Şimdi Ara

noctua nh u14s Bu Mükemmel ürünü nerede bulabirimm !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar kafayı yiyecem bu ürünü türkiyede bulmazmıyız Fiyatına göre ve kendinden daha pahalılarına göre daha iyi bir ürün ve dolayısıyla hiç bir yerde bulamıyorum.

• bende bakmıştım almak için değilde satılıyormu diye yurt dışından ebay dan fala bula bilirsin
  • Türkiyede buna alternatif ne alabilirim. Ayrıca fiyatıda iyi :D
  • ben cool master 812 v2 aldım canın ne isterse onun al
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushEpicsTR

Beyler bayanlar kafayı yiyecem bu ürünü türkiyede bulmazmıyız Fiyatına göre ve kendinden daha pahalılarına göre daha iyi bir ürün ve dolayısıyla hiç bir yerde bulamıyorum.

Bende alacam. İnventusa mesaj attım. Geri dönüşü

İnventus

Merhabalar,
    Siparişler hazırlanıyor, en kısa
    sürede gelecekler. Facebook
    üzerinden duyurusunu yapacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

quote:

Orijinalden alıntı: RushEpicsTR

Beyler bayanlar kafayı yiyecem bu ürünü türkiyede bulmazmıyız Fiyatına göre ve kendinden daha pahalılarına göre daha iyi bir ürün ve dolayısıyla hiç bir yerde bulamıyorum.

Bende alacam. İnventusa mesaj attım. Geri dönüşü

İnventus

Merhabalar,
    Siparişler hazırlanıyor, en kısa
    sürede gelecekler. Facebook
    üzerinden duyurusunu yapacağız.

Bu ürüne yaptığım araştırma sonucu bence Nh u14s değil de bu ürünün bir düşük modeli almak daha akıl karı önceki sürüm ucuz ve daha iyi soğutuyor vatanda gts v8 var fiyatı 300 tl daha ucuza bulunabilir. Gidip yerinde görün aşık olursunuz çok heybetli görüntüsü var internette küçük gözüküyor dediğim gibi gidip yerinde görün soğutması da gayet başarılı ben sıvı soğutma almazsan hava soğutma olarak tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanalmarketim.com'la da iletişime geçebilirsiniz. Belki tedarik edebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Coolermaster'ın 120V sıvı soğutması hem 150 tl hem aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Sıvı soğumanın ekzantirik görüntüsüde ayrı boyut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushEpicsTR -- 25 Haziran 2014; 23:59:41 >
  • RushEpicsTR kullanıcısına yanıt
    Aslında u14s h100i seviyesinde bir soğutucu.u12s de h90 gibi.120vye ek kaliteli fan takıldığında h75 seviyesine geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.