Şimdi Ara

Noctua NH-D14 - MSI P35 Platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Inventus'tan Noctua NH-D14 soğutucu aldım. Almadan önce de telefonda bayan'a kasam ile uyumlu olup olmadığını sordum (RC 690). Telefondaki bayan soğutucunun kasayla hiç bir sorun oluşturmayacağını sadece ram'ler ile ilgili bir sorun olabileceğini, ram'lerin yüksekliğinin ne kadar olduğunu sordu. Bende söyledim. Bir sorun olmayacağını söyledi. Velasıl soğutucuyu aldım. Ama aklıma o an anakarttan bir sorun oluşabileceği aklıma gelmedi. Neyse eve geldim arkadaşa soğutucuyu anlatırken anakart uyumluluk listesini gösterdi ( henüz kutuyu açmadım ). Baktım ki benim anakart ile bir uyumsuzluk var. Zannediyorum ki anakartın üzerinde bulunan bakır soğutuculardan dolayı böyle bir sorun oluşuyor.

Dediğim gibi kutuyu açıp denemedim. Akşam olduğu içinde Inventus'u arayamadım. Fakat bir de buraya sormak istedim. Belki daha önce bu soğutucuyu kullananlarınız olmuştur ve bilgi sahibidir. Gerçekten Anakartımla bu soğutucu arasında bir uyumsuzluk söz konusumudur? Takılamaz mı?

Eğer takılamazsa Inventus'ta bana önerebileceğiniz yine o fiyatlarda anakartım ve ram'lerimle uyumlu (HI-LEVEL) cpu (Q6600) bir soğutucu önerebilir misiniz?

• Büyük ihtimal takılmaz zaten daha ucuz ve daha performanslı silver arrow varken onu almakla hata yapmışsın.
  • peki bu takılmıyorsa silver arrow nasıl takılacak ki? aralarında ebat olarak pek fark yok gibi?
  • Elinizdekini kutusunu açmadan iade edip bununla değiştirin.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2595

Aşağıdaki linkte Compatibility kısmında anakartınızla uyumlu görünüyor.

http://www.noctua.at/main.php?show=compatibility_gen&products_id=31&lng=en#LGA775

• teşekkür ederim @Iron Mask dediğin gibi yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.