Şimdi Ara

Noctua NH-D14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşemcim i7 2600k anakart olarakta msi z68-gd65 var

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum kullanacağım kasa HAF912.

HAF912 de bu soğutucuyu kullanan varmı acaba.

Aslında pek fazla soğutucu araştırmadım soğutma ürünleri aram pek iyi değil. Bu ürüne alternatif olacak başka ürün tavsiyelerine açığım.

Son olarak şu anda işlemci sıcaklığı boşta 40-45 derece arasında, yükte pek bilmiyorumda 50-60 oluyordur diye tahmin ediyorum.

Bu soğutucunun bana katkısı ne olur derece bakımından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

İşemcim i7 2600k anakart olarakta msi z68-gd65 var

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum kullanacağım kasa HAF912.

HAF912 de bu soğutucuyu kullanan varmı acaba.

Aslında pek fazla soğutucu araştırmadım soğutma ürünleri aram pek iyi değil. Bu ürüne alternatif olacak başka ürün tavsiyelerine açığım.

Son olarak şu anda işlemci sıcaklığı boşta 40-45 derece arasında, yükte pek bilmiyorumda 50-60 oluyordur diye tahmin ediyorum.

Bu soğutucunun bana katkısı ne olur derece bakımından.

1.5 kg lık soğutmayı board a asmayı düşünmüyorsunuz galiba

• Açıkçası aklıma geldi böyle birşeyde heralde düşünmüşlerdir o kadar dedim içimden :d
  • boşver sen milleti.aynı kasa bendede vardı ve D14 kasaya tam sıgıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 31 Mart 2013; 22:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

boşver sen milleti.aynı kasa bendede vardı ve D14 kasaya tam sıgıyor

Teşekkürler cevap için.
    Ağırlığından anakarta baya bir baskı yapıyor diyorlarda sanırım hava soğutmalar arasında en iyisi buymuş.
    Şimdiki soğutucu ile o/c ye pek cesaret edemiyorum. Anakartın kendi oc yapan düğmesinde bile yarım saat oyundan sonra kapanıyor bilgisayar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

boşver sen milleti.aynı kasa bendede vardı ve D14 kasaya tam sıgıyor

Teşekkürler cevap için.
    Ağırlığından anakarta baya bir baskı yapıyor diyorlarda sanırım hava soğutmalar arasında en iyisi buymuş.
    Şimdiki soğutucu ile o/c ye pek cesaret edemiyorum. Anakartın kendi oc yapan düğmesinde bile yarım saat oyundan sonra kapanıyor bilgisayar.

dedigim gibi boşver sen milletin dediklerini.evet biraz agır ama onca mühendis onu düşünüp tasarlamışlar ürünü ki piyasada mevcut daha agır sogutucularda kullandım.baskı maskı yapmıyor yeterki anakartı kasaya bütün vidalarla montaj yap yeter.bi vida eksik takarsan tabiki egilme olur.ürünün en güzel yanı kapalı sistem sıvı sogutma olan corsair H100 den sadece 1derece düşük olması ve 100TL daha ucuz

belki incelemelere bakmak istersin.

http://www.pclabs.com.tr/2009/12/09/noctua-nh-d14-incelemesi/3/

http://www.pclabs.com.tr/2012/03/12/corsair-h100-su-sogutma-incelemesi/3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 1 Nisan 2013; 17:18:30 >

• Teşekkürler dostum yardımlarından dolayı. Gerçekten değerler çok iyi üstelik gürültü testleride muhteşem.

Siz hala bunumu kullanıyorsunuz evet ise bu o/c değeriniz ile kaç derece oluyor? Ben sizin kadar çok değilde 4.5 civarı o/c yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 1 Nisan 2013; 18:02:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler dostum yardımlarından dolayı. Gerçekten değerler çok iyi üstelik gürültü testleride muhteşem.

Siz hala bunumu kullanıyorsunuz evet ise bu o/c değeriniz ile kaç derece oluyor? Ben sizin kadar çok değilde 4.5 civarı o/c yapmayı düşünüyorum.

tabiki kullanıyorum ve noctua daha iyisini yapana kadarda kullanıcam.inan sıcaklık konusu bnm hiç umrumda değil sadece sınırını ögrenmek için 5.4 yaptım(96dereceyi gördüm) bikere ve stabil çalıştı ondan sonra 4.5e çektim öyle kullanıyorum.işlemci güçlü oldugu için zorlanacak bişey kullanmıyorum.anca multi bf3 giriyorun ondada cpu kullanımı %30-40 civarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.