bu kasanın içine Noctua DH 15 sığarmı arkadaşlar.Aldıgımda elimde patlamasından korkuyorum.İnternettede yararlı bir bilgi bulamadım.Noctuanın sitesinde sığar diyor ancak.İzlediğim bazı videolarda ekran kartına temas edebiliyor(farklı kartlarda)
Yorumlarınızı bekliyorum
Üreticisi NH-D15 in o anakartla tam uyumlu olduğunu söylüyor. Ekran kartını engelleseydi Comment kısmında " The cooler is extending over the first PCI-E x16 slot " şeklinde uyarı olurdu. ___________________________________________________________________________________________________________
Kasa konusuna gelirsek üstteki linkte eski versiyon NH-D14 Z11 Plus a sorunsuz sığmış. NH-D14 fanlar dahil 160 mm yükseklikte. NH-D15 in yüksekliği fanlar dahil 165 mm. Yani ucu ucuna da olsa o kasaya sığar gibi görünüyor. Eğer D15 in büyük fanları kasa kapağına 1-2 mm ile temas ederse aşağıya kaydırılabilir.
toptaki fanları üste alabilirim. yani kasanın içinde değilde dışından havayı çekebilrler.Üstlerinde onları koruyan o kapakları oldugu sürece sorun olmaz.
Gelgelelim bende bakmıştım o uyumluluk sitesine.Comments kısmını anlamamıştım.Ama şuan içime su serptiniz gerçekten.Arkadaşlan anlaştık yarın havaleyi yapıp satın alıcam kendisinden.Umarım sorun çıkmadan hallederim.Teşekkür ederim bilgilerin için