evet o bu mantığı alper potukdada gördük dimi sizin yönetim sizi öyle bir hale getirmişki akıntının tersine göç eden sazanlardan farkınız yok
...
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
evet o bu mantığı alper potukdada gördük dimi sizin yönetim sizi öyle bir hale getirmişki akıntının tersine göç eden sazanlardan farkınız yok
...
Tamamdir hemen bildiririm sen üzülme diye yönetimi değiştirirler
quote:
quote:
quote:
...
yönetimler başarısızlıklar sebebiyle değişir bu dava sürecinde sizin zaten değişikliğe ihtiyacınız olduğu aşikardır bence zaman kaybetme kulübüne mail çek emin ol en sağlıklı yol budur. neyi tuttuysanız elinizde kalıyo arkadaş şu şike davasından beri ne yapdınızda bizde güzel adım attılar helal olsun dedik .
quote:
Orijinalden alıntı: eco2003
Fenerbahçe'nin yabancı transferi yapamayacağı malum sebeblerden dolayı ortadayken günlerce Sow transferi konuşuldu.Daha doğrusu fenerbahçe yönetimi kendi taraftarını Sow'la oyaladı.Bunun böyle olacağını fenerbahçeliler dışında herkez biliyordu.Ffenerbahçe yönetimi aynı oyalamayı Uefa konusundada yapıyor.Neymiş efendim,Uefayı köşeye sıkıştırmışlarmış,45 milyon euro tazminatı almaya çok az kalmışmış,Platini kaçacak delik arıyormuşmuş...
Tolunay_Arslan TolunayArslan1907gfb @OmerTemelli nobrenin transferi halinde sow dan vazgeçilecek mi ?
Omer Temelli hayir
sarmis23 @OmerTemelli sow icin nianginda yardimci oldugu dogru mu?
Omer Temelli evet
Sanırım kapak oldu. Siz gidin kendini yerden yere fırlatan oyuncunuza oscar verin. Yada kupa diye dilenin. Yapın bişeyler işte.
quote:
quote:
...
Tamam aga Ali koç ve ALi yıldırım'ı aradım senin bu mesajını gösterdim din kardeşim yarın istifa ediyorlar için rahat olsun.
quote:
quote:
quote:
quote:
...
yönetimler başarısızlıklar sebebiyle değişir bu dava sürecinde sizin zaten değişikliğe ihtiyacınız olduğu aşikardır bence zaman kaybetme kulübüne mail çek emin ol en sağlıklı yol budur. neyi tuttuysanız elinizde kalıyo arkadaş şu şike davasından beri ne yapdınızda bizde güzel adım attılar helal olsun dedik .
Zaten yönetimin bütün derdi de biri sey yapalım Esruhum helal olsun desindi
Aziz Yıldırım bu yönetimin başındadir,başında olacaktır
1996+2011 sendromu hala bazılarının içinden çıkmamış bu bölümden çıkmadıklarına göre ama haklılar kocaman kocaman sendrom zor hazmedilir
quote:
bu sene fener çok yüksek bütçeli transfer yapmaz bunu kafanıza sokun nobre gibilerlende işde oyna oynaya bildiğin kadar bu sene fenerin 1. amacı bence ligde kalmak olacakdır zira - puanlan cezalandırılacağı çok yüksek ihtimaldir.
Arada kızıyoruz arkadaşlara ama sanırım hepimizin tek bir noktada anlaştığı konu fenerbahçe yönetiminin bu işi beceremediğidir, bende yavaş yavaş bizleri oyalamaya başladıklarını düşünmeye başladım,
Niang lugano yu sat kendileri gitmek istedi bizde bıraktık de sonra bienvenue yi geleceğin yıldızı diye getir oda olmadı ortaya bir kaç isim at ama bugün nobreyi konuşalım.
Nobre gelmesin demem gelsin illaki iş görecektir ölüsü bienvenuden daha iyidir ama sen çıtayı yüksek tutupta fenerbahçe taraftarını ummadıkları oyuncularla susturmaya çalışacaksan o zaman işin rengi değişir.
forvet transferi play off transferi olacak diye bir yazı okumuştur forumda ama play off a kalmak içinde galibiyet puan lazım, golcü lazım,uyum sorununuz aşılması lazım.
nobreden sonra sow veya el arabi gelirse iyi olur.
Seneye bu adamlar bizi ya düşürecek yada puan silip başlatacak. O yüzden yönetimde Nobre gibi oyunculara yöneliyor.Para harcamak istemiyor diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
quote:
Orijinalden alıntı: _Corvette_
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: soho
sow'dan nobre'ye
Ömer Temelli:1 yerli 1 yabancı forvet alacağız.
Hadi şimdi yol al
Mert Nobre yerli transfer zaten muhahahahaa
Nobre'nin yerli statüsünde oynadığından haberin yoksa bu benim problemim değil
quote:
quote:
quote:
quote:
sow'dan nobre'ye
Hadi şimdi yol al
Nobre'nin yerli statüsünde oynadığından haberin yoksa bu benim problemim değil
/>
Nerden nereye .. Hep bu aciz durum ..
Bir de Özgür Çek-Krasic durumu var.
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
Krasic ke gecen sene de ilgilendiriyordu gelmek istemedi
bence fenerbahçe alabileceği iyi bir futbolcu alıyor tebrik ederim. katkısı büyük olacaktır. bienvenu ile iyi bir ikili oluştururlar umarım.
quote:
quote:
quote:
sow'dan nobre'ye
Hadi şimdi yol al
kendi kendini rezil etmiş..
quote:
Orijinalden alıntı: eco2003
Fenerbahçe'nin yabancı transferi yapamayacağı malum sebeblerden dolayı ortadayken günlerce Sow transferi konuşuldu.Daha doğrusu fenerbahçe yönetimi kendi taraftarını Sow'la oyaladı.Bunun böyle olacağını fenerbahçeliler dışında herkez biliyordu.Ffenerbahçe yönetimi aynı oyalamayı Uefa konusundada yapıyor.Neymiş efendim,Uefayı köşeye sıkıştırmışlarmış,45 milyon euro tazminatı almaya çok az kalmışmış,Platini kaçacak delik arıyormuşmuş...
Sabah sabah hamsi yemenin yan etkileri olsa gerek..
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
Van der Vaart-Tabata durumu kadar acı değil.
O neydi hocam oyle ? Nerden buldun o nukleer basligi . Fatality
Beyler SS leri kim alıyor?
Yahu arkadaş ne Sow'u... Bu haberlere nasıl inanabiliyorsunuz anlamakta zorlanıyorum. Fenerbahçe hakkında bir karar verilmemişken ve verilecek karar da küme düşürülme olacakken hangi yönetim yabancı bir oyuncuya 10 milyon euro bonservis verir? 25 milyon Türk Lirasından bahsediyoruz. Üstelik bu sadece bonservis. Yönetimden biri kendi cebinden verecek olsa bile o parayı sonraya saklasın. Çöpe atılmış para olacak.
Nobre bu şartlarda alınabilecek en iyi isimdir Bobosu şuyu buyu dahil. Keşke alabilseler nasıl katkı sağlayacağını herkes görse.