Şimdi Ara

Noctua Kullananlar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
7
Favori
16.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

NOCTUA NH-D14 ürününü kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum fan'ların sıcak havayı üfleme yeri olarak nereye bakıyorlar eksoz fan bölümünemi yoksa yukarı kasa deliklerinemi ? kısaca demek istediğim en iyi ısıyı nerden atarım eksoz bölümünden mi yoksa üst taraftan mı ?

hiç farketmiyor istediğin gibi tak. 1-2 dereceden bişey olmaz.
  • Anladım teşekkür ederim
  • NOCTUA NH-D14 aldım. Listeye ekleyebilirsiniz. AMD işlemcide kullanıcam montajı bugün yaparım heralde. Macun olarak mx4 ve noctua nt-h1 var. Hangisini önerirsiniz ? Birde nasıl süreyimde bu soğutucu için en verimli sonucu alayım?
  • konu sahibi arkadaş isimlerin yanına oc frekanslarınıda yazsa süper olcak
  • Amd kiti İnventus yollaması güzel oldu. Montaj çok rahat amd için. Noctua macun kullandım. Noctua support tan attığım mailede gelen cevapla gerekli klips ti kittir onları gönderecekler. Tam donanımlı tüm montaj setleri ve 3 klipsli bi D14 e sahip olucam.8350 yi kendi üzerinde gelen fanlarla 52 derecede tutuyor. Elimdeki model SE 2011 modelidir. Buna klips gelince F12 PWM bağlamayı düşünüyorum ama sıralamayı nasıl yapsam acaba ?
     Noctua Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_power -- 23 Ağustos 2013; 17:15:07 >

• noctua kulübü bahsi geçen soğutucuyu amd 8350 kullanan varsa max min ısı değerlerini yazı versin
    bende almayı düşünüyorum şuan kullandığım modifiye sıvı soğutmayı iptal edip hava soğutmaya geçmek istiyorum
  • 4.5 ghz benim 7*24
  • SE2011 modele Amd kiti gönderen inventusa ek olarak bugün aldığım cevap ile tüm bağlantı kitleri ve 3. fan için klipsle full D14 e sahip olmuş olucam. Noctua gerçekten övgüyü hak ediyor.

Mail ile gelen cevap;

Noctua ürünlerinden memnun kalmaniza cok memnun oldum.

istediginiz nm_i115x kit (LGA 775/1366/1155/1150/1156 platformu icin)
    ve ücüncü fan icin gerekli olan clipsleri bugün gönderiyorum.

Elinize ulasmasi 10-15 is gününü alabilir.

Saygilar,

Ebru Sarigül
    Noctua support team
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_power

SE2011 modele Amd kiti gönderen inventusa ek olarak bugün aldığım cevap ile tüm bağlantı kitleri ve 3. fan için klipsle full D14 e sahip olmuş olucam. Noctua gerçekten övgüyü hak ediyor.

Mail ile gelen cevap;

Saygilar,

Ebru Sarigül
    Noctua support team

ebru hanım candır yaa bende 3. fan klipsi ve yüzsüzlük edip termal macun istedim 1 hafta sonra ücretsiz kapıma kadar geldi.o yüzden sogutma yada fan alcaksam noctuadan başka marka kullanmam.istediği kadar pahalı olsun sonuna kadar hak ediyor.

• yakında aranıza katılıyorum 1 yıldır kendi yaptığım sıvı soğutmayı kullanıyorum hava soğutmaya geçmeye karar verdim yarın noctua geliyor dertsiz tasasız bakım istemeyen bir soğutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

yakında aranıza katılıyorum 1 yıldır kendi yaptığım sıvı soğutmayı kullanıyorum hava soğutmaya geçmeye karar verdim yarın noctua geliyor dertsiz tasasız bakım istemeyen bir soğutucu

Gelsin gelsin. H100i den geçtim D14'e 1 gram bi pişmanlık hissetmedim daha. Senide memnun edeceğinden eminim.
  • quote:

quote:

yakında aranıza katılıyorum 1 yıldır kendi yaptığım sıvı soğutmayı kullanıyorum hava soğutmaya geçmeye karar verdim yarın noctua geliyor dertsiz tasasız bakım istemeyen bir soğutucu

Gelsin gelsin. H100i den geçtim D14'e 1 gram bi pişmanlık hissetmedim daha. Senide memnun edeceğinden eminim.

h100i yi noctua ile kıyaslamam bile zamanında corsair sıvı soğutmalarını kullandım benim yaptığım modifiye soğutucunun yanından bile geçemezler noctua hertürlü geçer
    corsair hazır sıvı soğutmaları daha öncede söylemiştim hava soğutmadan kötü açık ve net parasını hak etmiyor

• NOCTUA NH-D14 aldım. Listeye ekleyebilirsiniz.
  • soğutucu elime ulaştı benide ekleyebilirsiniz
    NOCTUA NH-D14
  • Beklenen ürünler sonunda geldi ve set tamam.

• bu arada kulüp ölmüş kimse ilgilenmiyor
  • quote:

SE2011 modele Amd kiti gönderen inventusa ek olarak bugün aldığım cevap ile tüm bağlantı kitleri ve 3. fan için klipsle full D14 e sahip olmuş olucam. Noctua gerçekten övgüyü hak ediyor.

Mail ile gelen cevap;

Saygilar,

Ebru Sarigül
    Noctua support team

bende düz d14 modelinde pwm fan olmadığı için se 2011 modeli alıp noctua dan 1150 pin için kit ve 3. fan klipsi istemiştim
    müşteri memnun etmeyi biliyorlar.

• quote:

bu arada kulüp ölmüş kimse ilgilenmiyor

aynen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

quote:

bu arada kulüp ölmüş kimse ilgilenmiyor

aynen

yenisini kurmaklazım

ilgilencek biri lazım.
  • Eve temizliğe gelmemizi filan mı bekliyorsunuz da kulüp ölmüş yazmışınız. Bir sıkıntı ve soracağınız bişi varsa yazın, gördüğümüz zaman biliyorsak cevaplarız.

İşlemci soğutucusu başlığından ne bekliyorsunuz, aldık taktım 35 derecede. Ekran kartı gibi zırt pırt driver çıkan bişi değil ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 7 Eylül 2013; 14:30:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.