Eldekilerden daha kötü olma ihtimali olmadığına göre,faydalı olacaktır elbette.Yalnız biz bu adamı,bence hatada olsa daha iyi ve gençken yollamıştık yetersiz diye.Bu açıdan bakınca,geriye dönmüşüz denilebilir.
Birde tabi golcü-Fb arasındaki uğursuzluk yıllardır süregelmekte.Oldukça yüksek bedellerle gelip,bir türlü sonuç vermeyen onca transferden sonra,ve durumda ortadayken,ligi ve camiayı tanıyan bir oyuncunun transferi,çokta mantıksız değil.Ligin akibeti bile belli değilken,uçk kaçık fiyatlarla transfer yapmanında çok akilane olmadığı açık.Takımdan bu sene için birşeyler bekleyen taraftarıda anlamakta zorlanıyorum ben,ayrıca belirteyim.
Bobo daha heyecan verici olurdu, keşke onu alsaydık.
Ya bu ne konu Fenerbahçe'nin Nobre transferi ama bakıyorum ne kadar GS-BJK-TS yani Fenerbahçe düşmanları varsa konuyu saçmasapan yerlere çekip provakatörlük yapmışlar. Ya gidin kendi takımınıza yorum yapın kardeşim bizde biliyoruz Fenerbahçe çok büyük hatırlatmanıza gerek yok.
geri alacaksan baştan niye gönderiyorsun?
Bobo ve Nobre ikisini de alalım bienvenuyu postalayak
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: _Corvette_
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
quote:
Orijinalden alıntı: soho
sow'dan nobre'ye
Ömer Temelli:1 yerli 1 yabancı forvet alacağız.
Hadi şimdi yol al
Mert Nobre yerli transfer zaten muhahahahaa
Tamam o da onu diyor işte, zeki forumdaşım benim.
@soho
Bu arada, seni ilgilendiren bir durum göremiyorum.(?)
Bende onu kastediyorum zaten meraklı melahat herşeye ot gibi atlama hemen
Heeee heeeeee.
Yalnız ben böyle fail görmedim. Bide iyi taraftarız, futbolu takip ediyoruz derler sorsan
Bi de nası kıvırmış sonunda tam yanardöner
Nobre bile heyecan yarattı açıkçası bende..Alex-Nobre 2lisinide unutmamak lazım;mevcut şartlarda iyi transfer bence.
quote:
quote:
quote:
sow'dan nobre'ye
Hadi şimdi yol al
Mert Nobre yerli transfer zaten muhahahahaa
Senın kadar yerli ..........
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
chemedya Ahmet Ercanlar Nobre bugün imzalayabilir Fenerbahçe ile... 2 dakika önce
Zaten takım da İzmir'e inip karayoluyla Manisaya geliyor. Burada yaşadığımdan biliyorum. Zaten 40 TL bulamadığım için şimdi kös kös evde oturuyorum herkes maçta
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
chemedya Ahmet Ercanlar Nobre bugün imzalayabilir Fenerbahçe ile... 2 dakika önce
Zaten takım da İzmir'e inip karayoluyla Manisaya geliyor. Burada yaşadığımdan biliyorum. Zaten 40 TL bulamadığım için şimdi kös kös evde oturuyorum herkes maçta
İnsana cok koyar be
quote:
quote:
sow'dan nobre'ye
Hadi şimdi yol al
muhahahaha
HEADSHOT.
Gayet iyi transfer, bu belirsizlik içinde en iyi tercih, maliyeti düşük olur, şike konusunda bir ceza gelirse göndermek kolay olur, büyük bir bonservis kaybı da olmaz. En kötü iç sahadaki maçlarda oynasa yeter.
Nobrein
Semih ile takas düşünülüyormuş. Ne gerek var ki Semihi verip Nobreyi almanın? Bit pazarına nur yağsa...