Şimdi Ara

Noctua DH 15 ve M5A97

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın DH 15 alıcagım forumdan bir arkadaştan.Aklıma takılan bazı sorular var.

Anakartım M5A97 R2 EVO

Ekran kartım ise SAPPHIRE R9 280 DUAL X

KASA ZALMAN Z11 PLUS

bu kasanın içine Noctua DH 15 sığarmı arkadaşlar.Aldıgımda elimde patlamasından korkuyorum.İnternettede yararlı bir bilgi bulamadım.Noctuanın sitesinde sığar diyor ancak.İzlediğim bazı videolarda ekran kartına temas edebiliyor(farklı kartlarda)

Yorumlarınızı bekliyorum

•  Noctua DH 15 ve M5A97

Üreticisi NH-D15 in o anakartla tam uyumlu olduğunu söylüyor.
    Ekran kartını engelleseydi Comment kısmında " The cooler is extending over the first PCI-E x16 slot " şeklinde uyarı olurdu.
    ___________________________________________________________________________________________________________

http://www.overclockers.com/zalman-z11-plus-case-review

Kasa konusuna gelirsek üstteki linkte eski versiyon NH-D14 Z11 Plus a sorunsuz sığmış.
    NH-D14 fanlar dahil 160 mm yükseklikte.
    NH-D15 in yüksekliği fanlar dahil 165 mm.
    Yani ucu ucuna da olsa o kasaya sığar gibi görünüyor.
    Eğer D15 in büyük fanları kasa kapağına 1-2 mm ile temas ederse aşağıya kaydırılabilir.

Noctua DH 15 ve M5A97

Noctua DH 15 ve M5A97

• toptaki fanları üste alabilirim. yani kasanın içinde değilde dışından havayı çekebilrler.Üstlerinde onları koruyan o kapakları oldugu sürece sorun olmaz.

Gelgelelim bende bakmıştım o uyumluluk sitesine.Comments kısmını anlamamıştım.Ama şuan içime su serptiniz gerçekten.Arkadaşlan anlaştık yarın havaleyi yapıp satın alıcam kendisinden.Umarım sorun çıkmadan hallederim.Teşekkür ederim bilgilerin için
  • Hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SATILDI) Ryzen 5 3600 ve Stok Fan
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.