Şimdi Ara

[SATILDI] Noctua NF-S12A PWM 120 MM Kasa Fanı - 2 Adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Noctua NF-S12A PWM 120 MM Kasa Fanı - 2 Adet
    Noctua Kalitesini Bilen Bilir soğutma çözümleri anlamında premium kaliteli ürünler üretiyor.

Satmış olduğum bu fanlarda Noctua'nın kasa fanları içinde en çok tercih edilen modeli

S12A PWM modeli öncelikle kasa fanı, işlemci veya radyatör soğutmak için değil yani statik basınç değeri düşük, airflow açısından çok başarılı ve aşırı sessiz bir fan full yükte 17.8 dba ses üretiyor. İntake (içeriye hava vermek) ve egzos (sıcak havayı dışarıya çıkarmak) amaçlı kullanılabilir.

150.000 saat kullanım ömrü var ömürlük bir fan piyasada ki ucuz ürünlerle karşılaştırmayın lütfen

Orjinal kutusu ve aksesuarları duruyor ister vida ile ister istek kauçuk yapıda esneyen lastik yapıda vida ile montaj
    yapabilirsiniz.
    Uzatma kablosu, devir düşürme kablosu içinde

Tanesini şu an amazondan vergisi kargosu ile beraber 43.83 dolar'a (1183 TL) alabiliyorsunuz. inanmayanlar için foto ve link ekledim.

Kasanızda premium kalitede uzun ömürlü gösterişten uzak ürün arıyorsanız tavsiye ederim.
    Kocaeli Gebze - İstanbul Marmaray Duraklarından Elden Teslim veya Sahibinden.com üzerinden param güvende ile satın alabilirsiniz.

https://www.amazon.com/Noctua-NF-S12A-PWM-Premium-Quiet/dp/B00BEZZBFO

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Bu mesaj silindi.
    İleri zeka arkadaşım ben 2 tanesini o fiyata satıyorum tanesini değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Temet Nosce kullanıcısına yanıt

arkadaş kafan mı iyi senin ne iddiası oraya amazon.com'un ekran görüntüsünü boş yer koymadım iddia olması için bir varsayım olması lazım, oraya kanıt koyuyorum iddia diyor bu insanların IQ'sü ciddi problemli yeminle

amazon.com tr daha ucuza satabilir isteyen oradan alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 27 Eylül 2023; 17:49:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.